Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Winston_Steel

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

0 Naujokas

Apie Winston_Steel

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. Dar galiu prideti, kad taip atsitinka retkarciais, bet pasitaiko kai: vaziuoji gatve ir nesimato tvoru/sienu kur turetu buti. greicio spidometras uzstringa ir nesikeicia,net jei bandai vaziuoti. kai esi masinoj ir paspaudi "y" raide, neismeta lenteles arba kai bandai uzvesti varikli ar ijungi sviesas tai nereaguoja. Neuzsisega dirzas net spaudziant "N". kai vaziuoji ar darai posuki tai vyksta paveluotai ar isvis masina tampa nevaldoma, lekia tiesiai i siena ir uzsidega. Ir veiksmai vyksta paveluotai, kartais net praejus porai sekundziu. Nezinau ar man vienam taip, bet pasitaiko. Sis kartas buvo vienas is ju kai nesupratau kas dedasi,masinos valdyti negalejau ir galiausiai sistema ismete.
  2. Taip irodymu nera, nes nefilmuoju kiekvienos akimirkos kai zaidziu... As buvau perkroves keleta kartu pries tai, nes zaidimas neveike taip kaip turetu veikti. Dalykus kuriuos minejau ir buvo situacija, kai masina staiga leke i siena ir uzsidege. Spaudziau SHIFT ir ENTER, nes taip tu begi ir sokineji,mano pastebejimu greiciau judi nei begdamas. Neziurejau koks pingas buvo, bet tikrai zaidimas neveike taip kaip turetu.
  3. Neatsiprasineju, tik paaiskinu kas buvo is mano poziurio. Tuo momentu man isties strigo baisiai,bet jei nenori tiketi - netikek. As nezinau kas ivyko ir kodel, bet tai nebuvo normalus zaidimas kai masina staigiai leke pirmyn i siena ir momentaliai uzsidege(paprastas smugis i siena tiek zalos nepadarytu). Kai zaidimas buvo perkrautas tik tada vel viskas normaliai veike. As necytinu ir nera reikalo man to daryti!
  4. Labas, neapsimetineju. Jokiu cytu nenaudoju, kokio tikslo man taip daryti? Kam man fixinti darbine tr kai buvau netoli maisto isveziotoju bazes ir galejau kita pasiimti? As ten vaziavau, kad pasikeisti tr nes buvo sukalta, bet pastebejau, kad greitis nekito. Norejau sukti i kaire,kad ivaziuociau i maisto isveziotoju baze,bet man pasibugino ir masina tarsi sustojo, po keletos sekundziu, masina staiga pradejo judeti pirmyn pasisukusi i sona ir atsitrenke i siena ir uzsideje, nors paprastas smugis tiek tr % nebutu nuemes. Tada bandziau islipti ir ilipti i tr, bet labai strigo, galiausiai sistema ismete uz masinos tvarkima(kaip? as ne vip, kaip tik bandziau sudauzyti tr ir kita pasiimti). Kai vel ijungiau zaidima viskas vel buvo normaliai, galejau vaziuoti ir sukti posukius nesunkiai, tada isidarbinau i gaisrininkus ir gavau ban bevaziuojant. Jei manai, kad cytinu, tai klisti. Nei cytinau as, nei man yra tikslas taip cytinti. Ir man labai lagino, net posukio negalejau padaryti(iki tol kol sistema ismete uz kvaila priezasti).
  5. 1. Jūsų slapyvardis: Winston_Steel2. Administratoriaus slapyvardis?: Aurimas_Frozen3. Užblokavimo priežastis?: Cytinimas4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): Mane uzblokavo uz nieka ! Tiesiog vaziavau su gaisrine ir ban. Kartais man zaidimas stringa del interneto, bet jokiu cytu nenaudoju.
×
×
  • Kurti naują...