Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Pasha_Tekhnik

Nariai
  • Pranešimai

    2
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

6 Naujokas

Apie Pasha_Tekhnik

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

333 profilio peržiūros
  1. Pasirinkau šį slapyvardį dėl to kad esu susižavėjęs šiuo asmeniu. Pasha Tekhnik- Pavelas Nikolajevičius Ivlevas. Rusų hip-hop atlikėjas, video blogeris. Pasha yra žinomas savo provokuojančiu ir neadekvačiu elgesiu. 2008 metais buvo nuteistas kalėti 5 metus dėl narkotinių medžiagų vartojimą ir platinimą. Yra sukūręs dainą su populiariu atlikėju 'Feduk', taip pat yra ir išleidęs diss'ą and jo. Pasha gerai sutaria ir bendrauja su aukščiau pristatytu reperiu Gufu (su juo irgi yra sukūręs dainą). LABAI MĖGSTA XANAX'Ą.
  2. Galėjai bent perspėt, esu serveryje naujokas ir per visą savo samp žaidimo istoriją matau pirmą kartą tokią nesąmonę, jog blokuoja žaidėjus už cleo failą, kuris nieko blogo nedaro, o atvirkščiai tik pagerina žaidimo kokybę. Kaip minėjau, esu naujokas ir serveryje niekur neradau jokio perspėjimo. Tai tiesiog nesusipratimas, iš mano pusės tikrai nebuvo jokių blogų geismų. Iš administratoriaus pusės nematau jokio geranoriškumo, gerb. administratorius matė, jog esu naujokas, iš geros dušios galėjo bent perspėti, būčiau tučtuojau susitvarkęs. Visi mes esamę žmonės ir dažnai klystame. Taip aš pripažystu, jog tai mano kaltė, kažkur kažko nepažiūrėjau. Kadangi išėjo toks nesusipratimas, tikiuosi būsiu atblokuotas, suvokiu savo padarytą nuodėmę ir jau ištryniau šį "kenksmingą" failą. O jei paliksite baną labai nepyksiu ir į širdį neimsiu. Iš administratorių prašau tik supratingumo.
  3. 1. Jūsų slapyvardis: Pasha_Tekhnik 2. Administratoriaus slapyvardis?: Karolis_Slimis 3. Užblokavimo priežastis?: Čytai? 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  4. Kada atrankos i darbus buna?

    1. Robertas_Bond

      Robertas_Bond

      Čia jau kada direktoriai ir pavaduotojai sugalvoja daryti. Bet atrankos būna užregistruojamos čia - 

       Tai gali stebėti į kuriuos darbus vyks atrankos.

×
×
  • Kurti naują...