Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Lars_Anton

Nariai
  • Pranešimai

    36
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

49 Pradedantis siekti tikslų

Apie Lars_Anton

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

673 profilio peržiūros
  1. Tikrai blakadariu kolegą. Gardu skanu
  2. :DDD. Ką tu čia bazarini? Šrate krenti kaip barbė dar bazarina jis čia matai.
  3. Po mano bannedu buvo pateikti įrodymai dar Aurimui buvau parašęs, kad palauktu ir netikrintu banneda parašė, kad palauks. Pateikiau įrodymus atmetė banneda, o tu priimiai banneda. Po Costnerio bannedo nebuvo pateikti įrodymai, bet ir taip suprantama, kad asmuo nieko nenaudojo kaip ir aš. Jei būčiau naudojas nebūčiau čia net rašęs tu papeikimų, nes nematau prasmės. .
  4. Sveikas ir tau. Costnerio bannedas buvo kitoks, nes jam rodė kairį mygtuką, o man nerodė. Kaip žinai sistema yra buginta, vienam rodo kitam nerodo. Dėl kreivų kulkų čia dabar nekalbam, o kalbam apie auto cbug,macro, bei extra. Mano bannede matos, kad spaudžiu dešinį pelės mygtuką, bei c raidė. Costnerio bannede matos, kad spaudžia kairį dešinį ir c, skirtumas yra didelis. Vakar kai buvau užblokuotas parašiau Aurimui, kad palauktu kol įkelsiu video iš savo perspektyvos video pateikiau, ir bannedas buvo atmestas. Kitas dalykas dėl to macro ten nebuvo jo, tokia kaip Excite Dwaynai gali serijas lesti nonstop, nes tipo jie dmeriai ir jų nebanins, o kai kitas žaidėjas palesia serijas iškarto gauna bana.
  5. Papeikimo anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lars_Anton 2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: @Minde_Boss 3. Administratoriaus nusižengimas: Kaip žinote yra 2 atsiblokavimo prižiūrėtojai ir dabar nesuprasi čia nieko. Aurimas vakar atmetė mano banneda, o Minde šiandien parašė bannedas priimtas. Kitas dalykas Costnerio bannedas priimtas, nors asmuo nieko nenaudoja kaip žinote buginas ta sistema, bet iki dabar asmeniui neina paaiškinti. Seniau parašiau dėl seno bannedo, dėl kurio patekau į klanų blistą, parašė pabandys sutvarkyti viska, bet kaip matau nieko nepadarė toliau mala savo pievas ir priima bannedus nepasitaręs su Aurimu, bei su kitais komandos nariais tokias kaip Tosha ir t.t. Kaip žinote Minde yra pareigūnas, o Aurimas yra paprastas žaidėjas tai dėl to taip ir vyksta. Dėl Zhenkos bannedo dabar, pradžioj buvo parašyta, kad bannedas priimtas, o poto parašė, kad atmestas. Asmuo neturi išvis savo nuomonės parašo viena, poto parašo kita. Toks jausmas susidaro, kad asmuo išvis yra žalias apie čytus ir nenusimano kas yra extra auto cbug macro ir t.t. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: Jei ponas nusimanai puikiai apie čytus paaiškink kur tu matai čia macro auto cbug arba extra. Nesuprantu ir čia. Kaip jus dirbate esate prižiūrėtojai, jus bent pasitariat? Vakar Aurimas parašė atmesta, tu parašai priimta. Tai paaiškink tu man, jus gal savo nuomonės turit ir darot ką norit?
  6. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Lars_Anton 2. Administratoriaus slapyvardis?: Alcapone_Pablito 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): @Aurimas_Bosas Nu tėvai greituka toki prieš miega patikrink
  7. @Aurimas_Bosas Dabar galite tikrinti kiek norite. P.S viso gero ''las-venturas naktiniai žaidėjai''.
  8. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Lars_Anton 2. Administratoriaus slapyvardis?: Jonas_Slash 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  9. Palinkėsiu tik tiek. Nebežaisti sampa, nes pametėt galvas ir išmokti pralaimėti neįveikiam dmeriam, nes niekada nebūsi ''stipriausias''. Viso gero, o dabar dėkit žvengus ir rašykit atsakymus dėl auto aimo extra ir t.t. Dwj
  10. Skersai išilgai ištikimi lašinių augintojai, bei cbug dievai. Kietcai pavarėt, chuj pariš pasislėpsiu po lapų.
  11. Dwj. Per TeamWiewer tikrinkit per kur norit leidžiu pajibat
  12. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Lars_Anton 2. Administratoriaus slapyvardis?: Visma_Wtf 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/a/oKAUgR2 @Max_Tosha @Karolis_Slimis Tosha sudrausminkite Karoli ačiū.
  13. 1. Jūsų slapyvardis: Jack_Duke (Pildo Lars_Anton) 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: @Hot_Anonymous 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas (Aimbotas) 4. Papildomi komentarai: Numesk iš savo perspektyvos video. 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): dwj
  14. Ooo taip keistas labai. Su gopro dar gal pafilmuoti jums reikės?
×
×
  • Kurti naują...