Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Monte_Gangga

Globalūs moderatoriai
  • Pranešimai

    624
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    35

Viskas, kas paskelbta nario Monte_Gangga

  1. ≫ Temos kurios bus neaktyvios 21 dieną ir daugiau, laikomos neaktyviomis ir bus rakinamos (temos kūrėjas gali susisiekti forumo AŽ, norint temą atrakinti). Tema rakinama.
  2. ≫ Temos kurios bus neaktyvios 21 dieną ir daugiau, laikomos neaktyviomis ir bus rakinamos (temos kūrėjas gali susisiekti forumo AŽ, norint temą atrakinti). Tema rakinama.
  3. ⫸ Temos kurios bus neaktyvios 21 dienų ir daugiau, laikomos neaktyviomis ir bus rakinamos. (temos kūrėjas gali susisiekti forumo AŽ, norint temą atrakinti). Tema rakinama.
  4. ⫸ Temos kurios bus neaktyvios 21 dienų ir daugiau, laikomos neaktyviomis ir bus rakinamos. (temos kūrėjas gali susisiekti forumo AŽ, norint temą atrakinti). Tema rakinama.
  5. ⫸ Temos kurios bus neaktyvios 21 dienų ir daugiau, laikomos neaktyviomis ir bus rakinamos. (temos kūrėjas gali susisiekti forumo AŽ, norint temą atrakinti). Tema rakinama.
  6. Tema rakinama ⫸ Temos kurios bus neaktyvios 21 dienų ir daugiau, laikomos neaktyviomis ir bus rakinamos. (temos kūrėjas gali susisiekti forumo AŽ, norint temą atrakinti).
  7. Tema rakinama »»» Temos kurios bus neaktyvios 21 dienų ir daugiau, laikomos neaktyviomis ir bus rakinamos. Temos autorius gali susisiekti su moderatoriais arba spausti „Pranešti moderatoriams“ mygtuką ir prašyti, kad tema būtų atrakinta.
  8. Tema rakinama. »»» Temos kurios bus neaktyvios 21 dienų ir daugiau, laikomos neaktyviomis ir bus rakinamos. Temos autorius gali susisiekti su moderatoriais arba spausti „Pranešti moderatoriams“ mygtuką ir prašyti, kad tema būtų atrakinta.
  9. Tema rakinama ≫ Temos kurios bus neaktyvios 21 dieną ir daugiau, laikomos neaktyviomis ir bus rakinamos (temos kūrėjas gali susisiekti forumo AŽ, norint temą atrakinti).
  10. ≫ Temos kurios bus neaktyvios 21 dieną ir daugiau, laikomos neaktyviomis ir bus rakinamos (temos kūrėjas gali susisiekti forumo AŽ, norint temą atrakinti). Tema rakinama.
  11. ⫸ Temos kurios bus neaktyvios 21 dienų ir daugiau, laikomos neaktyviomis ir bus rakinamos. (temos kūrėjas gali susisiekti forumo AŽ, norint temą atrakinti). Tema rakinama.
  12. ⫸ Temos kurios bus neaktyvios 21 dienų ir daugiau, laikomos neaktyviomis ir bus rakinamos. (temos kūrėjas gali susisiekti forumo AŽ, norint temą atrakinti). Tema rakinama.
  13. Baik,Bruno. Nei darys,nei reikia. Šeip pats žinai,kad visos šitos idėjos yra reikalingos ir yra geros, tačiau…. už.
  14. Teisingo atsakymo nebuvo Arčiausiai buvo @Ignas_Eox, jis laimi 250krd.
  15. Rungtynių data : 2024/04/04 Monaco - Kauno Žalgiris Spėjimo pavyzdys Jūsų Vardas_Pavardė : Monte_Gangga Kas laimės? : Kauno Žalgiris Kokiu taškų skirtumu? : +8 Anketos šablonas Jūsų Vardas_Pavardė : Kas laimės? : Kokiu taškų skirtumu? : Prizas 250krd serverio paslaugomis įsigyti. Informacija Jeigu bus vienodi pateikti teisingai atsakymai, laimėtojas bus tas kuris pirmas paskelbė. Draudžiama redaguoti pranešimą, bus tikrinama. Spėti galima iki 2024/04/04 19:45
  16. Masinis DM - Velykinis renginys kuriame nebus Cbug, galėsite dalyvauti visi ir turėti visi lygius šansus laimėti šį renginį. Linkiu visiems didžiausios sėkmės dalyvaujant Velykų savaitėje! Informacija ir taisyklės Renginio pradžia 2024-04-04 19:00h Draudžiama naudoti neleistinas programas Į renginį galėsite prisijunkti su komanda /dalyvauti renginio dieną. Šiame renginyje nugalėtojas bus 1. Dalyvio išvaizda sužinosite renginio metu Trukdymas ar taisyklių nesilaikymas renginio metu - užblokavimas Laikytis bendrųjų projekto taisyklių Atsijungus būsite automatiškai diskvalifikuoti. Renginio vieta - Stadionas nr 3. Ginklai Prizas 3500 kreditų serverio paslaugomis įsigyti. Laimėjo - @Ignas_Eox
  17. Renginys Medžioklė - kiekvienas iš jūsų renginyje galėsite dalyvauti serveryje parašęs komandą /dalyvauti. Parašius šią komandą, jūs automatiškai būsite į Policijos departamento interjerą. Jūsų tikslas - išgyventi, vienintelis likęs gyvas laimės prizą kurį gaus iš Velykų bobutės! Informacija ir taisyklės Renginio organizatoriai : Las-Venturas.lt projekto komandą. Renginio laikas : 04.03 Trečiadienis 20:00 Renginyje draudžiama naudoti neleistinas programas, čytinti ir pnš. Į renginį prisijunkti galėsite su komandą /dalyvauti. Renginio metu negalima bugintis, patalpose, objektuose, tvorose ir kt. Draudžiama naudotis administracijos komandomis ir pnš. Už taisyklių nesilaikymą iš renginio galite būti diskvalifikuojami. Renginio vieta : Policijos departamenas - San Fierro. Renginio gaudytojai turės įvairus ginklus. Turėdami bet kokių klausimų, prašau susiekti su manim asmenine žinute arba parašyti į DC Monte#8026. Taisyklės gali keistis, jeigu kažkas pasikeis, būtinai jus informuosime. Prizas /tverslas 250/20min, (@Aim_Greg)
  18. Antanas_Banditas - Pildai į visus direktorius, vos tik pasirodžius rinkimams. Tomas_Pospeka - Pildai į visus direktorius, vos tik pasirodžius rinkimams. Drunken_Elfas - Direktorius prašė,kad perleisčiau direktorių,tačiau asmeniškai esu linkęs, kad kelis kartus direktoriaus perleisti neleidžiu. Nebuvo asmeniškumų, ar kažkokių nesutarimų su tavimi,kad nenorėčiau,kad taptum direktorius ar pnš, tiesiog norėjau paskelbti anketa ir sužinoti kiek yra norinčių dar užimti Mechanikus. Kalbant apie anketa, ji buvo trumpa, nors ir klausimai nebuvo kažkokie įspūdingi,kad reikėtų išsiplėsti. Nedariau būtent sunkios anketos, kad netingėtų asmenys pildyti. Peržiūrėjau tavo darbo patirties lentelę ir tikrai esi naujokas serveryje, esu visada linkęs prie to,kad naujiems žmonės suteikti pareigas ypač, kai yra tokia serverio situacija, tačiau galbūt direktoriaus pareigos šiek tiek per anksti. Sunku kažką įrodyti prie tiek žaidėjų, aš viską suprantu, tačiau nesinori pareigų mėtyti į kairę ar į dešinę puses. Patiko žinomą tavo išsikeltas tikslas,kad norėtum suburti gerą, vieningą komandą, kas mano galva yra tikrai svarbus dalykas firmoje. Bendrai paėmus tavo aktyvumą, patirtį, ateityje tikrai manau būsi tvirtas ir geras direktorius, tačiau šį kartą atsirado už tave rimtesnė kandidatė, ačiū už dalyvavimą ir nenusimink. Lik firmoje, įgauk patirties ir galbūt gausi dar vieną pavaduotojo postą. Goda_Vello - Smagu matyti sugrįžus senus žmones į projektą, pagirtina,kad prie tokios serverio situacijos yra noro sugrįžti į direktoriaus pareigas ir būtent į tas kuriose ir turi sukaupus didelį savo patirties bagažą. Teko trumpai su tavim bendrauti,bet susidarau tokį įspūdį, kad su tavim lengva sutarti,bendrauti ir firmą turėtum turėti tikrai gerą. Žmogus turintis gerus bendravimo įgūdžius yra tikrai geras vadovas, tai yra ne tik žaidime, bet ir realybėje. Kalbant apie tavo anketa, ji kaip ir tavo kandidato nebuvo kažkuo įspūdinga, bet ir klausimai nebuvo tokie, kad reikalaučiau iš jūsų išsamumo, tiesiog norėjau pažiūrėti susidomėjimą ir dar labiau įvertinti serverio būklę. Peržvelgus tavo patirties lentelę tik dar kartą įsitikinau,kad tavo Mechanikų patirties bagažas yra daug didesnis nei aš įsivaizdavau. Minėjai,kad stebėjai iš šono LV projektą ir dažnas direktorių kaitas, ir žadi imtis viską į savo rankas ir ilgai laikyti direktorės pareigas, bet ar tikrai neatsibos? Labai tikiuosi,kad savo lūkeščius pateisinsi. Tikiu,kad surinksi gerą komandą, tikiu,kad išbūsi ilgą laiką direktorę ir linkiu didžiausios sėkmės užbaigti to ko nepadarei būdama ankščiau direktorę. Ačiū už dalyvavimą ir sveikinu tapus Mechanikų direktorę!
  19. Spėlionės laimėtojas @Alcapone_Pablito Žalgiris laimėjo +14. Gavo 250krd + Auksinį lagaminėlį.
×
×
  • Kurti naują...