Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Lukas_Frederick

Nariai
  • Pranešimai

    267
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Viskas, kas paskelbta nario Lukas_Frederick

  1. Dalyvio anketa, Norint dalyvauti konkurse, privalote užpildyti apačioje pateikiamą anketos šabloną. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Lukas_Frederick. 2. Sveikinimas, darbelis, etc.: Šimtmečio šlovės širdyje glūdi, Vasario šeštadienio vakaras rūksta. Laisvės daina, amžinybės užuomina, Lietuva, tavo kūnas, tavo dvasia spindi. Pirmyn, į vakarą, į rytojų sviesą, Kartu mes einam per laikų sūkurą. Vasario 16-oji, tavo istorijos akimirka, Kovų, džiaugsmo ir ašarų praturtinta. Tavo kalnai kaip stebuklai stūkso, Tavo upės pasakos senas giesmes skelbia. Ir žvaigždės virš tavęs švyti ryškesnės, Lietuva, tavo keliai į laisvę veda. Su didvyriais tavo kraštas tapo galingas, Su svajonėmis tavo tauta sukūrė viltį. Vasario 16-oji, tavo atminimas mūsų širdyse, Kaip ugnis, sudeginanti bet kurią tamsą. Lietuva, šviesa tavo vardu tūno, Per amžius ir kartu mes einam į priekį. Vasario 16-oji, tavo šventoji diena, Mūsų tautą jungia, mūsų laimės užuomina.
  2. banditas - baik, ner diskusijos net piknikas - nezinau, nezaidziu, bet jeigu mechanikuose ilgai sedi, why not duot pabandyt efka - dirbo pas mane kaip as buvau mechaniku drk, mldc aktyvus, susisneket imanoma, manau pastovus butu reziume tame, kad jeigu nori bandyt nauja imk piknika, jeigu nori patirties ir dienu islaikymo as imciau efka
  3. malacius saunuolis geras zmogus visada padeda isklauso pataria, malacy, Monte, o dabar tik i virsu !!!
  4. Palaikiau Angliją, tačiau šeštadienį juos išmėtė. Šiuo momentu palaikau Maroką, visada mėgstu palaikyti tas komandas, kurios nebūna rungtynių favoritėm. Žinau, kad nusišneku ir tikriausiai jie pralaimės prie Prancūziją, bet surizikuoti ir palaikyti komandą verta. Jie ir taip jau nuėjo daug kelio ir niekas nesitikėjo, kad šis čempionatas komandai taps istoriniu žygiu.
  5. sveikinu tikrai naujaja swat spec pajegu direktoriu, malacy uzdominuok
  6. sveikinu nauja drk bus uvazuha gal nzn kaip analize vertint, gal kita apzvalgele visus paanalizuok, idomu bus ir kitu + ir - susizinot patiem, zinos kur pasistengt ar tik 2 kandidatai isviso buvo?
  7. Anketos šablonas: Vardas_Pavarde: Lukas_Frederick Spėjimas: 7
  8. Bandė perleist, tačiau Direktorių Prž. direktoriaus neperleido. Noriu pamatyti @Corny_Horny
  9. atsigaunam biski su aktyvumu kas darosi saika
  10. prieme i kpd, bet per klaida noriu nusipirkti dune
  11. GTA_SA_MP 2022-08-27 20-12-52 (streamable.com) as nezinau kodel tu taip darai
  12. man asmeniškai tai nesusižiūri. turi būti ir mažesni ir kažko naujo norėtųsi, nes tarsi toks jausmas, kad kažkur mačiau aš tokius rangus kad ir kaip ten yra, keep it up!
  13. Anketos šablonas: Vardas_Pavarde: Lukas_Frederick Spėjimas: 588 min.
  14. Užduočių atlikimo anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lukas_Frederick 2. Kokiam darbui atstovaujate: Mechanikai 3. Jūsų pareigos firmoje: Direktorius 4. Kurias papildomas užduotis atlikote?: Neatlikau. 5. Kurias atskiras, pritaikytas jūsų firmai, užduotis atlikote?: „Partempti 15 serverio paliktų mašinų ant kelio į KMA aikštelę.“ „Atstatyti 3 mašinas serverio žaidėjams.“ „Atlikti 50 tuningavimo veiksmų.“ „Atlikti firmos akciją 2 kartus.“ 6. Kiek taškų iš viso susikaupė?: 11 taškų. 7. Įrodymai: Nuorodos viršuje.
  15. Ačiū tariu ne tik savo vardu, bet ir viso savo kolektyvo. Malonu, kad įvertini, Andriuha!
  16. Pranešimas apie neaktyvumą! 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lukas_Frederick 2. Jūsų atstovaujamas darbas: Mechanikai 3. Jūsų užimamos pareigos: Direktorius 4. Neaktyvumo priežastis: Visą dieną buvau užsiėmęs ir nepavyko suderinti to su žaidimu. 5. Neaktyvumo laikotarpis: 2022 m. Rugpjūčio 17 d. 6. Jus pavaduojantis asmuo: -
×
×
  • Kurti naują...