Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Salad_Fingers

Nariai
  • Pranešimai

    250
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Salad_Fingers

  1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Salad_FIngers Kokią transporto priemonę perkate?: Sultan-2stage moku 500k-1l /,Sultan-3stage 900k-2l /,Infernus-2stage 700k-1.4l/ ,Huntley-2stage 400k-750k/ ,Infernus-3stage 2l-3l,/ (Kitas iš senovinių turgaus ,motociklų) ,nuo 2stage moku 100k-800k/, Retas 70k-3l /,Sabre-2stage 200-500k/ ,Sabre-3sage-500-1.2l/, Salmvan-2stage 80k-250k/, Voodo-2stage 100-300k/ , Voodo-3stage 350k-1.2l/, Picador-2stage 150k-600k/ ,Flash-2stage 100k-400k/ ,Admiral-2stage 150k-500k/ ,Admiral-3stage-250k-850k/ ,Banshee-2stage 400k-1l/ ,Regina-2,3stage 100k-400k/ Siulyti galite žaidime arba Las_Venturas-Forume, Arba Discord programoje Hell_Idol#4091 ,Geros dienos. Jūsų siūloma kaina: 50k-3mil Dominanti rida:
  2. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Salad_Fingers Kokią transporto priemonę parduodate?: Bullet Pradinė kaina: Sakykite ką galite už jį mokėti. Nuo Serverio gaunu 270k, Naujas kainuoja 380k + 40k atvežimas sakykit kainą ir apmastykit. Ar domina mainai? Kokie?: Į HUNTLEY 2STAGE GALIU DAMESTi VIERHIŠKŲ (Štukių). Arba į kokią kita su stage. Transporto aprašymas: Viskas nuotraukoje. Yra 1. Techinikis. 2. Draudimas. 3. Nuotoliio užvedimo sistema. Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie transportą: https://imgur.com/WmEvBBq
  3. Parduotas už 165k ,bučiau Pardavės Rokui bet nepamačiau nebuvau forume
  4. Parduota Už didesnė suma negu buvau paskelbes aukcijone. Ir ne kokiam pirikūpui.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Salad_Fingers Kokį nekilnojamą turtą parduodate?: Pradinė kaina: (AUKCIJONAS) NUO 200K SIULYTI STATYMAI JAI PASIULO SUMA ŽAIDĖJAS O PO 24H NIEKAS DAUGAIU NEPASIULO TAM BUS PARDUOTA. Ar domina mainai? Kokie?: /AUKCIJONAS/ Nekilnojamo turto aprašymas: GARAŽAS RANDASI PRIE /TPVM Yra kažkokia viduj Kolonėlė kuri, yra 2 kolonėlės garso, sienos. Parduotas taip pigiai nes nežinau net kada išeisiu iš to sampo laikinai. Tai ne laukiam vokiečiu ir siulom. Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie nekilnojamą turtą:
  6. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Salad_Fingers Kokią transporto priemonę parduodate?: Rancher 2stage Pradinė kaina: (AUKCIJONAS SIULYTI) NUO 600K AUKCIJONAS BAIGSIS KAIP ŽMOGUS PASIULYS KAINĄ IR PO 24H JAI NIEKS NEPASIULYS DAUGIAU ,BUS JAM PARDUOTA. Ar domina mainai? Kokie?: (AUKCIJONAS) Transporto aprašymas: VARDINIAI NR, NEDAUŽTA , RIDA 220KM. Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie transportą: (AUKCIJONAS)
  7. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Salad_Fingers Kokią transporto priemonę perkate?: Bullet Jūsų siūloma kaina: Galiu iki 1.3l, jeigu 3stage galiu dar dadėti rancher 2stage Dominanti rida: Domina Bullet be stage arba su.
  8. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Salad_Fingers Kokį nekilnojamą turtą parduodate?: Verslą Pradinė kaina: 1.6m Ar domina mainai? Kokie?: Taip į Bulleta Kur yra virš 25k Ridos, daužtumai nesvarbus nei kiek, arba į kokią kitą mašiną su jūsų priemoką. Nekilnojamo turto aprašymas: Verslas Naujas 1/10 lygis silpnas Kiek duoda nžn nes kaip pirkau buvo uždėtas akcijų paketas tai negaliu kainos nustatyti tikros. Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie nekilnojamą turtą:
  9. Jau už nulius mute gaunam dbr už šalčius besmegenius mute gaunam Mmh kur nusiritome?
  10. Senai nusipelnės tas Domis_Rembo buvo to ,bet kam jus jį unjailinot nenusipelnės jisai buvo to unjailo.
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Salad_Fingers 2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: Carl_Phelps 3. Administratoriaus nusižengimas: Netinkamas mute parašiau šaltis besmegenis ,tas gezas man mute davė 60min 😕 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/K6cWD8M
  12. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Salad_Fingers Kokią transporto priemonę parduodate?: Rancher-2stage Pradinė kaina: 1899999$ Ar domina mainai? Kokie?: Taip į Bullet su gera rida galiu damokėti daužtumai nesvarbus tinka kur yra bulletas serverį su 230 daužtumų. Arba garažą prie tplv. Arba į kokį verslą kaip užkandinės ar degalinės. Transporto aprašymas: Pats kėliausi Stage esu pirmas užsikėlęs tam džipui variklį. Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie transportą: https://imgur.com/fGREODW > Išvaizda>https://imgur.com/AJiChAH 2.>https://imgur.com/shprQpb
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Salad_Fingers 2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: Iam_Leesin. 3. Administratoriaus nusižengimas: Paskelbiau skelbimą kontoroję kad parduodų motociklą išeinų žiūrių jau mno bulletas guli /tplv ant stogo ir dar kaip išėjau iš kontoros jau mačiau kaip jis trenkė ir apsivertė nespėjau įrodymų pasidaryti nes viskas vyko greitai mašina apsivertė ir pradėjo degti ir aš padariau /q komandą ir prisijunges mašina jau buvo sunaikinta rašė, O Leesinas primeta kad nei kiek nekaltas yra, Tai gerai jeigu jis gali taip daryti ypac Administratorius tai ir aš paimsiu visų tr vartysiu ir kaip atrodys normalu Mano bulletui po 40k atstatymas nes su 2stage. Jeigu turite supratima nubeuskite jį arba man gražinkite už žalą (Leesino pridirbtas nesamones). Leesinai perspėju kita kart verksi. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: Nespėjau čia net nžn kas būtų spėjęs sz ar vd pasidaryti nes čia milisekundės reikalas. Kaip mašina sprogsta nuo atsitrenkia nerašo gi kaltininko.
  14. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Salad_Fingers Kokią transporto priemonę parduodate?: Sanchez Pradinė kaina: 30k Mažiau nenuleisiu. Ar domina mainai? Kokie?: NE Transporto aprašymas: Geras mocas pramogai 1d. 100ridos. Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie transportą: Nėra dėl tokio Š tiek knistis nenoriu.
×
×
  • Kurti naują...