Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Danila_Santucci

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

25 Pradedantis siekti tikslų

Apie Danila_Santucci

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

535 profilio peržiūros
  1. Kaip ir minėjau preitoje, kito žmogaus temoje apie lagaminus iš žvejybos, pasikartosiu - Už, abiem rankom! Puikiai pamenu tą gerą jausmą žvejoji ir lauki to momento, kai chate pamatysi užrašą, jūs sugavote tokį ir tokį lagaminą. Toks geras jausmas... Žvejoji ilgai ir pyst pasiseka ištrauki lagaminą iškart pakyla nuotaika. Pamenu kol būdavau jaunesnis, išvažiuoji kažkur į svečius ar su draugais išlendi į lauką pabūni tam tikra laiko tarpą. Ir galvoji, zjbs gryšiu namo pažvejosiu, gal vėl lagaminas pakibs, turėdavai tikslą ir nora jungtis į serverį, tikrai ne vienas esam jaute šį jausmą ar panašu. Taigi aš už įdėja 100%.
  2. Už! Nėra ką bepridurti... Visi žaidėjai jau išsakė savo nuomomę ir tikrai galime matyti kad didžioji dalis yra už. @Max_Tosha @Invision_White reguokit, ir jei kalbos vakar ts3 programoje nėra tušti žodžiai, šaunuoliai, ir taip daug stengiatės dėl projekto, bet šitas dalykas būtu bomba ;).
  3. Šaunuolis puikiai ir išsamiai išdėstytas aprašymas, džiugu žinoti, kad administracija tokia jauki, ir greit reguojanti. Tikiuosi pasiliksi su Las-venturas.lt serveriu, sėkmės žaidime ;).
  4. Nebeverk, nebijok sėdėsi toi čyteriu duomenu bazėi labai greitai.
  5. Carteri toliau verki? Netik žaidime bet ir forume? Daryk bardačioka ir pyzdink i lv narkus atiminėt lavonėli. Net su kolega manes vieno nepajimi... Jei jau ant tiek degradaves kad rapida jungt, bent jau susirask normalu o ne 2012metu...
  6. Žiūrisi gražiai kadangi pc ne geriausias šitas MP pats tas.
  7. Preita syk sakiau smirdi verksny gavau mute, parasiau ppk ir prieme, tai va jeigu man smirda arba man atrodo kad zmogus daug verkia nesiskaito izeidimas ir mutint tu negali manes uz tai, vaikas taip pat neizeidimas.
  8. 1. Jūsų slapyvardis: Danila_Santucci2. Administratoriaus slapyvardis: Dede_Vasia3. Administratoriaus nusižengimas: Free Mute4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: Verksnys neįžeidimas. Jei žmogus pastoviai verkia, tai ką gali pasakyti. https://imgur.com/a/uw9Ut3s
  9. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Danila_Santucci 2. Administratoriaus slapyvardis: John_Nike 3. Administratoriaus nusižengimas: Free Jail 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: Su gaujos skinu buvau, koks tau čia dar jail'as už civilio žudymą grybe tu, išeisiu iš jail'o iš hp neišeisi gi. https://imgur.com/a/PK5ls1H
  10. Pritariu seniukai. Dėl transporto tikrai gerai sugalvojai, nes nervina bšk, nuvažiuoji su nuosava į kokius narkus ar užimi,užgrobi kažką, tai ir lieka ta mašina toi vietoi.
  11. Norėčiau gauti šia degalinę, nes nesu turėjas verslo bei neturiu perdaugiausiai pinigų.
  12. Neatsibodo iš lsrp pyzdint tuos skinus? Bent jau creditus parašyt galėtum, dėkui kad daliniesi.
×
×
  • Kurti naują...