Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.7


Win_Tobako

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

17 Naujokas

Apie Win_Tobako

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

838 profilio peržiūros
  1. Tropekiniai nupusti 

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  1 daugiau
    2. Mister_Tedis

      Mister_Tedis

      a da tipo tropikiniai su city gyvi

    3. Joe_Catania

      Joe_Catania

      City dar dauzo kak nada, o tropecas senai nelosia

    4. Win_Tobako

      Win_Tobako

      City dabar tssg,bet tropecas senai dinges jau. Bet Tropeco pakalikai dar lošia ir bando kažka padaryti.

  2. Nu po 1-metų bus proo,bet dabar neblogai. Patarimas tau kai mokinies freestile užsirašyk pradžioj ant lapuko ir tada mauk,o dabar visai neblogai kaip pradžioj svarbiausia,kad nebijai parodyti ką moki. Respect ir sėkmes.
  3. Daniel_Nixon naujokas,bet pateko,o kiti ne. Palygink dabar Edas_Bmw anketą ir Trey. http://imgur.com/a/WAWnl73 Kur skirtumas yra? Abu ant durniaus anketas rašė. Nesimazink nevertas tu to direktoriaus posto ir tiek. Viso gero daugiau nieko neatsakysiu tau lauksiu direktorių prižiūrėtojo verdikto.
  4. Papeikimo anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Win_Tobako 2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Cornall_Worden 3. Jūsų kaltinimai: Nusižengia savo taisyklėm priima į darbą savus pagal jo atmestus ir aprašytus kandidatus viskas aišku jau čia yra. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: Pradėkime nuo pradžios. Aprašyti kandidatai į darbą. Raudonai pažymėti yra atmesti ir apie juos yra parašyta nepažįstu todėl negaliu priimti. Irodymai: http://imgur.com/a/1zp740W Einame toliau atmestas žmogus kuris neikele info lenteles,bet va kuria paryškino ir į klausimą atsakė blogai buvo priimti. Įrodymai: http://imgur.com/a/2KLRiHD Šitie 3 asmenys kaip matome buvo priimti į darbą nors pažeidė taisyklė. Įrodymai,kad buvo tokia taisyklė,kad nekeisti spalvos srifto ir taip toliau. http://imgur.com/a/198MQrf Einame toliau. Arunas_Shift atsiuntė jam anketa į A.Ž ir buvo priimtas,o tai palauk kam atranka buvo paskelbta? Nesupratau šito prikolo nei pats. Įrodymai: http://imgur.com/a/SHgIURl Marko_Byta atmestas buvo,nes nepateikė darbo xp lentelės taisyklė pažeista atmestas,o tai kaip kiti kuria pažeidė,bet yra priimti. Korupcija savus į darbą stumdai? Visiems lygios teisės taip,kad manau ir jie turėtu būti atmesti. Toliau Daniel_Nixon naujokas,bet jis pateko,o kiti naujokai nepateko,nes apie juos parašiai nepažįstu todėl negaliu priimti. Toks jausmas,kad savus stumdai į darbą,o naujokams neleidi pasireikšti darbe. Toliau Edas_Bmw parašė,kad jam yra 11 metų,bet tu ji atmetiai. Metai neturi esmės,nes asmuo nepažeidė nei vienos taisyklės kaip tavo korišai,o buvo atmestas. Įrodymai: http://imgur.com/a/xRkJXvP Gero skaitymo jaunuolį tau. :).
  5. Nieko gero. Geriau Arnis direktorius žmogus turintys 1000xp GP ir gauna direktorių nu prašau nejuokinkit. Max 2 savaitės ir baigta.
  6. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Marsas_Lord Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Apačioj viskas bus parašyta Kodėl tai yra naudinga?: Mažiau būtų verkimu mažiau banų ir įdomiau žaisti. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Na va pradėkime nuo pradžios. Siūlau išimti cbug iš anksto sakau pro cbugeriai nekomentuokit. Pagalvojus projektas ir be cbug gali būtų įdomus ir dar bus geriau žaisti. Bus lygesnes persvaros ir bus lengviau pagauti aim ir taip toliau. Dabar pagalvojus tas cbug yra bevertis. Asmuo toks kaip Excite vienas išaudo 7,be cbug tiek neišaudytų į viena klana sueina visokia tankistai excite ir ką tu nieko nepadarysi. Išreiškite savo nuomonė. Kaip ir sakiau cbugeriai galit nekomentuoti. @Max_Tosha Pažiūrėk į tai. :).
  7. Žalia balta. Sveikinu su 3-vieta vyrai.

  8. Nieko gero man asmeniškai čia jis nepavarė. Dar nematet kaip aš judu. Ta jūsų Fabela valgydamas su viena ranka sudraskyčiau. Bet ką žn sėkmes tobulėjant, gal po laiko tapsi dar geresnis.
×
×
  • Kurti naują...