Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Karkis_Venturas

Nariai
  • Pranešimai

    170
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

70 Pažengęs

3 sekėjų

Apie Karkis_Venturas

  • Rangas
    Apsipratęs
  • Gimtadienis
    2000.04.07

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    3 lygio
  • VIP:
    PREMIUM
  • Darbas:
    Tolimųjų reisų vairuotojas
  • Patirtis:
    Kyla
  • Tr. priemonės:
    Infernus stage4

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Karkis Venturas Kokį nekilnojamą turtą parduodate?: Verslas Pradinė kaina: 85m Ar domina mainai? Kokie?: Ne Nekilnojamo turto aprašymas: Puikus verslas, buvo laikų, kai būdavau užsienyje ir negalėdavau aktyviai žaisti po 2 mėnesius pertraukų (per 2 mėnesius nežaidžiant susirnkdavo apie + - 25m kartais daugiau, kartais mažiau, kai toks aktyvumas manau galima ir daugiau pasiekti) Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie nekilnojamą turtą: Neatsiradus rimtam pirkėjui, verslą pasiliksiu sau.
  2. 1. Jūsų slapyvardis: Karkis Venturas2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Matas Greitas3. Užblokavimo priežastis?: čytas4. Papildomi komentarai: auto clickeris, aiškiai, po 2 clickus per sekundę, reguleriai imant po 2 clickus sukinėtis į šonus ir bandyt pašokt į orą? (Aiškiai matosi video, kai kasant yra tuo pačiu metu bandoma pašokt į orą ir sukinėjamasi į visas puses, clickinant su pelyte neįmanoma, o su ctrl per sunku, ten turėtum pirštus kraipyt ir laužyt. Prieš atsakant į mano sms pastoviai SHIFT ir SPACE mygtukai, tik po space ir SHIFT kombinacijos gali atrašyt, pašoki į orą, kad sumaigytum viską ir galėtum atrašyt. Akivaizdžiai matomas clickeris. Pabaigoje matosi, kai nenumygęs space ir shift darai daug klaidų, meta NESKUBĖTI vietoj kasimo trenki į orą, o iki tol nei vienos klaidos, sekundę 2 klikai ir nei vieno kitaip. Dar video matosi, kaip /sutais parašai (greičiausia per kb nusispaudė) bet vis tiek iškasimai tie patys5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  3. 1. Jūsų slapyvardis: Karkis Venturas2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Tevukas_Maska3. Užblokavimo priežastis?: Noss Controll4. Papildomi komentarai: 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  4. Nesipykim ir mes, pasikarščiavai Tu, galbūt galėjau švelniau reaguoti ir aš. Nieko taip neišsiaiškinsim. Laukim verdikto. O dėl iniciatyvos čia manau bus geras pirmas žingsnis link to.
  5. Lban bausmės, paskutinis punktas. PIKTYBINIS TRUKDYMAS. Už mašinių trankimą net skiriamas blokavimas, kadangi esi praleidęs nemažai laiko serveryje ir darai tokias nesamones pats kaltas esi. Žmogus vykdo misiją, renkasi xp, kad galėtų dirbti darbus, pratintis prie serverio, o Tu jam kenki. Taisyklės irgi nelygios taisyklėm, už mašinos trankimą banas, žudymas jailas, reiktų koreguoti. Pakviečiau žmogų su savo rekomendacijomis į serverį, o pirmą įvaizdį žmogus tokį ir susidaro per tokius kaip Tu.
  6. 1. Jūsų slapyvardis: Karkis_Venturas 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Matas_Greitas 3. Užblokavimo priežastis?: Trukdymas naujokams 4. Papildomi komentarai: Atsiuntė naujas žaidėjas įrodymus, kai žaidėjui Matas_Greitas nepavyko sėkmingai pasiimti kapsulės, pradėjo šaudyti į naujoką ir kenkti jo žaidimui. 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/a/kwVzubh
  7. 1. Jūsų slapyvardis: Karkis Venturas 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Nedas Rimeikis 3. Užblokavimo priežastis?: Noss Controll 4. Papildomi komentarai: 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  8. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Karkis_Venturas Kokį nekilnojamą turtą parduodate?: Pokerio namai / KAZINKĖ Pradinė kaina: 47m Ar domina mainai? Kokie?: Nelabai, bet kažką bandyt pasiūlyt galit, gal susidomėsiu Nekilnojamo turto aprašymas: Puikus verslas, dideli pinigai. Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie nekilnojamą turtą: Laukiu pasiūlymų iki rytojaus 15:00, neatsiradus pirkėjui verslą atiduosiu draugui, kam reik tas supras ane
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Karkis_Venturas 2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: John_Duke 3. Administratoriaus nusižengimas: Free kickai 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/a/leaECaY Siūlau uždrausti pirktis tokias privilegijas kaip admin iš vaikų namų pinigų. Arba tiesiog uždrausti Duke pirkti adminą.
  10. Man rasai uz musu buffalo buvo, cia tu jau tplv. Apsispresk kuriem meluot?:D
×
×
  • Kurti naują...