Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Katinukas_Walfer

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

10 Naujokas

Apie Katinukas_Walfer

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    1994.02.12

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    3 lygio
  • VIP:
    PREMIUM
  • Darbas:
    Spec. pajėgų narys
  • Patirtis:
    300k
  • Tr. priemonės:
    Sk

Profilio informacija

  • Vieta:
    Klaipedckas <3
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

637 profilio peržiūros
  1. Arminai dabar gerai vidio pasiziurek as tesei i tave saudziau ir tu kritai :)Kur tu ten kazka pamatei as nzn.Antras Turbo_Max biski ne taip kulka isauni iskarto bega verke cytas hujitas,okai patys narkuose lesat ir ten kaip nori is belekokes padetes tai normalei nieko nebuvau pajunges.Tsg tuo metu uzlagino.Pasiseke pataikiau viena apkaba tai iskart banint reike
  2. Voo pagaliau atkibo kazkieno galvele ir zmogus pradejo mastyt NU klausyk darai pazangumus!!! Saunolis
  3. Kek jums metu abiem po 12 jo pidaras-zmogus kurem patinka vyrai neizeidimas,homosesualas-irgi neizeidimas,ir jei tu man sakysi kad as homoseksualas as nesizeisiu nes as toks nesu logiskai?Sio metu verksnis ne kados nebuvo izeidimas jei jus neskeret izedimo ne neizdeimo tai ne mano problemos,sakau dar karta Verksnis-zmogus kuris verke,tas pats kaip ir su vaiku vaikai verke pastovei tai ka jei tu ji pavadinsi verksniu tu ji izeist nori?Jugi tu sakai sutrupinta zodzio reiksme vaikas kuris verke.Arba verksnis.Tas pats kaip yra zodis *Įsimink „sukūrys“!*-kale tai yra literturinis zodis kuris apibudija suni,arba kalite.Bet delkazko pripazinta kad *Įsimink „sukūrys“!* yra izedimas.
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Katinukas_Wolfer2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: Just_Delete3. Administratoriaus nusižengimas: Free mute,P.s zodis verksnis niera izeidimas,verksnis-zmogus kuris verke.4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą
  5. As nieko neirasinejau nebuvo ka irasyt tavo vidio paziurejus viskas tampa jasna,sakau tau nueik paziurek vidio apie aimus.Ir nebezaisk to sampo nes tu ziuriu visiskai nesigaudai!Ate Adminas Gerai dirbai!!!
  6. 1. Jūsų slapyvardis: Katinukas_Wolfer2. Administratoriaus slapyvardis?: Turbo_Max3. Užblokavimo priežastis?: Freee ban4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  7. Biski paskubejau su isvadom ir zmogus gavo free bana,po 4 metu pertraukos nzn apie ta stage.Zmogaus dar karta atsyprasau uz sukeltus nepotagumus.
  8. 1. Jūsų slapyvardis: Katinukas_Wolfer2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Evis_JOJO3. Užblokavimo priežastis?: Cytinimas4. Papildomi komentarai: Su infernusu vazioti 300,idomei cia.Dar spaudineja kazkokius nupdat +.5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://youtu.be/fKGOcR1Nf4Y
  9. 1. Jūsų tikrasis vardas: Dmitrij2. Kiek jums metų?: 263. Jūsų gyvenamoji šalis: Lietuva4. Jūsų gyvenamasis miestas: Klaipeda5. Kokioje klasėje/kurse mokotės?:Aukstoji Jureivistes Mokykla6. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai): Sale, darbas,mokslai7. Gal ką lankote? Jei taip galite parašyti: Sale.8. Jūsų zodiako ženklas: Liutas9. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?: Egiptas,Brazilija,peru,Venesuela10. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: Broli 39,sese 3011. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką: Amerekonu Bulidogas12. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Siaubo,fantastika,komedija13. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai): 14. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje: Kuno_Kultura,Mateka,istroija15. Jūsų gyvenimo tikslas:Gyvenk ir zvenk16. Apibūdinkite savo charakterį: uzsispires,draugiskas 17. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): 18. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės):Mielagiu,pasikelusiu 19. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?:Niera tikslu,seip For Fun! 20. Kokie jūsų planai gyvenime?: Issimokit,pasekt kazka gyvenime,susikurt seima!21. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 2 ( jeigu norite daugiau talpinkite į imgur.com talpyklą):
×
×
  • Kurti naują...