Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


The_Irmisas

Nariai
  • Pranešimai

    110
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

The_Irmisas paskutinį kartą laimėjo Gegužė 5 2019

The_Irmisas turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

8 Naujokas

Apie The_Irmisas

  • Rangas
    Bandantis pritapti

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. @Edward_Harrell vakare pabazarinsim daar ? Daug neigiamu komentaru del turbenkes cia rekauja.
  2. Nu ku galiu pasakyt neblogas tik va runka nudegiau daba ligoninei guliu o seip zjbis tik.Va Soprano vairuoti su greitaja galetu ismokyti
  3. 1. Jūsų slapyvardis: The_Irmis2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Sky_Men3. Užblokavimo priežastis?: Cytinimas4. Papildomi komentarai: Jaunimas prisicytino.5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): Perziurejau kad irodymai dingo turbut ne ta knopke filmavau.Atbaninkit ta jauna zmoguti ir pasakykit kad maziau paneles izeidinetu nes butu ant ts dar bana pergaves.Bet jis tikrai naudojo airbrack cyta kaip norejo paliesti zmogu.Dar prisipazino kad afk botas.
  4. @Visvaldas_Haze Nes jam nera daug metu bet kalba kaip senis i seip linkmas bei bendraujentis direktorius.
  5. Irodymai: Adminams ne tam: https://imgur.com/a/n2jXdWK paziurek pats izeidineji pats gauni : https://imgur.com/a/iNQMqzf Sky_Men kitaip kaip Geny Paziurekite ka pats darai serveri. O poto cia rasinek visiem papeikimus.Aciu uz demesi. Zodziai paiskinimais nes turbut taves mokykloje to nemoko: Supistas: Tai zodis kai zmogus yra labai suzeistas, arba daiktas yra suluzes Vaikas – vaikystės fazėje tebeesantis žmogus; dar nesuaugęs žmogus; Oziukas- *Myliu Las-Venturas.lt* išvertus į Lietuvių kalbą reiškia : OŽYS Nematau nei vieno zodzio nes tu gi nesi sauges
  6. 1. Jūsų slapyvardis: The_Irmis 2. Administratoriaus slapyvardis?: Sistema. 3. Užblokavimo priežastis?: Neleistinas pickup iskvietimas. 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/a/4lGnA1W
  7. 1. Jūsų slapyvardis: The_Irmis2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Lux_Mldc3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas4. Papildomi komentarai: -5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  8. Toi ikelsim video kad taip yra susibugines objektas. Ir beto unban anketa : Susibugines objektas per kuri bana gavau :
  9. 1. Jūsų slapyvardis: The_Irmis2. Administratoriaus slapyvardis?: Matt_Jace3. Užblokavimo priežastis?: Cytas4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): @Max_Tosha @Invision_WhitePaziurek mano failus ar pc kaip ten nezinau.Nes teisibe noriu kad butu.Nes cytu neturiu ir nenaudoju uz nieka bana gauti irgi nesinori.
  10. Dekui ziauriai padejai aciu Klaida sutvarkyta pagalbos nebereikia!
  11. 1. Kokios pagalbos reikia?:The_Irmis2. Apibūdinkite iškilusią problemą:Pvz ineinu i pastata nereik migti enter ar kazko panasaus o tas labai besina nes kaip nueinu iskart ismeta is pastato ir vel nu video viskas matosi gal galite padeti kazkaip?Bandziau be modu zaist vistiek tas pats cytu nenaudoju.Perasiau sampa kelis kartus tas pats.PAGALBOS!!! 3. Papildomas komentaras, vaizdinė medžiaga (nebūtina):
  12. Zdarova bratva medikai da best malonu susipazinti 😘
×
×
  • Kurti naują...