Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Alutis_Extra

Nariai
  • Pranešimai

    112
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Būsenos atnaujinimai paskelbė Alutis_Extra

  1.  Kas čia darosi serve, visi visus banina - čyteriai, fps unlockai, dar kas, gal pykti serveryje išliejam vaikinai

  2. Nepraleisk progos tapti teisingumo dalimi. Darome serverį tvarkingesnį kartu ! Jeigu esi tokio pačio požiūrio "Policijos Departamentas" būtent tau. GINTI SAUGOTI PADĖTI 

     

  3. Na ką sporto megėjai sveikinu su nuostabia Tyson Fury pergalęę !!! Atsiprašau, jog neįkėliau statymo šios elitinės kovos (atvirai pasakius užmiršau), daugiau nepasikartos. Šį kartą "ExtraBET Lažybos" skelbia ir "Eurobasket" + "NBA" Statymus, tad nepraleiskite progos laimėti ! STATYK, LAIMĖK, PRATURTĖK ! ! ! 

     

  4. Praėjo puiki savaitė statytojams, kurie iš ExtraBET'o pasiėmė net 12'000'000Eu. Šios dienos statymai NBA. Nepraleisk progos ! 

     

  5. Po paskutinių "UEFA" statymų smagu matyt žalia spalvą, jog išlošėte nemenkas pinigų sumas. Rytdienos statymai "EUROLYGA" Nepraleisk progos praleisti gerų koficientų ir palaikyti ŽALGIRĮ. SĖKMĖS. 

     

  6. Po netikėtų rezultatų tarp PSG 1 - 2 Dortmund ir Atletico Madrid 1 - 0 Liverpool, gausiausiai praturtėjo - Camilla_Meh kuri išlošė net 1'350'000Eu. Ne ką prastesnės rungtynės laukia ryt vakare, tad nepraleisk progos Statyti, Laimėti ir PRATURTĖTI ! 

     

  7. Atėjo šventė ir pas futbolo gerbėjus! Nepraleisk progos pastatyti "UEFA Čempionų Lyga" statymus. Sėkmės https://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/185921-extrabet-lažybos/

    1. Jonas_Slash

      Jonas_Slash

      Mldc nes jau zajibal tas kašis

  8. Sukurti 2020.02.17 dienos VISŲ ŽVAIGDŽIŲ DIENOS STATYMAI. Tritaškių konkursas, dėjimų konkursas, rungtynių MVP, Įgūdžių konkursas ir be abejonės Team Lebron vs Team Giannis. Nepraleisk auksinės progos praturtėti ! STATYK, LAIMĖK, PRATURTĖK ! 

     

  9. Sukurti nauji rytdienos "NBA" Statymai, nepraleisk geros progos ! Statyti galima ir per forumą pasidarius nuotrauką kaip pervedate statymą į Alutis_Extra banką ir atsiuntus forumo žinute su nuotrauką ir jūsų statymų, taip pat galite statyti ir žaidime Paduodant pinigus man į rankas ir pasakant jūsų statymą. Statyk, Laimėk, Praturtėk. Visiems sėkmės 

     

    1. Jeo_Vega

      Jeo_Vega

      Busi serve tarp 19-20h?

    2. Alutis_Extra
  10. Sukurti nauji rytdienos statymai. Statyk, Laimėk, PRATURTĖK ! 

     

  11. 2020.02.11 - Pataisyta KOMBO sistema. KOMBO statymas nebus dauginamas iš koficientų, o prie galutinio laimėto koficiento pridedama 20%. Pavyzdžiui: KOMBO 100'000Eu statymas - Komanda A (1.95), Komanda B (1.60), Komanda C (2.25). Bendras koficientas pagal senas taisyklęs sudėjus gaunasi - 3.80. Po šio atnaujinimo, paėmus įdentišką situaciją ir koficientus galutinis koficientas būtų - 4.56 (Pridėta 20% prie galutinio koficiento).

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  2 daugiau
    2. Alutis_Extra

      Alutis_Extra

      statant po vienas dar maziau gausis ;)

    3. Orange_Nike

      Orange_Nike

      Tikimybe kokia statant po viena ir kombinuojant :D seip kombinuot kai dauginami kofai ner patsrtina, o cia isvis suded😁😁

    4. Alutis_Extra

      Alutis_Extra

      Sudėt ir po 20 proc prie galutinio kofo. Čia yra kiekvieno pasirinkimas gali kombinuot gali ne, kaip ir su pačia mano sistema, yra žmonės, kuriems viskas tinka ir yra tie kuriems nepatinka, jeigu nepatinka "ExtraBET" sistema, neatlikite statymų, nepražūsiu ;)

       

  12. Sukurti šios nakties statymai. Sėkmės. 

     

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  2 daugiau
    2. San_James

      San_James

      Jei iš tikrųjų, tai kofai dauginasi, dėl to ir gavau 1,5, nes sudauginau 1.2 ir 1.45. Taip yra pačiose lažybų svetainėse, jei nori pasižiūrėk betų svetainėse, kaip viskas vyksta.

    3. Alutis_Extra

      Alutis_Extra

      žinau kaip viskas vyksta, bet čia savo sistemike darau, kurią visalaiką naudojau. Padarysiu visai kitką ryt 

       

    4. San_James

      San_James

      Na tuomet supratau.

  13. Sukurti šios nakties "NBA" Statymai. Statyk, Laimėk, Praturtėk. 

     

     

  14. Sukurti rytdienos "NBA" statymai. Statyk, Laimėk, Praturtėk. Viskas oficialu ir patvirtinta. 

     

×
×
  • Kurti naują...