Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Josh_Exccite

Nariai
  • Pranešimai

    149
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    3

Viskas, kas paskelbta nario Josh_Exccite

  1. pasigydyk su tokiais vidosais dzeraldas ant baidares
  2. gerai penktokas sokineji pries mentus, geras vidosas seip smoooth
  3. ciorny bumer ciorny bumer, ajk tu gera dainele veiksmelis irgi geras
  4. Nelabai, pats sugrybavai savo taisyklęs, buvo aiškiai parašyta jog 'negalima naudoti laivų', bet jie buvo naudojami. Antra mano komandos narys pasigydė netyce su mech komanda, gerai tu pastebėjai šita dalyka, sušaldei ji (/freeze) ir tada susprogdinai laiva ir nužudėi ji. Tada liko dar vienas komandos narys Arminas_Carleone ir Liepsna_Fire lygtais, tai taip gavosi jog Arminas_Carleone susprogdino Liepsna_Fire, bet tu tempdamas laika tiesiog nepasakei jog iškarto kad gavo disq, nes liko išviso be žinių jog taip gavosi, iškarto reikėjo susitvarkyti tiek taisyklęs ar bent pranešti iš pirmo ar bent jau visus komandos narius nužudyti su /kill komanda.
  5. dw atsizvelgiat i kokias idejas zaideju siulytas, uzpisa jau 2 metus ar kiek stovi ideja tiek su mechais tiek su namais, letai dirbi invi dw grc nes atsibodo ta rida

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  4 daugiau
    2. Josh_Exccite

      Josh_Exccite

      lengva ta kalba ajk tu jeigu .LUA nebuvo kas veikt sita to labiau

       

    3. Emmanuel_Frimpong

      Emmanuel_Frimpong

      lygini C su lua? hmm

    4. Josh_Exccite

      Josh_Exccite

      pawno su lua lyginu sjp jeigu ka jaunuoli

  6. Stengtis puoselėti disciplinos laikymąsi. Stengtis kurti sąžiningą, garbingą žaidimą. Metas reikalauti nustoti piktnaudžiauti įvairiomis VIP ar Administratorių komandomis. Metas gerbti tiek pačius prižiūrėtojus ar juolab valdžios atstovus, bei klausyti jų nurodymų. Metas gerbti ir pačius oponentus. Paslėptas turinys Kodėl? Norime, kad žaidimas būtų kokybiškas ir įdomus. Tad, nustokime naudoti /stebeti vieni kitus, kai vežama Ginklų siunta. Išnaudokime savo darbuotojus, pastatykime juos budėti prie tiltų ar ieškokime kitų būdų gauti informaciją (infiltruokime darbuotojus pas vieni kitus). Nenaudokime /ant, kai tai yra nebūtina ir nereikalinga. Klausykime, ką sako valdžia, kai ji liepia bėgt į „kairę laiptais“ ar „stot prie sienos“. Žaiskime! Nėra taisyklės! Atsisakykime ydingo požiūrio, kad viskam yra reikalingos taisyklės. Ne draudimais turime keistis. Turėkime bendrą požiūrį į tai, kaip turime žaisti ir jo laikykimės. nežinau, čia kiekvienas las-venture tapęs ožys kuris tik ir piknaudžiauja ties /ant ir ties /pzu naudojimais, manau jau tikrai reikėtų daryti kažką ties pačių sistemu su tais dalykais o ne pasakyti ir tikėtis jog visi pasikeis, taip jau kartą buvo pasakyta bet ar kiti bent bando kažką pakeisti? Ta aišku ne
  7. serifas kenkia serifui

  8. Kokios dar *Keberiokšt* sajungos? @Expert_Madrid ne pirma ir ne antra karta sakyta butu toks pat sudas jei sueitum i viena klana o tada prasidetu pravardinimai kaip 'masofke' tai bbz ka tu cia veli, pats atejei i trinitarijas sakei 'princai lo*ai, lucis toks ir toks' o paskiau pats ir isejei pas juos, nu bbz ka tu cia bandai ivelt dar.
  9. MpTpF9l.pngplaukiau pas dzeralda, sake baidare paskendo tai pasijemiau draugeli i pagalba

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  2 daugiau
    2. Arminas_Carleone

      Arminas_Carleone

      Tai gal Džeraldui iš Alytaus baidare paderint?

    3. Stasys_Pituska

      Stasys_Pituska

      Koks texture pack'as?

    4. Josh_Exccite

      Josh_Exccite

      Nates' Tweaks / Builders modified shaders 

  10. VYlrUxY.png

    einat kas mc

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  8 daugiau
    2. Eimis_Toshiba

      Eimis_Toshiba

      cia pas eksite kas antras ei ka

    3. Jim_Kereyy
    4. Kill_Pill

      Kill_Pill

      @Jim_Kereyy ka prieš mainkrafta turi gereusas geimas

       

  11. /stebeti komanda būtų leidžiama naudoti ant to žaidėjo, jeigu tas žaidėjas buvo praneštas su /cyt komandą. Cia tada reiketu jau tvarkyti Anti-Cheata, padaryti ji gera
  12. Atsizvelgiam i Frankis_Electro idejas, bent kazkas geresnio, nes dabar darb be pakv - nk gera.

  13. Manau butu labai gera ideja ideti medziokle, medzioti elnius, stirnas ar kazka kita miskuose, tada galetu skersti elnius, stirnas ar t,t ir parduoti maisto isveziotojam ar panasiai.
  14. koks *Keberiokšt* skirtumas ar vienam klane buni ar atskiram klane, paiiskink bl
  15. ,,Kai nėra AWP,'' neaxuelinkit kad awapo neiimat bbz
  16. bbz viena rusha gera pafilmavot ir tiek, ant vakaro susuksiu pats kazka rimtesnio is musu puses.
  17. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Josh_Excite 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Grant_Makavelli 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas - FPS UNLOCK galbut ir Autocbug, negaliu pasakyti kadangi su FPSUNLOCK labai buginasi zaidejo animacijos bet greitis neatrodo jog skirtusi. 4. Papildomi komentarai: Pratesti visam. 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  18. Irodymai matosi tavo pacio video kaip saudziau i masina ir nesijime gyvybes - galejau baninti, bet pasitikrines dar karta pamaciau jog necytinai ar galbut isjungiau ''cytus'', kita karta uzblokuosiu uz situs bajerius, Blackas cia ne prie ko buvo kadangi visa kelia vyjosi tave ir sake jog pastebeciau nes sake jog esi INV, ne mano bedos bet dariau tik Administracijos darba, ispejima tegul deda bet is manes pagalbos daugiau nesulauksit. Saudziau anksciau, pradejei filmuoti veliau.
  19. Sveikas, tiksliai nepamenu bet pranese per TeamSpeak programa jog i tave saude kazkas ir tau masinai nesijeme gyvybiu, as kaip tik tau sakiau sustoti jog patikrinciau ar tai tikrai, kai tupejau ant masinos ir saudziau pamaciau kad gyvybes nesijema - norejau baninti, Sustojai vietoje ir pamaciau jog ruksta masina, tai pasirode jog asmuo kuris man pasake jog naudojote palengvintas programas buvo neteisus, nepykite.
  20. #volfsforvartupriziuretojas

  21. *Lenkiškai keiksnojuos* kaip cringe matit anglus litovskei

     

    1. Linas_Svc

      Linas_Svc

      kad čia bbž iš afrikos 

  22. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Josh_Excite 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Demoon_Harder 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas - teleport. 4. Papildomi komentarai: Užblokuoti visam. Kiek girdejau sitaip vyksta naujoko apmokymai, bet administratoriam jokio perspejimo nera kad jis vygdo apmokymus tai ir uzblokavau nes nezinojau. 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  23. Asmens įtraukimas į Juodąjį sąrašą 1. Asmens slapyvardis, kuris turi patekti į Juodąjį sąrašą: Jack_Knife 2. Patekimo priežastys: Čytinimas 3. Vaizdinė medžiaga: 4. Įrodymai kad žaidėjas klane:https://prnt.sc/s3klbi
×
×
  • Kurti naują...