Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Hennessy_Vro

Nariai
  • Pranešimai

    358
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    3

Viskas, kas paskelbta nario Hennessy_Vro

  1. Anketos šablonas Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Hennessy_Vro Ką veiksite su laimėtais pinigais: Finansuos mano grįžimą į šį nuostabų miestą😍
  2. Kalėdų seniui laišką parašėt mielieji ? :)

    1. Sesv_Fleak

      Sesv_Fleak

      Sugryzk i serverine, pasiilgome taves gaidy

    2. Matas_Greitas

      Matas_Greitas

      Grizk diedai grc

    3. Hennessy_Vro

      Hennessy_Vro

      kaupiu energiją grįžti. Ginklų prekeivių direktorius norėčiau dar kartą pabūt

       

  3. laba. ką čia gera ? 

    1. Thouxanban_Fauni

      Thouxanban_Fauni

      keliam /dstatistika

  4. Sveiki bičiuliai

     

  5. Sveikas. Viskas galėjo būti numatoma jei jūs skirtumėte daugiau dėmesio direktorių rinkimuose ir kam duodat tą direktorių. O jei ir būčiau viską pralaimėjęs man niekas nieko nebūtų atidavę nes gi čia "Mano Kaltė" Viskam yra įmanoma užbėgti už akių jei tam skiri dėmesio ir nedarai atmestinai. Jei su manim būtų susisiekta aš mielu noriu būčiau atidavęs puse sumos.
  6.  

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  8 daugiau
    2. Lukas_Founteris

      Lukas_Founteris

      ai tai jeigu aš gavau rcon, tada Nedas_Emzone, Visma_Wtf , Siauliu_Bubins, Arma_Burba laukit draugai

    3. Andriuhha_Nike

      Andriuhha_Nike

      chebra chebra juokauju o @Minde_Vegaa dauguma žino iš kur pas mane tie visi lemai tos visos mašinos viskas buvo uždirbta sažiningai ir be jokiu kauliuku skaičiuku viskas nuo 0, todėl nereikia čia kažka kažko kažkur kišt, jei tau taip nepavyksta kaip man tai ne mano bėdos jei kažka padaryčiau nelegaliai seniai visko šito neturėčiau, bet kaip matai viskas savoje vietoje.

    4. Minde_Vegaa

      Minde_Vegaa

      tai viskas ok tada @Andriuhha_Nike

      p.s man px pinigai

  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Hennessy_Vro 2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: @Einaras_Bmw 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuo kaltinate: Sveiki nusprendžiau parašyti skundą dėl serverio direktorių nepriežiūros dėl kurios nukenčiu aš paprastas serverio žaidėjas. Tai viskas prasidėjo kaip su buvusiu medikų direktoriumi @Lukas_Founteries žaidžiau kauliuką. Tai tuo tarpu kol žaidėme kauliuką jis ėmė pinigus iš medikų darbo seifo ir iš jų su manimi žaidė. Po maždaug valandos iš manęs @Max_Tosha atėmė 10,000,000$ serverio valiutos (Čia) ir jo žodžiais (Čia). Taip pat po pokalbio su juo jis iššiepė mano visas žinutes parašydamas (Čia). Tai ko aš siekiu iš šio skundo ir prie ko čia @Einaras_Bmw ? Tai @Einaras_Bmw yra direktorių prižiūrėtojas (Neutraliu firmų. O @Ernys_Myq prižiūri ginklu prekeivius ir teisėsauga jei kas nežinojot) Tai mano siekis su šiuo skundu būtų jog man gražintumėte bet puse laimėtos sumos iš @Lukas_Founteries ir įspėtumėte arba nušalintumėte @Einaras_Bmw už firmos direktorių nepriežiūra kad daugiau tokie dalykai nepasikartotu. (Nenoriu kad į šį skundą atsakytų "savininkas" @Max_Tosha kuris atėjo iš kito serverio ir viska daro atmestinai. Tad kreipiuosi į normalų serverio savininką @Invision_White 4. Ar patyrėte žalą, jeigu taip, kokią?: 10,000,000$ serverio valiutos 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): Viskas viršui.
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė: Hennessy_Vro • Darbuotojo Vardas_Pavardė: Alcapone_Pablit0 • Dabuotojo nusižengimas ( pažeistos taisyklės ), nuosekliai papasakokite situaciją: Free bėga free starai • Įrodymai. (nuotrauka (imgur.com), video):https://imgur.com/a/qDTNdeG
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Hennessy_Vro 2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: @Nedas_Emzone 3. Administratoriaus nusižengimas: free unmute 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  10. ką žinau gėda https://streamable.com/dloyza

    1. Jack_Howard

      Jack_Howard

      o tu tikrai taiklus

    2. Hennessy_Vro

      Hennessy_Vro

      ką žn ne mano video 

       

    3. Bank_Note

      Bank_Note

      @Lokys_Grizlis ko droži į draugelį bendrą aa?

  11. ką žinau saugioj zonoi neina šaudyti tu čia jau kažką būsi prisukęs.
  12. Sveikas. manau galėtum pabandyti: Action screen recorderi. aišku ten yra mokamas jei nori be watermark filmuoti bet pilnas internetas nukrekintu versiju.
  13. nieko nebandau apgauti serverio klaida kuria reikia ištaisyti. ne aš kaltas jei sistemos buginasi ir mane iš lempos iškikina laukan
  14. Tikėkimės @Invision_White neužgers ir nauja namų sistema turėsime jau šiais metais 😄. Geras atnaujinimas
  15.  

    Bruno_Linn 2020/08/04 aukso žodžiai :) 15365c6472305539395fd8606c53317c447.png

    1. Zygis_Inferno

      Zygis_Inferno

      Iškalbingiau už tūkstantį žodžių 😱

×
×
  • Kurti naują...