Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Lluke_Sheepard

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

17 Naujokas

1 sekėjas

Apie Lluke_Sheepard

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

916 profilio peržiūros
  1. ? as kaip matau, jus ponia Jack Montecarlo is 1940 metu Paryziaus katedros, nesat maciusi kad motocikluose buna 'bagazines' galima sakyti kaip ir 'angos' kuriuose, ponai baikeristai ir motociklinistai gali susideti savo daiktus maista/prekes. ar kazka kita noreciau, kad man irodytumet kur 'paspirtuke' jusu pasakytam galima rasti, 'bagazine' ? kaip matau, jums ne tik 34 metai bet ir dar blind zmogus esate.
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Luke_Sheepard Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): SERVERIUI. Kokia tai sistema?: bagažines. Kodėl tai yra naudinga?: kžn. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: kiek žinau, kad 'baikeriai 'freeway' turi tam tikras, mažos talpos bagažines ir į jas telpa viskas nuo ginklo iki maisto tai norėčiau pasiūllyti, idėja padaryti 'freeway' ir ne tik FREEWAY bagažines mažesnes talpos.
  3. 1. Jūsų slapyvardis: Luke_Sheepard2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Cornall_Wadell (xz koks ten jo vp)3. Jūsų kaltinimai: sturmo metu atsiteleportavo i baze4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  4. crackhead https://www93.zippyshare.com/v/xCLItFs4/file.html
  5. To use download the adobe product wanted on Adobe Creative Cloud then either run the .exe or move the .dll into the directory of the app you have just installed https://mega.nz/#F!nu4VVApR!5DezHQNOjfuVQPQwSALn3Q!ryognKQI
  6. visi tingi ieškoti, kažko jau geriau iškarto gauna negu savo 10/minučių gyvenimo sutaupo gaudami iš žmogaus kažką. ty.
  7. privačiam puslapį radau cracked vegas pro 16 pilnai veikiantį gal kam reikės, here ya go. https://mega.nz/#!2bJQWIAC!ggUJ87L1TfOwoApF_Q53gDe8aq-g_bt0vJ5qmkmhn9g
  8. uz del visko iskarto ir +- padaryti tokia durys/uzrakintos/atrakintos ir kam priklauso sis transportas kadangi jie iskirtiniai serveri.
  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: luke_sheepard Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): srv Kokia tai sistema?: lagaminu Kodėl tai yra naudinga?: srv Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: pvz nusipirkes zmogus lagamina ar lagaminus imetes i /pardavimai uzstates kaina, kitas zmogus galetu juos nusipirkti kaip ir pinigus is zmoniu kitu.
  10. i lagery baxuras veze, visus maisto pakeliuj dave galvas nupjove nuvezes.
×
×
  • Kurti naują...