Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Matt_Mantvello

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

2 Naujokas

Apie Matt_Mantvello

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Darbas:
    Tolimųjų reisų vairuotojas

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

347 profilio peržiūros
  1. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matt Mantvello Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Kodėl tai yra naudinga?: Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Pakeisti ugniagesių darbo išvaizdą į (ID: 278) nes dabartinis yra SFFD (San Fierro), o jug randamės tai Las Venture.
  2. Serveryje pradėjau žaidimą turbūt kaip kiekvienas kitas serverio žaidėjas. Užsiregistravau, peržiūrėjau savo veikėjo istoriją, atsiradau oro uoste, išsikvietęs taksi nuvažiavau į viešbutį, atsidariau savo lagaminėlį, gavau reikalingų daiktų. Sistemos labai patiko, man nebuvo niekur kitur matytos, vėliau perėjau emigraciją iš kito serverio, gavau patirties, pinigų, bei VIP narystę kurią turiu iki šiol. Emigracijų sistema labai įdomi pasirodė, reikėjo atsakynėti į klausimus, kurie buvo apie serverį, o ne nuobodžiai pildyti emigraciją forume ir laukti, kol tave emigruos. Skubėjau išsilaikyti visų kategorijų teises, pavyko iš pirmo karto, reikėjo pasivažinėti šiek tiek, na kaip ir visur, galima sakyti laiko gaišimas, vienintelis pliusas mano nuomuone vairavimo mokykloje, jog yra aprašoma prieš laikant testą ką galima daryti, ir ko negalima, pasižiūrėjus ten tą informaciją, lengviau išsilaikyti teoriją. Padaręs tai žaidžiau serveryje, vygdžiau naujoko užduotis, jos buvo labai lengvos, dar nebaigiau visų, nes kaikurios reikalauja 7 val. pražaidimo serveryje, bet misijos buvo gan įdomios, nepaisant to, jog pernelyg lengvos. Buvau ir ant piramidės viršaus, bet 2.500 patirties surinkti dar nepavyko, todėl tą pasiekimą vygdau iki šiol. Vakare prasidėjo naujokų vakaras, sudalyvavau 3 renginuose, laimėjau net 2 iš jų, čia kaip ir pasisekė šiek tiek. Toliau pažaidęs atsijungiau, kitą dieną įsidarbinau į taksistus, sudalyvavau treniruotėje jai ją taip galima pavadinti, vežiojau žaidėjus pagal jų pageidavimus, ir gerai leidau laiką. Atsiliepimas galbūt ir ne pats didžiausias, tačiau per 2 dienas spėjau štai kiek. Žaidėjų žaidime yra kaip ir visur, - visokiausių. Vieni geri, draugiški, padedantys, kiti mėgstantys pasišaipyt, ar pačytint. Administracija serveryje labai gera, ypač iš nemokamų administratorių, padedantys. Dar net neįsibegėjęs į žaidimą spėjau ir naujam žaidėjui padėt, kurį sutikau pasisiūlęs pavežėt iki viešbučio, gerai praleidau laiką. Bendra nuomuonė iki šiol gera, o štai čia keletas vaizdų iš pastarųjų dviejų dienų:
  3. Ačiū už pamoką, bet beveik nieko neišaiškinai, tuo labiau kad susimokėti baudą, serveryje reikia praleisti 7 val, o ne 2 val. O kiti atsakymai neinformatyvūs, tuo labiau serveryje viskas parašoma, ką reikia daryti.
  4. Atnaujinimas kaip atnaujinimas, vienas tokių didesnių, nu patiko visai, vis maloniau žaisti serveryje dabar, sistemų ir įdomesnių sugalvojo, labiau naujiems žaidėjams, bet fainas atnaujinimas.
  5. Kaip suprasti žaidėjas padaręs avariją? Jei turi omenyje, tada kai sprogsta mašina ir atsiranda sprogusios mašinos objektas, tada sutinku.
  6. Atnaujintas aprašymas visiškai traukiantis akį, šaunu.
  7. Gražūs darbai, labai įdomaus stiliaus.
×
×
  • Kurti naują...