Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Nikita_Markov

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Nikita_Markov

  1. Užsiregistravau šiame serveryje visai nesenai, šiek tiek daugiau, nei prieš 20 val. tačiau manau, jog jame praleisiu dar daug savo laisvo laiko. Papasakosiu ką nuveikiau užsiregistravęs serveryje. Peržiūrėjęs apmokymus ir pasiėmęs dviratį nuvažiavau į drabužių parduotuvę, nusipirkau sau patinkančią išvaizdą, vėliau nuvykau į vairavimo mokyklą, išsilaikiau lengvųjų tr. priem. teises. Prieš pradėdamas emigravau, ir nors ir buvo naktis, mane emigravo greitai, dar vos nespėjus nuvykti į vairavimo mokyklą. Vėliau išbandžiau keleta serverio sistemų. Išsilaikiau ginklų licenziją, kas nebuvo labai sunku, kadangi buvau VIP narys nusiteleportavau į /tpvip, kas irgi nieko labai įspūtingo, bet man buvo nematyto. Pamačiau didelį kalėjimą, apžiūrėjau iš visų galų. Įsidarbinau į maisto išvežiotojus, apvažinėjau miestą, nusprendžiau vygdyti /misijos, įvygdžiau pirmąją užduotį, antroji kiek sunkesnė, todėl visdar ją bandau įvygdyti. Kitą dieną, tiksliau šiandien atvažiavau į žvejybos punktą, pažvejojau. Iš pradžių nesisekė, nes daug kartų nieko nepagavau, bet poto pagavau piniginę, perlą ir kelias žuvis, užsidirbau gerų pinigų. Vėliau bandžiau atrakinti viešbuty, bet įėjęs į vidų miriau, dėl vieno žaidėjo, kuriam prizas buvo svarbiau. Sudalyvavau rengenyje, kuriame laimėjau 25.000€. Pašaudžiau į kelis žaidėjus, nes man tai pasirodė linksma, o pats serveris iki dabar dar nenusibodo, nes neišbandžiau visko iki galo. Nežinau kaip bus ateityje, bet manau, jog čia praleisiu dar didelę dalį savo laisvo laiko. Administratoriai puikūs, padedantys, jų čia neminėsiu.
  2. Sveiki. 😄

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  6 daugiau
    2. Laurynas_Joma
    3. Mister_Tedis

      Mister_Tedis

      Sveikas kita karta spider (num5) išjunk kai važiuoji į drabužių shop 

    4. Nikita_Markov

      Nikita_Markov

      Ką tokį? 😂

  3. Emigracijos anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: Nikita Markov 2. Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: 3. Kas paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: Šio projekto administracija, žaidėjai, bei įspūdingos sistemos 4. Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: Vienerius metus 5. Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: https://imgur.com/a/IbYpWZR 6. Nuotrauka sename projekte kaip rašote "Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P" (jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nick'u V_P "): https://imgur.com/HCWMnpz
  4. Galbūt geresnė mintis būtų "apmažinti" serverio turtą? Ką turiu omenyje, tai jog visas serverio turtas sumažėtų 3 kartus, pinigai kuriuos turėjo žaidėjai, mašinos parduodamos serverio, išvaizdos, ir visa kt.
×
×
  • Kurti naują...