Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Sinaloa_Cartel

Nariai
  • Pranešimai

    35
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    3

Sinaloa_Cartel paskutinį kartą laimėjo Balandis 3 2019

Sinaloa_Cartel turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

87 Pažengęs

4 sekėjų

Apie Sinaloa_Cartel

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

1.682 profilio peržiūros
  1. RENGINIO REGISTRACIJA 1. Jūsų Vardas_Pavardė (serveryje): Ignas_Drifter 2. Ar susipažinote su renginio bendra informacija ir galėsite būti nurodytu laiku renginyje?: Taip 3. Ar vienas atliksite dainą, jeigu ne - su kuo?: Taip 4. Kokią dainą atliksite? (youtube.com nuoroda):
  2. Ka tu išvis šneki pienburni, eik i lauka pakvepuoti nes jau nebesupranti ką tau rašoma :DDDDDDDDDDDDDDD tu čia pavydi ir vogi nes pats negali padaryti :DDDDDDD kokia grafikos karjera xdddddd eik į pavėsį ir gfxus savo pasiimk.
  3. Balsą savo galėsi kelti tualete prašydamas poperiaus mamos atnešti, ne ant manęs. Pavydų scenos? Aš tai supisčiau 16-0 ant gfx fighto. Aš pasakiau, kad tavo visi darbai yra gavno paslėdna. Paaiškinau kame problemą ir ką mokytis, tekstas dar žiauresnis negu ryžinėčių gyvenimas kurie dabar žaidžia. Visa išeina, tiesiog nemoki nieko, čia ne dienos pamoka paimti gfx packa (ir tai net ne packą) ir daryti kažką, čia metų metų darbų darymas. O kad išeitu tai convertink į small object. Braindeadas konkretus.
  4. Gerų gfxų meistras, naudojant brushą ant teksto reikia daryti clipping maską. Gfxų pakas vapshė iš Jimmio, ir tai ten net ne gfx packas o resursai, išmok daryti savo hue, vibration ir contrastą, nes čia tai akis žudo, net loga indėjai po CC.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė, klano pavadinimas?: sinaloa cartel, •• s u m m e r •• Įkurto klano tipas?: Laisvalaikio Nuotrauka https://imgur.com/a/AN465tH
  6. GRAFIKOS PARDUOTUVE - UZDARYTA, reikes grafiku darbu i pm.
  7. Darbas bus atliktas. Tiek daug darbu uz forumo reputacija, tau cia ne gariunu turgus. ✔ - Jūsų grafikos darbas buvo atliktas, mokėstis -susitarsime. ✎ - Apmokėjimas neatliktas. Susitarsime. Atlik apmokejima, tada padarysiu.
  8. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Sinaloa_Cartel 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Tony_Nike 3. Užblokavimo priežastis?: Reklamavimas 4. Papildomi komentarai: - 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  9. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Sinaloa_Cartel Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Forumui. Kokia tai sistema?: Žemiau. Kodėl tai yra naudinga?: Forumo pagražinimas. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Forumo avatarų padinimas (200x200). Padidinti reikalaujama .gif formato paveikslėlių kėlimą į nuotraukas. Forumas nepateikia visų naturaliųjų spalvų - spalvos atrodo išblukusios. Tinklapio dizaino kontrastas prastas. Papildomų panelių pridėjimas - įvairinimas. Skilčių informacinių temų sutvarkymas. Paslėpti nereikalinga informacija:
  10. Gavai, bet pas tave buvo per mažas, todėl jinai išėjo. Noriu beždžionės, kurį maitinasi mandarinais.
  11. ✔ - Jūsų grafikos darbas buvo atliktas, mokėstis susitarsim. ✎ - Apmokėjimas atliktas.
  12. ✔ - Jūsų grafikos darbas buvo atliktas, mokėstis - 25 ,,patinka mygtukų" forume. ✎ - Apmokėjimas neatliktas. Šiek tiek palaukite surinksime pranešimus forume ir galėsite dėti (pranešimas bus redaguotas kaip atliksite apmokėjimą).
  13. Pagerinto rekordo registracijos šablonas! Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sinaloa_Cartel Pagerinto rekordo skiltis [Serverio, forumo]: Serverio Kurį rekordą pagerinote?: 57 Rekordo įrodymai: https://imgur.com/a/41NeahL
×
×
  • Kurti naują...