Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | Velyku eventas!

Prisijungę žaidėjai: 0 / 300

Versija: LV 7.3.1

Meta_Black

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

0 Naujokas

Apie Meta_Black

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Meta_Black 2. Kokią sumą uždirbote?: 15000 + 23333 + 4000 + 15600 = 57933 3. Atlikto darbo įrodymai (tvarkingai): Budėjimai: 10min: https://imgur.com/a/odeD6gb 20min: https://imgur.com/a/L0w33Df 70min: https://imgur.com/a/9BgbExC Laikas: https://imgur.com/a/gjamptn Rida: ~80km https://imgur.com/a/WGBDTKP ~120km https://imgur.com/a/YaSiGxm Iškvietimai (7): https://imgur.com/a/qxyBCee Be iškvietimo (6): https://imgur.com/a/5oAYdG5
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Meta_Black 2. Kiek kilometražo taškų turite?: 50 + 140 + 60 + 42 + 24 = 316 3. Į ką keičiate kilometražo taškus?: Budėjimai: 10min: https://imgur.com/a/odeD6gb 20min: https://imgur.com/a/L0w33Df 70min: https://imgur.com/a/9BgbExC Laikas: https://imgur.com/a/gjamptn Rida: ~80km https://imgur.com/a/WGBDTKP ~120km https://imgur.com/a/YaSiGxm Iškvietimai (7): https://imgur.com/a/qxyBCee Be iškvietimo (6): https://imgur.com/a/5oAYdG5
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Meta_Black 2. Kiek kilometražo taškų turite?: 370 3. Į ką keičiate kilometražo taškus?: ⎮Pasikėlimas į ketvirtą rangą "Įsivažiavęs" ≫ 200 ⎮
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Meta_Black 2. Kokią sumą uždirbote?: 34200 + 1000 + 7200 + 21067 = 63467 3. Atlikto darbo įrodymai (tvarkingai): Budėjimas (5 budėjimai): 1val 10min: https://imgur.com/a/AiggGpc 10 min: https://imgur.com/a/PYTQ5lw 10min: https://imgur.com/a/FUR5qvM 1 val: https://imgur.com/a/N8VJDUH 1val 18min: https://imgur.com/a/qKYnA4X Rida (~50km): https://imgur.com/a/ZkhC7Uh Iškvietimai:https://imgur.com/a/d8A9Zra Be iškvietimų: https://imgur.com/a/BKg7Xah Pradirbtas laikas: https://imgur.com/a/cbyGxrI
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Meta_Black 2. Kiek kilometražo taškų surinkote?: 114 (budėjimai) + 15 (rida) + 12 (iškv) + 16 (be iškv) + 126 (laikas) = 283 3. Kilometražo įrodymai (tvarkingai): Budėjimas (5 budėjimai): 1val 10min: https://imgur.com/a/AiggGpc 10 min: https://imgur.com/a/PYTQ5lw 10min: https://imgur.com/a/FUR5qvM 1 val: https://imgur.com/a/N8VJDUH 1val 18min: https://imgur.com/a/qKYnA4X Rida (~50km): https://imgur.com/a/ZkhC7Uh Iškvietimai:https://imgur.com/a/d8A9Zra Be iškvietimų: https://imgur.com/a/BKg7Xah Pradirbtas laikas: https://imgur.com/a/cbyGxrI
  6. ATLYGINIMO KAUPIMO ŠABLONAS 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Meta_Black 2. Kokią sumą uždirbote?: 7500 + 6667 + 10000 = 24167 3. Atlikto darbo įrodymai (tvarkingai): Budėjimas: https://imgur.com/a/LL2mxPl Pradirbtas laikas: https://imgur.com/a/2wFELP0 Dalyvavimas treniruotėje: https://imgur.com/a/RJZFftR
  7. KILOMETRAŽO RINKIMO ŠABLONAS 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Meta_Black 2. Kiek kilometražo taškų surinkote?: 40 + 25 + 7 = 72 3. Kilometražo įrodymai (tvarkingai): Budėjimas: https://imgur.com/a/LL2mxPl Pradirbtas laikas: https://imgur.com/a/2wFELP0 Dalyvavimas treniruotėje: https://imgur.com/a/RJZFftR
  8. KILOMETRAŽO TAŠKŲ IŠKEITIMAS 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Meta_Black 2. Kiek kilometražo taškų turite?: 141 3. Į ką keičiate kilometražo taškus?: į antrą rangą
  9. ATLYGINIMO KAUPIMO ŠABLONAS 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Meta_Black 2. Kokią sumą uždirbote?: 8467 + 13200 + 1792 + 4500 + 10000 (jei įskaitysi) = 37959 € 3. Atlikto darbo įrodymai (tvarkingai): Pradirbta 127 min: https://imgur.com/a/4Sjnn53 Priimti 5 iškvietimai: https://imgur.com/a/VQ5ci5Z Pavežta be iškvietimo (6): https://imgur.com/a/mlqSf7d Pakelta rida (89,6 km): https://imgur.com/a/KCukT6I Budėjimai (1 budėjimas 10min, kitas - 20min): https://imgur.com/a/219wMzu Treniruotėje irgi dalyvavau, turėtum prisiminti, bet nuotraukos tik neturiu, naujokė dar tada buvau, pamiršau
  10. KILOMETRAŽO RINKIMO ŠABLONAS 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Meta_Black 2. Kiek kilometražo taškų surinkote?: 50,8 + 30 + 24 + 26,88 + 15 = 146,68 (jei su treniruote - 153,68) 3. Kilometražo įrodymai (tvarkingai): Pradirbta 127 min: https://imgur.com/a/4Sjnn53 Priimti 5 iškvietimai: https://imgur.com/a/VQ5ci5Z Pavežta be iškvietimo (6): https://imgur.com/a/mlqSf7d Pakelta rida (89,6 km): https://imgur.com/a/KCukT6I Budėjimai (1 budėjimas 10min, kitas - 20min): https://imgur.com/a/219wMzu Treniruotė - įrd pamiršau padaryt, bet turėtum prisimint, premiją davei:D
×
×
  • Kurti naują...