Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Por_Tall

Nariai
  • Pranešimai

    207
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    6

Por_Tall paskutinį kartą laimėjo Spalis 12 2021

Por_Tall turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

644 Turintis nepriekaištingą reputaciją

Apie Por_Tall

  • Rangas
    Patyręs

Profilio informacija

  • Vieta:
    Crippen Memorial Hospital

Paskutiniai lankytojai

5.931 profilio peržiūros
  1. Neleiskit matricai laimeti! Padekim vienas kitam istrukti is matricos, kitaip jinai mus visus vienas po viena pasiglems!

     #FreeDeejay

    matrix.thumb.png.4229e64d66c3b95c3063f4cb00e1ea2d.png

    1. Deejay_Martynas

      Deejay_Martynas

      jie nezino pries ka prasideda portalai, matrica galvoja kad jie stiprus bet musu zodzio laiswe stipresne!!!

      65ad7c96915fd.jpg

  2. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Por_Tall 2. Administratoriaus slapyvardis (Vardas_Pavardė): Serverine 3. Užblokavimo priežastis: Fakekill4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  3. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Por_Tall Jūsų tikslai Medikų firmoje ? : Atsiminti pasikeisti skin'a ir nesaudyt su darbine apranga si karta ;DD Klanai ar teisėsauga? Kodėl? : Kol kas uz klanus, jei teisesauga bus geri, tai ir teisesauga bus galima. Ar esate susipažinę su darbo taisyklėmis ir jas žinote: Tep.
  4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Por_Tall Jūsų tikslai Medikų firmoje ? : Toliau ieskoti strategiju ir taktiku kurios palengvintu kasdienini mediku darba. Klanai ar teisėsauga? Kodėl? : Klanai. Palaikyti klaniniu gyvybes lengviau. Ar esate susipažinę su darbo taisyklėmis ir jas žinote: Tep.
  5. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Por_Tall 2. Administratoriaus slapyvardis (Vardas_Pavardė): Elset_Colby 3. Užblokavimo priežastis: Cytinimas?4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  6. Nuo ryzyno laiku naudojamas https://www49.zippyshare.com/v/kUZ9kdx2/file.html
  7. Bandyk paleist su admin teisem, arba atvirksciai, be admin teisiu. Yr buve taip su keybind'u, kad jeigu gta su admin teisem paleidineji, tai keybind'a taip pat su admin teisem turi paleisti, o jei paleidi be admin teisiu, tai ir keybind'as turi buti atidaromas be admin teisiu. Bet siaip, trash keybindas tas ultimate.
  8. Lygtais laptopas pas Tave, tai siais laikais, laptopai daznai turi pre-installed aplikacijas kur gali pazet ir reguliuot visokius rezimus, fan speed'us ir t.t. Tai uzmesk aki ir pazek gal koks ijungtas "Power saving" arba "Quiet" rezimas. + kai pradeda drop'int fps'as, paziek CPU ir GPU temperaturas per kokia nors aplikacija (pvz: HWMonitor)
×
×
  • Kurti naują...