Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Tommy_Penocchio

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

3 Naujokas

Apie Tommy_Penocchio

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. Už, daugiau veiksmo. Puikus būdas gauti šiek tiek pinigu, bei praleist gerai laika, esu leavines las-venturas projekta, bet tokia proga gryščiau.
  2. Tikrai stiprus už! Įdėją puiki, pagyvintų serverį, daugiau veiksmo, daugiau veiklos, nes jos serveryje trūksta. Pavyzdžiui: kodėl surenkame per helovino ir kitus eventus daug žaidėjų nes vyksta kažkas įdomaus. O paprastomis dienomis trūksta veiklos..
  3. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Danila_Santucci 2. Administratoriaus slapyvardis?: Arminas_Elegy 3. Užblokavimo priežastis?: FPS UNLOCK 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/a/ydo7Qb6 Koks dar fps unlockas turiu gta kuriame pablogintos texturos kad lievas kompas pavilktu.
  4. Dar vienas freeposteris, kuris net mašinos nevairuoja, o visa diena sėdi prie PC ir freepostina. Visos savaip ar kitaip geros, priklauso nuo skonio ir galimybių, audi ar kokia nors škoda pigiau išlaikyti (ekonomiškesnės,bet dažniau genda) , nei bmw ar mercedes-benz. O jei jau klausi kuri perkamesnė, ar kuria geriau pirkti, tai jai turi gera finansine būklę tai imk BMW arba MB, jei finansinė būklė blogesnė, imk AUDI arba ŠKODA, pigiau išlaikyt, dalys pigios, bet Audi nepirkčiau nes viena iš pasaulyje labiausiai gendančių mašinų.
  5. Sveiki, pastaruoju metu sa-mp nelabai ir bedomina, norėtųsi kažką įdomesnio palošti, tai siūlom, komentuojam ką žaidžiat, bet PC gaidys tai naujesnių žaidimų galit nesiūlyt. Galit komentuot netik pc žaidimus, tinka ir mobile žaidimai.
  6. Atsiblokavimo anketa 1. Jūsų slapyvardis: Tommy_Penocchio 2. Administratoriaus slapyvardis: Tadas_Crazy 3. Užblokavimo priežastis: Čytinimas 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/biHGqAd Kur tau cheatinimas laukiu irdm..
  7. Anketos šablonas 1. Kokios pagalbos reikia?: Neveikia timecyc'as 2. Apibūdinkite iškilusią problemą: Isirašau timecyca t.y. įkeliu į modloaderį, arba į data aplanką timecyc failus, nesvarbu koks timecyc vistiek neveikia.. 3. Papildomas komentaras, vaizdinė medžiaga (nebūtina): Timecyc kurį bandžiau kelti. Siunčiausi atskira ne pilna gta.
×
×
  • Kurti naują...