Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Trevoras_Verrosa

Nariai
  • Pranešimai

    99
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    5

Būsenos atsakymai paskelbė Trevoras_Verrosa

  1. Nori laimėti 1,450 kreditų ? Spausk rep ant šitos būsenos ir pakomentuok skaičių nuo 1 iki 50. Išrinksiu šiandien ~ 21:00 val. 

  2. Skelbiu dar viena Mino konkurseli. Norint laimėti jums reikės paspausti +rep ant šios būsenos bei į šią būseną atsakyti prašant savo nicka bei skaiciuka nuo 1-55. Pvz - Jeo_Vega - 5. Prizas - 600k bei 4 reti daiktai, kurių vertė apie 200k. Konkursas baigsis ketvirtadienį 14:30h. Sėkmės. 

  3. nu nrml judam išvaro čiūvelis į kita projekta pasiema pareigas gryžta po poros dienų bac vėl pavas

  4. Prisiregistravau su šiuo acc į serverį 2016-04-28. Į komandą patekau 2017-04-21 ir iš jos išeinu šiandien (2019-04-28). Tas pats mėnuo ir diena, kaip registracijos :D, šiaip neplanavau šios dienos :D. Sėkmės visiems ! 

  5. Dar vienas šioks toks atnaujinimas forume: dabar galėsite matyti, kurie nariai peržiūrėjo temą. Skaitytojai pradėti fiksuoti nuo dabar.

    1. Trevoras_Verrosa

      Trevoras_Verrosa

      Kodėl ištrynėt būsenų atnaujinimų puslapius? buvo labai geras dalykas.

    2. (Peržiūrėti 1 kitą atsakymą į šį būsenos atnaujinimą)

  6. Nesuprantu logikos, pažiūrėjau, per pastarias 10 dienu Speca/Policija kartu sudėjus dare 10 atrankų, tai wtf aš nesuprantu, vpš nulis lygybės. Papeikimu firmos darbuotojams net neapsimoka rašyt, kita diena padaro atranką ir grįžtą žmonės kuriuos išmetė :DD

    1. Trevoras_Verrosa

      Trevoras_Verrosa

      Būtų gerai kad padarytu tokį sąrašą ne išsipirkimo, tada gal susiprastų ir nebedarytų nesamonių.

    2. (Peržiūrėti 23 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  7. Nesuprantu logikos, pažiūrėjau, per pastarias 10 dienu Speca/Policija kartu sudėjus dare 10 atrankų, tai wtf aš nesuprantu, vpš nulis lygybės. Papeikimu firmos darbuotojams net neapsimoka rašyt, kita diena padaro atranką ir grįžtą žmonės kuriuos išmetė :DD

  8. Zdarova visiems , o pinkis dar gyvas ar nebe?

  9. Nu ka gi, atejo ta diena kai laikas leavinti. Tosha, kreipiuosi i tave, nes manau tik tau lauro lapai sio atveju skirti, aciu kad nors leidai i pretendentus pakliuti ir pabandyti pavaduotoja 3d. O kaip daugiau dekoju daug kam>>> Ernys_Myq,Hardas_Ptk,Liepsna_Fire,Domis_Adidas,Minde_Boss,Rowland_Quradose. Ir dar daug kitiem kurie mane palaike/dave spaudimo ir t.t. Ate visiem susitiksim gal dar po metu ar daugiau. Buckis tosha.

     

  10. FPS unlock naudojimą nuo šiandienos 18:00 būsite baudžiami.

  11. FPS unlock naudojimą nuo šiandienos 18:00 būsite baudžiami.

×
×
  • Kurti naują...