Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Arunce_Shift

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

13 Naujokas

Apie Arunce_Shift

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. Atsijungi surakintam teisėsaugos - 12h baną šauna,atsijungi nuo klano - 15 min angare dalbašai kulwa
  2. Dar vienas klounas :DD Nusiimk tą parašą su lsv,kreivadanti. O jeigu ir tu ant tiek *Myliu Las-Venturas.lt*,kad nesupratai ką aš parašiau,tai bbd,graudu man į tave žiūrėt :DD
  3. A bože bože :DDD Ačiū tau,Slimi,kad atėmei adminą šitam klounui :DDDDDDDD O tau atsakymas,bebenčiuk,suprantu,jog ne visi akli mato,bet,kad būt tokiu grybu kaip tu,kuris įsikelia dmg informerį ir nemoka juo naudotis ( arba bando specialiai pakišt kitus) tai eta p*zdec... Nu o dabar paprastesnis paaiškinimas dundukui kaip tau: https://imgur.com/a/IpsVXW3 Matai,kad dar dyglas padarė tau dmg su sg? Tai gali skrist su savo mavericku v žopu,kloune tu Btw,kaip suprantu nuo 20s laikai mane aimu,tai tu pasižiūrėk,2 kulkas pro šoną pataikiau,kur tau aimas? :DD @Hot_Anonymous omg,nejau vėl savą išmazinsi,nors akivaizdžiai čytina? :OO (sarcasmas jeigu ką Alcapone,bukiau tu )
  4. Dėl 3,tai Invis viską apgalvęs,pirma padaro chujovai,po to taiso ir taip gali dažniau "daryti" atnaujinimus. xddd
  5. Kiek maxh pasakojo,tai mldc kentakas,lygtinis xdd
  6. Nei viena,visos chujovos mano nuomone.Serveryje nematau nei vieno,niekas neatlieka savo pareigų,teisėsauga iš viso retenybė mieste. @Gandzia_Sampp + įrodai koks *Myliu Las-Venturas.lt* esi :DD balsuoja už savo firmą,vo eta daaa.
  7. Ką tu čia kulwa seni šaudai :DDDDDDDD Maladėc,gerai judi.
  8. Maladėc kentakas,visad padeda (dachuja laiko skiria naujokam,o tai didžiulis pliusas). Žodžiu,tikrai šaunus administratorius. P,S Šaibas už nuomonę permesi kai prisijungsiu (kaip ir susitarę iks dė)
  9. 1. Jūsų slapyvardis: Arunas_Shift2. Administratoriaus slapyvardis: Max_Tosha3. Užblokavimo priežastis:Prieš ~1mėn gavau baną nuo toshos,vakar paėmė unbaną,nuvažiavau iki mašinos,pardaviau ją,nuvažiavau iki klano ir atsijungiau (nei aš šaudžiaus,nei ką,vpš nieko nedariau,tiesiog nuvažiavau nuo tr pardavimo aikštės iki lucchese bazės),dabar jungiuos,pyst banas (tas pats),jūs čia juokaujat *Myliu Las-Venturas.lt*ui ar kas yra?Tvarkykit tuos jibanus bugus,o ne naujokų vakarus darykit. @Max_Tosha @Danny_Williams 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/wURWFIf
×
×
  • Kurti naują...