Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Prisijungę žaidėjai: 0 / 0

Versija:


Tony_Lonardo

Nariai
  • Pranešimai

    33
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

31 Pradedantis siekti tikslų

Apie Tony_Lonardo

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    Gegužė 29

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. Anketos šablonas ieškantiems modifikacijos 1. Kokios modifikacijos ieškotės: Sveiki, ieškau ModPack'o savo PC kuris pirktas mamutu amžiui. Būtu gerai kad su modpacku išlaikytu bent jau 60fps stabiliai. Ačiū. 2. Aprašykite modifikaciją (kuo išsamiau, jeigu įmanoma): ModPack for very low pc. 3. Jeigu įmanoma, pateikite modifikacijos nuotrauką ar vaido įrašą: - PC Specifikacijos:
  2. 1. Jūsų slapyvardis: Silvestras_King2. Jūsų giriamo asmens slapyvardis: James_Makar3. Jūsų pagyrimas: Nuo pat pirmos dienos pasirodė rimtas , komunikabilus žmogus , tai buvo motyvacija dirbti geriau ir ilgiau medikų firmoje , daug ko išmokau iš jo , daug ko dar turiu pasimokyt iš jo , visada patars , visada padės , susitvarkys su savo pareigomis , linkiu išlikti tokiam koks esi. Tikiuosi dar teks pabendrauti , sėkmės jam ir medikų firmai. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens naudingumą: -
  3. Nesvarbu prieš kiek laiko ta trefkė esmė kad man sakai aš nemandagus o pats ką darai? Nesvarbu prieš 1 mėnesį ar prieš 3d , ėsmė , kad trukdei veiklą o man sakai ar gražu kažkaip elgtis? Prieš kitą kaltinat reik savo rankas švarias turėt
  4. 1. Sakau gal man gėlytėm smirda jis. 2. Ar gražu "ožiu" vadint direktorių? Jei pats ant tavęs varė galėjai išeit iš kanalo , pats parodai savo žemą lygį. 3 Ne apie šiandien kalbu , prieš 3d trukdei treniruote vakarine. P.S. Niekas tavęs nekvietė.. Pats Rokas sakė , kad nori ateit pasikalbėt , patys atėjot :).
  5. Ar taip gražu elgtis?? 1. Net ne įžeidimas čia 2. Atėjęs į TS3 programą įžeidinėji dirketorių , trukdei treniruote ir man dar turi įžūlumo kažką sakyt? P.S O gal man gelytėm smirda?
  6. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Silvestras_King 2. Administratoriaus slapyvardis: Mister_Tedis 3. Administratoriaus nusižengimas: Free Mute. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/a/BYJdYeR
  7. Atsiblokavimo anketa 1. Jūsų slapyvardis: Silvestras_King 2. Administratoriaus slapyvardis: - 3. Užblokavimo priežastis: FlyHack (nuo sistemos 12h) 4. Vaizdinė medžiaga: http://www.part.lt/perziura/229683b0ed61bd7cf35a69e10f4905c9311.png P.S. Šokau su parašiutu nuo everesto ir prie pat apačios gavau ban nuo sistemos už fly hack 12h.
  8. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Silvestras_King 2. Administratoriaus slapyvardis: @James_Makar 3. Administratoriaus pagyrimas: Mldc žmogus, pagetina visad , daug veiklos padaro , ir šeip mldc. 4. Vaizdinė medžiaga (nebūtina):
  9. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Silvestras_King 2. Administratoriaus slapyvardis: @Dark_World 3. Administratoriaus pagyrimas: Visada pagetina/pahealina , draugiškas:) 4. Vaizdinė medžiaga (nebūtina):
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: Silvestras_King2. Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: Nitro_Donce3. Kas paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: Tiesiog keli draugai iš seno projekto išėjo į Las-Venturas.lt tai ir mane pakalbino , pažiūrėjau kad čia labai draugiški visi , atnaujinimai labai dažnai daromi ir ne atmestinai , taip pat ir Max_Tosha buvo paskatinimas:)4. Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: 3-4metus5. Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: https://imgur.com/a/78Pai1T6. Nuotrauka sename projekte kaip rašote "Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P" (jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nick'u V_P "): https://imgur.com/a/szDFkSP
×
×
  • Kurti naują...