Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 10 / 200

Versija: LV 7.7.6


Zed_Boy

Nariai
  • Pranešimai

    50
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

17 Naujokas

Apie Zed_Boy

  • Rangas
    Narys

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Bedarbis
  • Patirtis:
    kyla ir mažėja
  • Pinigai:
    mažėja
  • Tr. priemonės:
    GELDA IR AUDI

Profilio informacija

  • Vieta:
    Las-Venturas
  • Lytis:
    Neatpažinta

Paskutiniai lankytojai

613 profilio peržiūros
  1. Sveiki, taigi daugeli žino, jog "Article 13" buvo vakar patvirtintas. Tai liečia visas "social media(s)". Nežinau, ar kas nors jau darė tokią diskusiją, bet norėčiau sužinoti, ką jūs manote apie tai!
  2. Turėjai, bet tave rcon'ino už didelį kenkimą serveriui. Noriu kebabo.
  3. Paprastai, bet gražiai! Panaudosiu! (^^)
  4. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: John_Boy 2. Administratoriaus slapyvardis: Minde_Boss 3. Administratoriaus pagyrimas: Labai labai labai labai labai labai labai padeda. Nieko nedaro. (juokauju). O jei rimtai, padeda, ypač naujokams. Manau, pagyrimai padeda administratoriams, ir skatina atlikti jų darbą geriau. 4. Vaizdinė medžiaga (nebūtina): - :') @Minde_Boss
  5. Esu matęs vieną kitą kartą serveryje, ir kartais būnant tau AFK. Neesu bendravęs, neturiu ką pasakyti. Turbūt būsi normalus čiuvas, tai va tiek. Sekmės tau serveryje!
  6. Sveikas atvykęs, daug naujokų registruojasi į serverį, kas yra smagu! Smagu, kad patinka šis serveris. Bėje, matau tave aktyvų forume bei serveryje, kas yra šaunu! Jei reikia pagalbos, visada parašyk man asmeninę žinutę į forumą, arba susisiek žaidime! (^^)
  7. Gražūs, Mindei nepaliksiu. Labanakt.
  8. Vienas iš senbuvių kurie daug jau žino apie serverį. Kartais pradeda užknist, kai random išbėgu iš tplv, ir pradeda šaudyt. Kitaip sakant, perdaug profas. (Nežinau kuria prasme suprasit) 😂
  9. Na, kalbant apie direktorių rinkimus, tai tikrai nesistengiu pildyti šiuo metu. Esu gana neaktyvūs pastarajį mėnesį dėl mokslų, bei turiu gan mažai patirties serveryje. Taipogi, kai bandžiau pildyti vieną kartą, pamačiau, jog senbuvis su daug darbo patirties užpildė, tai net nesistengiau pildyti, nes DPi kaip sakant žiūri kas daugiau turi darbo patirties, bei kas įneš daugiau įdėjų į darbą. Antra, tai būtų kaip sakė daug kas šioje temoje - darbuotojų neatėjimas į firmą. Tai manau tai būtų irgi tiesa, nes kai žmonės neateitų į firmą, direktoriai pagalvotų, jog jie daro kažką netaip, ir dažniausiai pamano, kad jie blogi direktoriai, bei atsisako pareigų. Ir tas kartojasi labai daug kartų, kas yra so so so so so so so so so so so sad. Trečia būtų (kalbant apie TAXI, bei kitus darbus, kurie nesusiję su veiksmu) mažos algos, ir nėra ką veikti. Ką, manot, labai įdomu tiesiog važinėti su pvz. Ambulance, ir kas pusvalandį važiuoti paimti "/suzeistas" kuris tau duoda 1.500 serverio valiutos, ir keleta XP? Nemanau, kad darbuotojams tai būtų įdomu, Žiūrint iš direktoriaus pusės, jei sistema yra tokia, ir nėra daugiau ką veikti, ką jam daryti? Vesti treniruotes, kurios visiems nusibodusios (t.y. kiek mačiau, dabar daromos treniruotės yra labai nuobodžios)? Daug kas irgi sakė, jog eina darbuotojai į darbus ne tam, kad serverio valiutą uždirbt, pasikelt rangą ir važinėti ten su CABBIE, Sultanu. Su tuo manau irgi iš dalies daug kas sutiktų, nes serverio valiuta nieko nereiškia šiame serveryje, ypač, kurie ten pokerį/kauliuką/atspėkspalvą etc. eina, ir laimi ten 30 limonų, o vėliau išdalina, tai kžn. nėra įdomumo tada iš vis dirbti, ir užsidirbti. Tai nežinau, dėl to šiuo metu nepildau į direktorius, nelabai noriu, ir mokslai..
  10. Esi gana aktyvus, draugiškas, linksmas. Aktyvus bei serveryje, bei forume. Bendravęs nelabai esu, nebent tada, kai buvau mechanikuose. Esi gana nuolaidus, (t.y. kai padaro kažką blogo, neduodi įsp. o tiesiog pasiaiškini, kas įvyko, ar pnš.). Bet šiaip toks mldc čiuvas.
  11. Iš visų kandidatų matau tik 2. Tai būtų Gražvydą ir Jcokeri. Gražvydas - Žmogus, kuris dar nei karto nebuvo direktoriumi. Manau, jog jis susitvarkytų su teisėsauga, kad ir kaip tai sunku bebūtų. Neesu labai bensravęs su juo, bet manau, jog tikrai būtų tinkamas kandidatas teisėsaugos direktorio kedėje. Jockeris - Buvęs pavaduotojas pas Alcapone_Pablito. Su teisėsauga tikrai susitvarkė puikiai. Atitinka viską ko reikia teisėsaugos direktoriui, bei turi daug patirties teisėsaugoje, todėl žino daug apie ją, bei gebėtu susitvarkyti su šia firna. Na, bet čia tik mano nuomonė. Tegul laimi geriausias, bei pagal Max_Tosha protingiausias būti šiame poste.
  12. Saunu, jog yra las irengtu tokio tipo klanus. Aprasymas irgi graziai parasytas. Tenoriu palinketi visokeriopos sekmes!
  13. UŽ! Ši įdėja yra labai gera. Serveryje žaidėjai turi labai labai daug retų daiktų, kurių neparduoda net už mažiausią norimą kainą. Senbuviai, kurie užsiregistravę labai senai, bei žaidžia labai ilgai - irgi turės daug retų daiktų, kurių niekam nereikia, bei neišeina parduoti. Tai pakeistų serverį. Na, o dėl baldų - nelabai sutinku. Taigi, namai su sukuriamaisiais interjėrais - labai brangūs (paprastam serverio žaidėjui, nesakau, kad ten turtuoliui). Jie paprastai kainuoja 4-7 milijonus, kas yra labai daug. Ir dabar, namų su sukuriamais interjėrais savininkai - kiek pastebėjau pusę iš jų tai tikrai yra neaktyvūs. Taigi, baldai yra nenaudojami, ir jų per daug manau tikrai nebus. Tai šiek tiek apie tai. Na, tiek manau apie šią įdėją, būtų tikrai džiugu, jei ją įdėtų į serverį. Bėje, kaip tu sugalvojai tokia gera įdėja *Rupūs miltai* (^^)
  14. Už šią įdėją esu tikrai už. Ši įdėja galėtu paįvairinti serverį, nes dabar su namais nieko negalima daryti. Laikyti kreką, hašą? To nieks nedaro, ypac namuose. Tai galima papraščiausiai padaryti reginoje, kuri kainuoja 50x mažiau. Tai reiktu apie tai pagalvoti. Beto, namai atrodytų gražiau, jei žaidėjai patys pasidarytų juos, nes dabar palikti tiesiog iš paprasto GTA, ir su jais nieko negalima daryti. Na, bet cia tik mano apsvarstymas, cia lieka galvot Karoliui. @Invision_White (tikiuosi tą pataginau). UŽ!
  15. Apie fotografiją nenusimanau, todėl sakysiu kaip matau. Taigi, piešiniai yra gražūs, tvarkingi, bei manau aš tai tikrai negalėčiau taip nufotografuoti. D; Tai, kaip viskas ir gerai, trūkumų nematau. Jei fotografija - tavo hobis, pasilik jį, nes tau tikrai tai gražiai išeina padaryti. - John_Boy
×
×
  • Kurti naują...