Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Dominyk_Troll

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Dominyk_Troll

  1. Sveikas! Taip, taip čia jau man suprantama. Sveikas, na nesitikėjau, jog čia jums miela bus, bet dėkoju tau! P.S. kreipsiuosi jeigu reikės. Sveikas, ačiū.
  2. Sveikas bei sveiki visi, jau susitvarkiau, padariau 5 klaidas, bet mane emigravo, ačiū kas bandėt padėti ir padėjot.
  3. Sveikučiai visi! Net nežinau nuo ko pradėt :D.. Taigi užsiregistravęs serveryje iškart turėjau daug neaiškių klausimų, bet nebėda - jūsų administratoriai labai mandagūs bei geri, padėjo man į viską ko klausiau, davė pinigų iš naujokų fondo, bendravom, aprodė visas vietas, nusipirkau visko ko reikėjo. Apie patį serverį: Trūkumų man atrodo jog čia nelabai ir yra bent jau man, o kitiems net nežinau - spręsti jums. Pradėjau nervuotis jog žvejodamas amžinai rašydavo jog man niekas nekibo, gal taip 15x tad tas nervino, o taip - viskas realistiška. Bankas, vyriausybė, viešbučiai na vienu žodžiu - beautiful serveris, o dabar man reikia pinigėlių pradėti tolimesniam gyvenimui, nes noriu nusipirkti mašiną ar kokį tai motociklą ir žaisti ramiai serveryje nieko nepritrūkdamas (bet aš jūsų tikrai nemaldauju, nes visi mes esame žmonės ir to norime), realiai man laimės pinigai nesuteikia, bet žaidime tai būtų neblogai :D! Tai tiek, ačiū kas netingės ir perskaitys mano šitą nesąmoningą laiškelį administracijai/žaidėjams. DOMINYK TROLL
  4. 1. Kokios pagalbos reikia?: Valdžios namai2. Apibūdinkite iškilusią problemą: Ką daryti, jeigu klausimų kelių nežinau?3. Papildomas komentaras, vaizdinė medžiaga (nebūtina):
×
×
  • Kurti naują...