Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Armandas_Welcome

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Armandas_Welcome

  1. https://imgur.com/a/5qzMRlp Dar papildomai pralose 250k kaule supyko surakino ir nusove
  2. Pritariu siam papeikimui, saude random is tazerio https://imgur.com/a/64tyUJ7
  3. Anketą į darbą 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje?.: Armandas_Welcome 2. Jūsų /info bendros statistikos lentelė, >> Patirties taškai lentelė. : https://imgur.com/a/Pc1EkGi 3. Jūsų aktyvumas per diena?.: 60min ir daugiau, jeigu gausiu darbą. 4. Kodėl norite prisijungti į mūsų gretas?.: Noriu prisimint senus gerus laikus. 5.Kokį transportą mes naudojame ? ( išvardinti pavadinimus).: Linerunner, Roadtrain, Packer, Tanker. 6. Papasakokite apie save. Jūsų gerosios, blogosios charakterio savybės.: Draugiškas, bendraujantis, supratingas. 7. Kada galima vežti transporto priemones ir baldus.: Tik kai yra užsakymas. 8. Ko sieksite įsidarbinę?.: Buti geriausiu vilikiko vairuotoju mieste!
  4. @Danny_Winston Parodyk kur parašyta jog įrodymai negali būti apkarpyti Administratorių papeikimai Visoje šioje skiltyje galioja bendrosios Forumo taisyklės. Papeikimai Administratoriams priimami tik šioje skiltyje ir jie negali būti pateikti privačiai. Papeikimo pavadinimas privalo atitikti jo turinį (pavyzdys: „Peikiu Invision_White“). Papeikimai priimami tik pagal užpildytą anketos šabloną. Papeikimai priimami tik su įrodymais, kurie gali patvirtinti Administratoriaus kaltumą. Įrodymai galioja 24 valandas. Papeikimuose su situacija nesusiję asmenys komentuoti negali. Administratorius turi teisę į papeikimą sureaguoti per 24 valandas nuo jo gavimo. Administratorių prižiūrėtojas tikrina papeikimus ir pagal situaciją gali Administratorių bausti be atgalinio sureagavimo.
  5. 1. Jūsų slapyvardis: Armandas_Welcome2. Administratoriaus slapyvardis: Danny_Winston3. Administratoriaus nusižengimas: Free mute. Pavadinau "Naru" gavau mute... Rimtai žmonės per daug išnaglėjo su privilegijom mėto mute, kad pasirodytu kokie kieti yra... Tokiam išsykę admina nuimti.4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://gyazo.com/a50eef12bec8abdca17709e963acc05c
×
×
  • Kurti naują...