Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Tom_Wild

Nariai
  • Pranešimai

    77
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

31 Pradedantis siekti tikslų

Apie Tom_Wild

  • Rangas
    Narys
  • Gimtadienis
    2000.08.14

Žaidimo duomenys

  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Vieta:
    Danija
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1.572 profilio peržiūros
  1. Sveiki, gal kas žinote angliškų filmų svetainių, kuriose būtų filmai su engl sub? Taip pat, kad ta svetainė būtų nemokama.

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  1 daugiau
    2. Tom_Wild

      Tom_Wild

      @Hot_Anonymous tai šitą puslapį žinau xd, bet ten kol vertimą įmetą tai uh. Anglų suprast suprantu, bet žinai nevisada eina ten suprast, o jei būtų su sub engl lengviau, dėl to ir ieškau.

    3. Matt_Jace
    4. Dyglas_Fingeris

      Dyglas_Fingeris

      realiai pačiam būtų įdomu, dabar naudoju torrent.lt, pasirenku subtitrus ir dubą per vlc

  2. Ir jam 20 metų.. Va prašau, matom aiškius klimato kaitos padarinius.
  3. Na jo eilinį kartą laidai liežuvį, daugiau nieko. Tikėjaus, kad sugebėsi atsakyti normaliai, tačiau, per daug tikėjaus. Apie tave nesidomėjau ir nebuvo reikalo, užteko pamatyti pora vaizdo įrašų ir tavo ašarų, to man pakako susidarytį nuomonę apie tave. Man 18 metų, eina 19, kaip ir sakiau šneki, kad tik šnekėt. Apie ateitį kalbant, tai džiugu, kad tau sekasi, tai ką tu darai ir kad uždirbi didelius pinigus, bet žinai toks posakis yra, kad vienam duonos kepalas savaitei yra daug, o kitam mažai😉 Sakai, kad aš apart sampo nieko nematau?🤣🤣 juokauji? Tai kam čia kuo reikėtų pasidomėti. Samp nežaidžiu, nes yra svarbesnių dalykų nei daryt nesąmonęs ir paskui verkti, kokie visi negeri, o aš Motina_Teresė. Nepažysti manęs, bet iš mano atsakymų tau, turėtum suprasti, kas per žmogus esu, koki pas mane prioritetai ir kokia mąstysena, bet, žinoma, tau tai bus sunku ir manau žinai kodėl.
  4. Apie tave nuomonė ne kokia ir ne todėl, kad tau 20 metų ir verki dėl žaidimo. Šitam serveryje yra daug vyresnių žmonių už tave, tačiau jie elgiasi pagal savo amžių, tiesiog brandūs, ko negalėčiau pasakyti apie tave. Turi žemą mentaliteto lygį, jei nežinai, ką tai reiškia, tai tiesiog pasigooglink. Ta prasme rimtai, tokių metų tyčiotis iš žmonių, kad jie vienoki ar kitoki, ar ten turi šeimą ir samp kapoja - žemas lygis ir gėda. Gal kada ir suaugsi, atsirinksi prioritetus gyvenime, sužinosi tolerancijos sąvoką, bet tai manau bus negreitai, o iš dalies gaila. Sėkmės tau gyvenime, sėkmės, kuriant "karjerą" iš gfx xd P.S jei kažką atsakinėsi, tai atsakinėt protingai, o ne, kad grimzdint save gilyn į dugną. P.S.S gal tave bazaro pamokinti?😂😂 Ta prasme, be, tavo nickas toks anoks daugiau nieko ir negirdėti xd parašyk, pamokysiu. Sykį jau užvarčiau tave, nebus sunku ir antrą🥰
  5. Vieną dieną ir mokėsiu, kai dirbsi pas mane😉
  6. Pagal mentaliteto lygį matosi, katras pabaigęs profkę ir katras protiškai atsilikęs. Kaip ir sakiau, 18metis turi didesnį suvokimą nei 20metis, o turėtų būti atvirkščiai🙂
  7. Vienu žodžiu. Man 18 ir siekiu teisės studijų, tau 20 ir sieki moderiatoraus samp forume. Viskas tuo ir pasakyta.
  8. 1. Filmo pavadinimas: Taip gimė žvaigždė/ A star is born2. Išleidimo metai: 2018 3. Žanras: Drama, romantiniai 4. https://www.imdb.com/ įvertinimas (x.10): 7,8 5. Kodėl (nespoilinkit per daug) Nesu fanas tokių filmų, bet šitas WOW, sugraudina net stipriausius. Taip pat aktorių vaidyba superinė!! Ji tik dainininkė, bet suvaidino, kaip profesionalini aktororė. Tikrai verta!!
  9. Suprasčiau 12metį, kuris prisiloją, gauna ban ir verkia, o dabar, kai taip elgiasi 20metis, tai vaizdas graudus.
  10. Nu nu ir kaip nuotaikos prieš egzą?😆😆

  11. Sveikinu Turbo!!!! @Mister_Tedis http://www.baltoslankos.lt/mokomoji-literatura/lietuviu-kalba-literatura/praktine-lietuviu-kalbos-gramatika-1 Gėda ir dar kartą gėda.. Eini šitokias pareigas, o rašyti nemoki. Analizės nėjo normaliai perskaityti, nes gramatinės klaidos badė akis. Drįsti tyčiotis iš žmogaus, kuris eina į vakarinę mokyklą, o pats mažiau moki, nei tas, kuris vakarinėje sėdi. Atsiprašau, bet baigi pramušti dugną.
  12. Bendruomenė ir tik bendruomenė. Galit turėti pačias geriausias sistemas, bet jeigu žaidėjai, projekto komanda šūdą mals, tai nieko gero. Atradau šį projektą visai neseniai ir jame likau tik dėl šaunių, draugiškų, liksmų žaidėjų. Taip pat ir komandos. Komanda tiesiog WOW, pagalba greita, nešališki, draugiški. Šio serverio benduomenė turėtų būti pavyzdys kitiems serveriams, kuriuose man teko žaisti. Taip ir toliau!!!!
×
×
  • Kurti naują...