Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


John_Done

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

3 Naujokas

Apie John_Done

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. Kas gali buti? Persirasiau sampa ir gta visiskai be modu ir crashina nors visi failai yra bandziau ir su instaleriu gta isirasyt vstk crashina? Uz pagalba atsidekociau lv pinigais.

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  5 daugiau
    2. Mat_Himplin

      Mat_Himplin

      Bandyk išjungti keletą programų, ypač tokias kaip Overwolf ar pnš. kurios veikia kaip 'overlay' programos (gali geriausiai atjungti kuo daugiau).

      Galimai įrašei blogą/neveikiantį GTA - pabandyk įsirašyti kitą ir BŪTINAI į naują direktoriją.

       

      Nu tada jau tikrai turėtų viskas veikti.

    3. Mister_Tedis

      Mister_Tedis

      Jau sutvarkiau jam 

    4. John_Done

      John_Done

      Aciū Himplin ir tau už pagalbą

  2. Anketos Šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė?: John_Done Ar susipažinote su taisyklėmis?: Taip. • Kokį skaičių renkatės 1-100?: 2
  3. Koks dar auto cbug? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD omg seni tu čystai išplaukęs visiškai esi... apie kokį tu cbugą kalbi kai per 5sec eni apkabos neiššaudau su tokiu fpsu
  4. Ir pačioj nuotraukoj matosi kad aš jau bėgau iššovęs :DD žiaurūs įrodymai lygūs 0 krc
  5. Ir man kyla klausimas kodėl tu 10min filmavai ir tik atsiuntei pora epizodų kur taiklios kulkos buvo? Be to atsiusk tą vietą kur sakei kad kulka nuėjo 90 laipsniu :DDD sulėtintą video atsiusk prašyčiau.
  6. Tu nufotkinai kai jis jau buvo prabėgęs, tu nufokink kai prieš šaudamas šoviau ir į jį pataikiau jau prieš tai kulką
  7. Iš vienos kulkos atsirado du šoviniai pagal tavo logiką ane? vienas ėjo tiesiai kitas vpš kažkur nuskrido
  8. Ten kitas žmogus vpš šovė :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ką tu grybauji vpš....
  9. Aš nesuprantu, ką tu tokiais įrodymais čia parodyt nori? Per kurią vietą čia aimas žmogau ;DDDD Ir vpš nesupratau ką norėjau parodyt su padaryta ta nuotrauka.
  10. Atsiblokavimo anketa 1. Jūsų slapyvardis: John_Done 2. Administratoriaus slapyvardis: Mister_Tedis 3. Užblokavimo priežastis: Čytinimas 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/J9Fuyzv
  11. Aš PRIEŠ, kadangi kaip ir minėjo @Arvydas_Torres, kad kalėjimas ir skirtas atlikti bausme, be to nelabai realybiška būtų, nuo kada kalėjime galima žvejot?
  12. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: John_Done. Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui. Kokia tai sistema?: Žinutės palikimo. Kodėl tai yra naudinga?: Pagerintų komunikaciją su žmonėmis. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Nusprendžiau pasidalinti šia idėja, kadangi atrodo, jog nėra labai sunku būtų ją įgyvendini ir nėra tokia sunki sistema.Tiesiog siūlau padaryti, kad būtų galima palikti žinutę atsijungusiam žmogui, kažką panašaus turiu omenyje kaip direktoriaus arba klano vado žinutės palikimas, tiesiog tai būtų telefonų sistemoje padaryta, kai kuriems žmonėms tikrai manau praverstų.
×
×
  • Kurti naują...