Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Player_Jack

Nariai
  • Pranešimai

    34
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Player_Jack

  1. Nueik į Documents ir ištrink Gta Sa folderi ir manau susitaisis.
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Player_Jack Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui. Kokia tai sistema?: Kalėjimo biliardas. Kodėl tai yra naudinga?: Manau žaidėjai turėtu ką veikti kalėjime ir nesedėti AFK. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: O kadangi žaidi kalėjime, tai dar sumoki ir už biliarda kalėjimui, o pinigai eina į policijos fondą - arba kažką kito sumąstysit.
  3. Geras klausimas, nesugalvočiau tokios temos sukūrti, bet anonimiškai paspaudžiau ant vieno iš variantu.
  4. O kažkas naujo EP'i. Smagu žiūrėti kaip stengiates ir dažnai išleidžiat atnaujinimus, respect 👌👌
  5. Stengiausi pateikti atliepima apie projektą, grafiškai, o ar man išėjo nuspresit jus. BĖJA ATSIPRAŠAU UŽ KLAIDAS, NES JŲ ČIA TIKRAI BUS!!!!
  6. Tikrai gražus darbai, man patiko, bet nėra kažkas įspudingo, tik tiek galiu pasakyti
  7. Puikus variantas būtu manau tau šitas - http://www.skytech.lt/x556uqdm552t-asus-vivobook-x556uq-dark-blue-156-full-1920x1080-intel-core-i57200-p-333493.html SkyTechas labai patikima parduotuvė Lietuvoje, nemažai atsiliepimu apie šios prekybos centrus. Pirkau pats sau iš čia kompiuteri, esu patenkintas, pristatymas ir t.t. Viskas labai darbščiai pas juos atlikta.
  8. Gražiai atrodo teksturinta išorė, bet pačio darbo nevertinsiu teigiamai - kadangi toki darba naujokas turėdamas mažai patirties galėtu padaryti toki darba neužtrukdamas daug laiko.
  9. Очень хорошее обновление, приятно смотреть!!! ŠAUNUOLIAI!!!!!!!!!!!!!!
  10. Grafiškai atsižvelgiat, tai visiška myžalinę neišsižeisk.
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: Player_Jack2. Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: Player_Jack3. Kas paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: Nostalgija.4. Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: Mėnesi ne ilgiau.5. Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: https://imgur.com/3zDuKx2 ir https://imgur.com/LBG2mZt6. Nuotrauka sename projekte kaip rašote "Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P" (jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nick'u V_P "): https://imgur.com/AVhyl4h BONUSAS!!!!!!!!!!!!!!! - https://imgur.com/zlhAwwj
  12. Didelis ačiū Lil'ui, 4 variantas padėjo, nes tuos 3 jau buvau išmegines, dar kartą ačiū tau
  13. Sveiki, Gal kažkas yra susidurias su šia problema? Ir gali man padėti ją išspręsti? GTA_SA.exe cliento leidimas. SA:MP cliento leidimas. Windows 10
×
×
  • Kurti naują...