Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | SUPER zvejybos valanda!

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Myth_Water

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

10 Naujokas

Apie Myth_Water

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

301 profilio peržiūros
  1. Žinai, ne viską užfiksuosi, o kai ateina tokie teisėsaugininkai, kurie važiuoja priešpriešine juosta atsitrenkia į tave, ( kai važiuoji savo juosta ), susitabdo ir uždeda už avarijos sukėlimą.
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Myth_Water Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): serveriui. Kokia tai sistema?: paprasčiausia lentelė, kuri parodo paskutinių uždėtų pareigūnų įtarimų istorija. Kodėl tai yra naudinga?: Paprasčiausiai, kai tau kažkas uždeda free star, parašai komanda /itarimai nufotkini ją ir įkeli į policininkų papeikimus, tuomet jis turėtų kelti įrodymus, kad civilis tikrai atliko šį nusižengimą. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Manau jau atsakiau.
  3. Kaip buvai mechanikų darbuotojas, tikrai neatrodei, nei kažkoks išsišokęs ar kitoks.., buvai paprastas geras darbuotojas, daugiau neturiu ką pridurti ir šiaip sėkmės kandidatuojant į EP ;).
  4. Kaip serverio naujokas, paprasčiausiai negaliu pasakyti kito žaidėjo charakterio savybių, koks žmogus yra ir t.t, nes paprasčiausiai neteko bendrauti ar paprasčiausiai jo pažinoti. Vienintelį dalyką kurį norėčiau pabrėžti, tai -, kad tikrai nesirinkčiau Max_Power, nes padėtis GP tęstųsi tik bloga kryptimi. Mes visi puikiai matėme jį atstovaujant GP kaip pavaduotoją, kas manau yra išties didžiulė atsakomybė ir sakykime, kad jėga - valdžioje? Pakeisti, patobulinti, įrodyti, kad GP firma gali atrodyti kitaip, tačiau matėme - nieko. Nors ir pavaduotojas nėra pagrindinis žmogus, nuo kurio vyksta visi pakeitimai, sprendimai, tačiau esant tokiose pareigose tu tikrai gali įrodyti ir įsiteikti direktoriui, juolab įrodyti, kad tu esi gal net geresnis už tą direktorių ir GAL net JIS mokysis iš tavęs, tavo patirties.
  5. Tam yra direktorius, pavaduotojas. Visados galima kontroliuoti, stebėti darbuotoją, juk toks ir yra valdžios darbas, tai yra jie nesikoncentruoja į darbo specifiką, o į darbuotojus, kaip jie dirba, ką jie daro, tu juos turi sekti ir jei pažeidžia taisykles - BAUSTI, esu visiškai UŽ, tiek dėl xp, tiek dėl algos.
  6. Esu visiškas šio serverio naujokas, tik prisijungęs į serverį, dariau būtent tai ką siūlė pati serverio sistema ( kas manau yra labai svarbu ), asmeniškai man tas labai patiko, nes paprasčiausias naujokas, nežino nuo ko pradėti, ką daryti, kaip žaisti. Pradėjęs šį žaidimą man asmeniškai pasitaikė Laaabai daug klausimų ir lyginant šio serverio administracija su kitais serveriais, net nežinau ar esu kada sutikęs tokią paslaugią serverio administraciją. Asmeniškai aš labai noriu Jums - Administracija padėkoti. Visa serverio sistema išvystyta, pradžios istorija man asmeniškai ji atrodė įdomi, kuri tave dar labiau prikausto prie tavo žaidimo veikėjo. Labai džiugu, kad yra toks dalykas, kaip /misijos - taip būtent atliekant naujoko misijas aš susipažinau su serveriu ir pradėjau gaudytis, o kai pradėjau gaudytis, atlikau serverio emigraciją, kuri suteikė išties didžiulį privalumą man šiame serveryje, tarp kitko, buvo labai įdomu atsakinėti į emigracijos klausimus, kartą net nepavyko ;D, kuri kiek privedė prie susierzinimo, tačiau kiek vėliau šį barjerą peržengiau, na žaidžiau, žaidžiau ir galiausiai užmačiau atranką į Mechanikus, vėl gi pasiteiravus administracijos, kokie gi yra šio darbo ypatumai, nusprendžiau imtis šių pareigų ir po kol kas visiškai nesigailiu, bendra veikla, kuro pylimas kitiems automobiliams, o vienas iš labiausiai patinkančių dalykų čia yra tai, kad serverio savininkas atsižvelgiant į ne tokį didžiulį serverio žaidėjų kiekį, suprogromavo "random" atsirandančias tr.priemones, kuri tik dar labiau pagyvina mechanikų veiklą. Vienintelis gal minusėlis yra iš administracijos pusės, kad per DAUG restartuoja serverio nuomuojamas tr.priemones ir vietomis norėtųsi, kad būtų labiau išdirbtas Mapp, o šiaip viskas šaunu žaisiu ir toliau, žiūrėsime kaip čia gausis ;).
×
×
  • Kurti naują...