Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


White_Heroin

Nariai
  • Pranešimai

    33
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

18 Naujokas

1 sekėjas

Apie White_Heroin

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    2003.12.28

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    Nėra
  • Darbas:
    Bedarbis
  • Patirtis:
    Pakankamai
  • Pinigai:
    Ubags
  • Tr. priemonės:
    Trantalą turiu

Kontaktai

  • Facebook:
    Benitas Kr

Profilio informacija

  • Vieta:
    Šiauliai
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

667 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų slapyvardis: White_Heroin 2. Administratoriaus slapyvardis?: Petras_Rimkus 3. Užblokavimo priežastis?: Auto-CBUG 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/dTXm8S3
  2. Gavai, bet nemoki jomis sužaisti, todėl gavai tik nuostolių. Noriu, kad nebūtų karantino.
  3. Sveikas Modai perspeju, kad rasysiu be LT raidziu todel prasymas, kad pasistengtum suprasti... Taip as rukau, taciau ne del to, kad tai kieta, o del to, kad tai itin lengvas budas nusiraminti ir viska permastyti. Lengviau reiksti mintis, diskutuoti, atsipalaiduoti. Rukau jau metus tikrai nemazas laiko tarpas i diena surukau puse pakelio t.y 10 cigareciu, kaip jau tapo mano tradicija issitraukiu puse filtro, nes net ir raudonos man nera pakankamai stiprios. Taciau ieskau kitu budu, kaip ta potrauki nikotinui sumazinti. Gerai panarses po interneta radau sau tinkanti varianta. Citrusiniai vaisiai. Cigaretėse esančios cheminės medžiagos riboja vitamino C įsisavinimą, kurio trūkumą užpildo nikotinas. Todėl norint greičiau mesti rūkyti, reikėtų gerti apelsinų sultis arba valgyti vaisius, kuriuose gausu vitamino 😄 raudonuosius apelsinus, kivius, citrinas. Didelis vitamino C kiekis padės greičiau iš organizmo pašalinti nikotiną, todėl sumažės potraukis rūkyti.
  4. 1. Jūsų tikrasis vardas: Benitas2. Kiek jums metų?: 153. Jūsų gyvenamoji šalis: Lietuva4. Jūsų gyvenamasis miestas: Siauliai5. Kokioje klasėje/kurse mokotės?: 9 kl.6. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai): Tinklinis, mappinimas, bloginimas.7. Gal ką lankote? Jei taip galite parašyti: 8. Jūsų zodiako ženklas: Oziaragis9. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?: UK10. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: 3 brolius 17, 9 ir 2 metu11. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką: 12. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Tikriausiai filmai paremti tikrais faktais13. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai): Pop'sas14. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje: Chemija, Matematika, Fizika, Biologija.15. Jūsų gyvenimo tikslas: 16. Apibūdinkite savo charakterį: Uzsispyres, tikslo siekiantis zmogus.17. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): Nepasikelusius, darba gerai atliekancius, megstancius pajuokauti.18. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės): Pasikelusiu, nesamones daranciu , kalbanciu.19. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?: Tikslas tai sukurti bent 20 blogu.20. Kokie jūsų planai gyvenime?: Baigti 10 kl. stoti i programuotojus.21. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 2 ( jeigu norite daugiau talpinkite į imgur.com talpyklą): P.S Be LT raidziu nes is UK kompiuteris.
  5. Bandai pritapti serve vaidini vierhaturos vadą C-Bug'o nematau bent natūralaus išmoktum, manau tada pagyrimų sulauktum (Bent šiek tiek už pastangas). Įkelk ką nors tokio ir pagirsiu
  6. Sveiki, visi esu White_Heroin į šį projektą pirmą kartą užsukau praeitais metais t.y 2017 Žiemą, tačiau žaidžiu nedaug...Serveryje susidurti su daugeliu dar neteko tačiau įdomu ką apie mano tie su kuriais jau teko bendrauti. Nuomones priimu įvairiausias ir kritiškas, ir ne. (Geriausiai būtų tiesa)
  7. Gerą galvą turintis, tikrai neeilinis žmogutis. Smagu matyti, kad tu šioje komandoje Sėkmės tau pareigose, bei šeip gyvenime. Čius !
  8. Autistas. Nes jis susidaro iš daugelio dalykų ir man galbūt pasiseks nevisus įgyti. Vaikystės autizmas Atipiškas autizmas Retto sindromas Dezintergaciniai vaikystės sutrikimai Hiperaktyvus sutrikimas (susijęs su protiniu atsilikimu ir stereotipiniais judesiais) Aspergerio sindromas Kiti įvairiapusiai raidos sutrikimai; Nepatikslintas įvairiapusis raidos sutrikimas. Būti klasės seniunų ar buti klasės marozu ?
  9. Gavai tokią kurią valgo vegetarai. Noriu būti YouTube's žvaigždė.
  10. Gauni tik nepaeina jo ikelti, nes per didelis IMG. Noriu nedaryti namų darbų.
  11. Gauni...Bet prarandi jį dėl to, kad nemoki naudotis. Noriu prisidėti prie komandos veiklos.
  12. Okey...Gaila bet mano močiutė nunėrė tau vilnonį megztinį ir tėvai tau su juo liepia eiti visur. Noriu gauti asmeninę blogų skiltį❤️
  13. Pradžia įtraukė taip jog supratau kad jau pranokai mane ! Šiais laikais žmonės darosi vis labiau "išpyzdėje" kiekviena menka problema kelia pykti, kyla agresija, žmogus dažnai nesupranta, kad tai nėra taip svarbu , kad tai tiesiog nepriežastis. +Rėpūks , Fallowiuks
  14. The Deus - Manau šis nick'as tuoj atsiras Istorijos vadovėliuose esi tikrai atsakingas, supratingas, savo darbą išmanantis žmogus.
×
×
  • Kurti naują...