Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Chester_Field

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

6 Naujokas

Apie Chester_Field

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. @Dangis_Nepramušinėk ka veiki kai bane sedi?

    1. Dangiis_Nepramušinėk

      Dangiis_Nepramušinėk

      Verkiu :DDDD, vietoj vipo unban paiimk tingiu laukt čia

  2. Šiaip labai įdomu kai prisijungi į forumą ir matai "PEIKIU" čia tau konkoreži @Porn_Star , o šiaip klausimas jeigu paskyra atimta galiu siūstis sau kredus?

  3. Kalbi apie medikus? Buvo atnaujinimas ties medikais jis visada galėjo būti grobimuose čia jau reikia teirautis i direktorių o ne į sistemų trūkuma. Taksistai , turi nuosavas tr.priemones gali užsidėti TAXI ženkla , irgi nenorėk kad viskad būtų taip lengva , LV toks ir yra kad reikia nolaifint grindint jog kažką turėtum čia tau ne ryžynas kai per valanda lema gali turėti.
  4. "Botu visada buvo , bet dabar jiems uzkirstas kelias" šiuo metu žvejybos botus naudotu tik nemąstantys žmonės kad pagautų daugiau žuvų už kurias duoda 2x pinigų? Žiūrėk Rokad su Vilku kiek laiko žvejojo su botu 3-4 mėnesius? Ir kalbi kad užkirstas kelias naudoti juos? Kalbi nors nieko nežinai , kas moka juos naudoti protingai tas naudoja. @The_Vilmantas ane? Tiek jūs į tas pareigas įsinauje kad tiesiog nematot kas vyksta projekte. Tiesiog serveriui ne pirmi metai kas mokėjo pasidarė pinigų su botų pagalba ar be jų todėl kalbėti čia apie ekonomika , laiko švaistymas ir tiek.
  5. Sakai buvo keičiamas žvejybos procesas? Ir kiek laiko praėjo kad atsirado vėl nauji žvejybos botai? Klausk Toshos kiek žaidėju buvo užblokuoti už žvejybos bot'ą , niekada nebus tokios sistemos kurios nebūtų įmanoma apeit , ir dar kad sumažintu lagaminus? Kas mokėjo ir taip jų turi seni žaidėjai ir tie patys nauji , projektui ne pirmi metai o jie apie ekonomika kalba.
  6. Logiškai mąstant kodėl reikėjo išimt lagaminus iš žvejybos? Aišku dėl žvejybos botu , bet ar mūsų pagrindinė administracija negali susitvarkyti su tokiais žaidėjais? Idėja gera tačiau galėtų įdėt galimybe pagaut čimodana ir tiek.
  7. Sveikinu savo gera drauga Irmanta su tokiu puikiu direktoriumi sėkmės tau darbuose drauguži
  8. Sveiki draugai kada akk gražinsit?

  9. Kas rida kaltu pakelti?

  10. Sveiki blogio alijanso nariai

    1. Dangiis_Nepramušinėk

      Dangiis_Nepramušinėk

      Sveikas alianso narį, pauliau eik valgyt

×
×
  • Kurti naują...