Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Punto_Collins

Nariai
  • Pranešimai

    62
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Punto_Collins

  1. Forume vyksta atranka į Policijos firmą! Kviečiu išbandyti savo jėgas pas Jervonte firmoje!

     

  2. Pirkėjo anketos šablonas Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Punto_Collins Kokį nekilnojamą turtą perkate?: Slapto Agento Korta Jūsų siūloma kaina: 200k DAIKTAS SĖKMINGAI NUPIRKTAS, GALITE RAKINTI TEMĄ!
  3. gražus editas, galėtumėt dažniau veiksmo paduot serve
  4. Jūsų slapyvardis serveryje: Punto_Collins Pageidautinas grafikos darbas (atliekame iš services): parašas Darbo informacija (didys, tekstas, sub tekstas ir kita informacija): Dydis standartinis, tekstas; PUNTO COLLINS Darbo pavyzdis (pageidautina nuotrauka arba panašaus darbo pavyzdis): parašo pavyzdys: https://imgur.com/gallery/HDeD7tY Kokį apmokėjimą renkatęs: forumo reputacija Ar pasižadate apmokėti bei ar spaudėt ,,patinka" mygtuką ant temos: ŽINOMA! Kita informacija: pasistenk, atsiskaitymas ne problema! NUOTRAUKOS KAŽKĄ IŠ ŠITŲ PARINK: http://talpix.lt/u/xjXzQRE
  5. Jūsų slapyvardis serveryje: Punto_Collins Pageidautinas grafikos darbas (atliekame iš services): parašas // avataras // profilio priderinimas Darbo informacija (didys, tekstas, sub tekstas ir kita informacija): Dydis standartinis, tekstas; PUNTO COLLINS Darbo pavyzdis (pageidautina nuotrauka arba panašaus darbo pavyzdis): parašo pavyzdys: https://imgur.com/gallery/HDeD7tY avataro pavyzdys: profilio priderinimo pavyzdys: http://talpix.lt/u/89Im4Eg Kokį apmokėjimą renkatęs: forumo reputacija Ar pasižadate apmokėti bei ar spaudėt ,,patinka" mygtuką ant temos: ŽINOMA! Kita informacija: pasistenk, atsiskaitymas ne problema! NUOTRAUKOS KAŽKĄ IŠ ŠITŲ PARINK: http://talpix.lt/u/xjXzQRE
  6. eilinį kartą šaunus, bei rišliais sakiniais parašytas leidinys. Spaudžiu žalią, bei užduodu klausimą - ar pats darai gfx'us?
  7. Šaunus atsiliepimas, matosi pasistengta, bei nemažai laiko skirta išreikšti mintims apie serverį.
  8. Anketos Šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė?: Punto_Collins Ar susipažinote su taisyklėmis?: TAIP • Kokį skaičių renkatės 1-100?: 36
  9. tai, kad laimėjau eventa todėl ir atgetino, jog prizą duot
  10. Trumpas, informatyvus, bei įdomus leidinys. Spaudžiu naudinga. Laukiu sekančio leidinio!
  11. Neesu bendravęs su tavimi, bet atrodo aktyvus serveryje, bendraujantis žmogus.
  12. pritariu idėjai, nes dabar avatarų visą kokybę ir dydį gadina tie matmenys, kurie nėra tinkami prie forumo dizaino
  13. aišku, jog turėti merginą Ką pasirinktum būti žemas ir storas ar aukštas ir be masės?
  14. turbūt, kad LV komandos nariu. Ką pasirinktum sunkų, varginantį, bei nekenčiamą - bet su dideliu atlyginimu, ar lengvą, bei mėgstamą darbą kuriame yra mokamas mažesnis atlyginimas?
  15. Aišku likti su antra puse ir jos neišduoti. Ką pasirinktum atsibusti gėjumi ir tu tik tai žinotum, ar atsibusti gėjumi nors iš tikrųjų tu neesi toks, bet visi manytų jog tu esi gėjus?
  16. už, unikali, bei gan įdomi idėja. Serveryje būtų prisitaikyti prie sezono, bei atsakingiau žiūrėti į šitą dalyką. Jei važinėja žiema transportu - padangos labiau slystų, o jei būtų su žieminėmis padangom mažiau slystų važiuojant per kelią.
  17. Turėti paną. Turėti gerus pažymius mokykloje ar užbaigti mokyklą gerais pažymiais?
  18. šaunūs atnaujinimai, labiausiai patiko nauja žvejybos sistema!
  19. Sveikas atvykęs į LV. Puiku, jog serveryje žaidėjų skaičius auga. Šaunus atsiliepimas, kuriame yra nemažai tiesos.
  20. Gal galima sužinoti kas uždavinėjo klausimus Inviui? Buvo įdomu pasiklausyti ir išgirsti Invio atsakymus į įvairiausius klausimus.
  21. Man asmeniškai per daug paprasti darbai, trūksta įvairovės šiems darbams. Toks jausmas, jog tu į foną, kuriame yra forumo rangai idėjai daugiau pastangų, nei į pačius forumo rangus.
×
×
  • Kurti naują...