Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Red_Sky

Nariai
  • Pranešimai

    649
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    13

Būsenos atnaujinimai paskelbė Red_Sky

  1. [DPi] Medikų direktoriaus rinkimuose dalyvavusių kandidatų apklausos prasidės rytoj nuo 19val. ir vyks iki 20:30val.

    Apklausose laukiami šie kandidatai:

    Kandidatai neturintys galimybių sudalyvauti apklausoje praneškit - galbūt pavyks pakeisti apklausos laiką.

  2. [DPi] Nesenai paskirtas Medikų direktorius Camel_Kerr paliko direktoriaus pareigas. Kadangi buvęs direktorius savo pareigose neišbuvo 2 savaičių, todėl direktorius perleidžiamas antros vietos nugalėtojui rinkimuose - Fabien_Haykov. Dėkojame Camel_Kerr už darbą direktorių komandoje - žaidėjas nebus įrašytas į juodąjį sąrašą. O Fabien'ui linkime didžiausios sėkmės!

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  3 daugiau
    2. Camel_Kerr
    3. algisketuri

      algisketuri

      isejo i kubila medzio prikirst baxuram ir medis uzkrito ilsekis ramybeje lauriuk 2009-2022 dziaugiasi vaiku namu priziuretojos

    4. Camel_Kerr

      Camel_Kerr

      pasigedau vietos, kur tu juokingas suzuki

       

  3. [DPi] Taksi direktoriaus rinkimuose dalyvavusių kandidatų apklausos prasidės šiandien nuo 18val. ir vyks iki 21val.

    Norintys pateikti savo kandidatūras į Taksi direktoriaus pareigas, susisiekite su manimi discord platformoje arba forume. Laiko turite iki 19val.

  4. [DPi] Medikų direktoriaus rinkimuose dalyvavusių kandidatų apklausos prasidės rytoj nuo 16:30val ir vyks iki 20:30val.

    Apklausose laukiami šie kandidatai:

    Kandidatai neturintys galimybių sudalyvauti apklausoje praneškit - galbūt pavyks pakeisti apklausos laiką.

    Kitos naujienos:
    Taksi firmos direktorius Antanas_Banditas nušalinamas nuo direktoriaus pareigų. Iš pradžių Antanas puikiai tvarkėsi su direktoriaus pareigomis, buvo galbūt šiek tiek niuansų pradžioje, tačiau startas buvo ganėtinai geras. Po kažkiek laiko prasidėjo skundai iš darbuotojų dėl Antano, o jo pačio aktyvumas stipriai sumažėjo. Antaną teko pasikviesti pokalbiui, kuriame Antanas tikino, jog situacija pasitaisys. Paskyrus pavaduotoją (Monte_Gangga), visos Antanos pareigos buvo ,,nurašytos" pavaduotojui, o jo įsitraukimo į firmą beveik nebuvo - vos ne visas firmos valdymas paliktas ant pavaduotojo. Nematau tikslo laikyti Antano pareigose, kaip jo darbą už jį atlikinėja jo pavaduotojas, o ne jis pats. Antanas pildydamas į direktoriaus pareigas minėjo, kad į pareigas kandidatuoja tam, jog nuveiktų kažką naudingo, tačiau matome patys viską. Buvo žadėtos veiklos, dažni užsiėmimai su darbuotojais, tačiau taip ir nepavyko to pamatyti. Iš pradžių buvo energingas ir labai motyvuotas Antanas, tačiau labai greitai visa energija išseko. Dėkojame Antanui už darbą direktorių komandoje. Sėkmės! O buvusiam firmos pavaduotojui siūlyčiau pabandyti sudalyvauti rinkimuose. Perspektyvus jaunuolis, turintis potencialo, tačiau reikia susitvarkyti tik aktyvumą. Dėkoju tau už firmos priežiūrą, kol Antanas poilsiavo.

  5. [Konkursas] Laimėk RUMPO automobilį!

    • Konkursas vyksta iki šiandienos 20val.
    • Nugalėtojas bus renkamas per wheelofnames.com

    Rašyk po šiuo būsenos atnaujinimu savo žaidimo slapyvardį ir sudalyvauk konkurse, kuriame gali laimėti RUMPO. Sėkmės!

     

  6. Turi noro, motyvacijos ir esi pasiryžęs užimti Taksi firmos vadovo kėdę? Sudalyvauk rinkimuose! Tai puikus šansas naujiems veidams.

     

    1. Evis_Jojo

      Evis_Jojo

      noro yra bet motyvacijos nėra

  7. [DPi] Nuo šiandien įsigalioja naujas pasikeitimas, kuris skirtas visų darbų direktoriams:

    Keičiasi aktyvumo tvarka - nuo šiol, kaip ir ankščiau, direktorius neturėdamas firmos pavaduotojo, serveryje turi praleisti 60 minučių. Naujasis pasikeitimas buvo įsigaliojęs prie ankščiau buvusios Direktorių priežiūros komandos, tačiau manome, kad prie dabartinės serverio situacijos, ši taisyklė turėtų būti pakeista ir turėtume grįžti prie ankščiau buvusios tvarkos.

    Dabartinės taisyklės, kurios pritaikytos darbų valdžios aktyvumui:

    • Minimalus dienos aktyvumas direktoriui bei pavaduotojui - 60 minučių per dieną.
    • Jei direktorius neturi firmos pavaduotojo - direktorius turi praleisti 60 minučių per dieną.
    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  5 daugiau
    2. Lukas_Smp
    3. Minde_Vega

      Minde_Vega

      Jeigu neturi pavo turi praleisti 60 min, jeigu turi pava turi praleisti 60 min???? Nebent cia turi omeny bendrai

    4. Porn_Star

      Porn_Star

      @Lukas_Smp ne, katik po duso

  8. [DPi] Po šiandien įvykusio darbų valdžios susirinkimo, turime pasikeitimą, kuris įsigalioja neutralioms firmoms:

    Keičiasi neutralių firmų atrankų tvarka - nuo šiol neutraliuose firmose atsiranda nuolatinės atrankos, tokios kaip Teisėsaugoje/Ginklų prekeiviuose. Šis pasikeitimas yra laikinas, pagerėjus serverio situacijai šis pasikeitimas bus panaikintas - neatmetame galimybių jo palikti, jeigu tik bus noro iš darbų valdžios pusės. Nuolatinės atrankos turi būti paskelbtos per 24val., jas turime matyti šiuose darbuose - Medikai, Mechanikai, Tolimųjų reisų vairuotojai, Taksistai.

    Su šiuo pasikeitimu atsiranda ir taisyklės, kurios pritaikytos nuolatinėms atrankoms:

    • Direktorius privalo analizuoti kiekvieną žaidėją, kuris dalyvauja nuolatinėje atrankoje - be analizės/pranešimo žaidėjas negali būti priimtas.
    • Direktorius per dieną anketas analizuoti gali du kartus, pakvietimų skaičius šiuo metu nėra ribojamas.
    1. Bank_Note
    2. Vincent_Alo

      Vincent_Alo

      tai krc pirmas dir analizus padares apie mane laimi mane i savo darba krc parasykit i dc uzpilde kad patekau ;)

    3. Fabien_Haykov
  9. Neskaičiuok žvakučių ant torto, džiaukis jų skleidžiama šviesa, neskaičiuok prabėgusių metų, džiaukis per juos patirtais nuotykiais. Su gimtadieniu, Dominykai! 🥳 🎂

    1. Dominykas_Miguel

      Dominykas_Miguel

      ačiū labai, Vakari! 

  10. Noriu pranešti, kad naujokų uždarbio tema buvo atnaujinta ir naujokų uždarbio sistema tęsia toliau savo veiklą. Noriu visų žaidėjų paprašyti, kad skatintumėt naujokus dalyvauti šioje sistemoje, kad nauji žaidėjai galėtų į mūsų projektą integruotis lengviau ir pradedant žaidimą čia, jiems būtų suteikta finansinė pagalba. Kurkime ateitį naujiems žaidėjams kartu!

     

     

  11. Hey! Kviečiu apsilankyti ir paskaityti pirmąjį laikraštį - Redakcijos ,,Sekmadienis prie arbatinuko".

     

  12. Piešinių konkursas baigėsi! Na, o dabar kviečiu pasižiūrėti dalyvių piešinius ir tuo pačiu sužinoti kas tapo konkurso nugalėtojais.

     

  13. Praėjus mėnesiui laiko, mes atsinaujinome. Vakar BOLT TAXI firmai suėjo mėnesis laiko kurio metu buvo daug išbandymų ir akimirkų, kurias praleidome kartu. Mes atsinaujinome ir šiuo metu mūsų firmos pavadinimas keičiasi į RED CITY. Ta proga firmoje keičiasi forumo temos, darbo sistemos ir mes judame link naujo etapo. Administracija pabuvus mėnesį laiko pareigose, juose apsiprato, suprato darytas klaidas ir jų tikėkimės nebekartos, tad administracijai taip pat prasideda naujas etapas. Bandysime žaidėjams sukurti naują bei puiku įvaizdį kuris manau nebus pamirštamas ir mes tapsime geriausi. Nori prisidėti prie mūsų? Puiku, nes šiuo metu forume vyksta atranka kuriuos metu ieškome naujų, perspektyvių bei naudingų žaidėjų, kurie yra pasiruošę tapti mūsų firmos dalimi. Pagarbiai RedCity Direktorius - Red_Sky.

     

     

  14. Naujokų uždarbio sistema yra ir vėl aktyvi. Tikiuosi iš naujokų sulaukti didelio dėmesio, bei aktyvumo. Tikėkimės jog pritrauksime naujokus ir sistema bus aktyviai pildoma, bei bus nusisekusi. Sėkmės!

     

  15. Labas vakaras, norėčiau paklausti kada komanda peržiūrės unbana ar man čia metus laukti?

     

×
×
  • Kurti naują...