Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Witch_Bitch

Nariai
  • Pranešimai

    75
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

60 Pažengęs

1 sekėjas

Apie Witch_Bitch

  • Rangas
    Narys

Žaidimo duomenys

  • Tr. priemonės:
    Noriu elegy

Profilio informacija

  • Lytis:
    Moteris

Paskutiniai lankytojai

3.653 profilio peržiūros
  1. Na turbūt jei neskaitai, tai ir neturėjai užklysti į šią temą
  2. Papildau dar knygų sąrašą. Kas be ko rekomenduoju visas 3 knygas, ypač: Norman Doidge "Save keičiančios smegenys". Labai praplečia žinias apie mūsų sugebėjimus, paneigia daug mitų bei teigia, kad mūsų smegenys gali prisitaikyti prie bet ko, t.y yra plastiškos. Dar labai siūlau perskaityti "5 meilės kalbos" bei "12 gyvenimo taisyklių". Čia labiau apie santykius kalbama. Na ir "Faktų galia " kuri taip pat pakeis mąstymą bei požiūrį į daugybę dalykų, ypač į tai, kas vyksta pasaulyje, kaip tam tikri įsitikinimai yra visuomenės iškreipti ir kaip mes leidžiamės manipuliuojami faktais.
  3. Klaidos per daug badė akis, nuobodus skaityti. Galvojau bus iš širdies, o čia praktiškai nuomonę ir nuoskaudas parašei savo. Blogeriu nebūsi, šitą galiu užtikrinti 😏
  4. Matosi iš tavo profilio, kad Škėma patiko 😀 turėjo patikti tada ir Kunčino Tūla
  5. Sutinku, bet viena ar kelios iš daugelio skaitytų vistiek būna ta/tos, kuri/kurios kažkuo tau labiau limpa nei kitos. Kaip jau sakiau, pasidalinsiu ir aš savo sąrašu, gal kažkam parekomenduosiu paskaityti. Kalbant apie autorius, tai man įstrigo Jean Paul Sarte, Remarko, Rūta Šepetys, Alfred Adler knygos. Esu šių autorių perskaičiusi ne vieną ir ne dvi knygas, todėl lengviau rašyti autoriais nei atskirai knygomis. O kalbant apie knygas, rekomenduočiau paskaityti Eckhart Tolle knyga Naujoji žemė. Super knyga, nes leidžia pažvelgti į dalykus iš kitos pusės, labai daug gerų minčių sudėta. Glynn Harrison Didysis ego, knygoje autorius atskleidžia kaip dabartinėje visuomenėje vis dažniau žmonės tampa narcizas, ima puikuotis ir kaip vakarai ir jų mokymąsi prisidėjo prie savo EGO aukštinimo. Daug įdomių faktų, iš dalies pasmerkiamas ir tas kartojimas sau koks nuostabus esi ir besaikis pasitikėjimas savimi. Man dar patiko Dostojevskio Nusikaltimas ir bausmė. Bet tikrai nesiplėsiu, čia labiau "skonio" reikalas kaip ir su Jean Paul Sartre knygomis "Šleikštulys" ar "Siena". Dar galėčiau parekomenduoti Claudio Mino Menas būti. Knygoje labai analizuojama asmens raida, kaip įvairūs pokyčiai ir aplinka formuoja asmenybę, akcentuojama ir vertybės: kurios mums tik primestas visuomenės, o kurios tikros, labai siūlau paskaityti, galbūt padės jums susiprasti kai kuriuose pasirinkimuose. Daugiau apie raidą ir Alfred Adler knygose kalbama. Adler knygos lengviau skaitosi, tai galit pradėti ir nuo jų. Kolkas tiek, gal bus dar norinčių pasidalinti? :)))
  6. Sveiki, 

    Labai gaila, kad žinia dar vis nepasiekė šio serverio žaidėjų. Manau kiekvienas narys turėjo būti įspėtas ir kiekvienam pranešta asmeniškai. Esu nusivylusi, kad toks pranešimas nebuvo iškomunikuotas ir iki šiol dar niekas jums nieko nepranešė. 

    Jei dar negavote nei žinutės, nei sulaukėte temos ar būsenos pranešimo, skubu pranešti. 

    Cituoju: "2019 Rugpjūčio 31 dieną, 18:51 Witch_Bitch praneša: eikit visi *namo*". 

    Dar kartą apgailestauju dėl sugaišto jūsų laiko. 

  7. Ačiū visiems už atsakymus. Kai tik turėsiu laiko, būtinai pasidalinsiu savo patikusiom knygom ✌️
  8. Man šiaip px, bet ką jūs čia bandot vaidinti, kai kiekvieną kartą žaidėjų klausiat "susiruošėt į mokyklą, susipirkot" ir kt? 

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  10 daugiau
    2. Remigijus_Narcissus

      Remigijus_Narcissus

      Alcapai *Sindromas* jei prisijungu į savaitę 100 min praleidžiu čia nereiškia, kad nieko nedirbu. Bent ant +30 nešaudavau NIEKAD +500min kaip tu.

    3. Remigijus_Narcissus

      Remigijus_Narcissus

      https://prnt.sc/ozziaz http://prntscr.com/ozzih2 turėk grėbly. Ir tai kažkokį laiką buvo prisijungęs kitas žmogus, ne aš.

    4. Witch_Bitch

      Witch_Bitch

      Yra vieta, kur šitas Pablo Martinez Negrete nelenda? 

  9. Vieta gal ir ne ta, bet skaitančių vistiek yra. O tokios knygos tave šiaip motyvuoja kažką daryti kitaip? Tai spėju, kad apie savo gyvenimą skaitei
  10. Ate vfx, labas gfx? Su gfx darbais tau geriau sekasi
  11. O pavyzdžiui Remarko knygos? Visos apie karą ir gyvenimą po jo. Yra ir lietuvių autoriaus knyga - Zigmo Stankaus "Kaip tampama albinosas". Nes nemažai vaikinų pažįstu, kuriems tokios knygos įdomios ir patinka
×
×
  • Kurti naują...