Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Felero_Morcher

Nariai
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

32 Pradedantis siekti tikslų

Apie Felero_Morcher

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    1998.06.16

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    3 lygio

Kontaktai

  • Discord:
    Felero_Morcher#6561
  • Facebook:
    Šarūnas St

Profilio informacija

  • Vieta:
    Lietuva
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

851 profilio peržiūros
  1. Sveiki ponai, noriu paklausti gal kas ant Macbooko zaidziat? Ar zinot kaip startuoti? :) 

  2. Cia irgi gali isidiegti, bet pats paziurek kreivos kulkos i prieki nusitaikes esi bet pataikai. Gi tu aimbotu pilna yra, jei nuvestum normaliai pelyte laikytum mouse 2 tai ir prikibtu viskas.
  3. Pabandyk tai Tu, sampcac isirasyk jei toks mandras. Kodel neisirasai? Jei toks dmeris esi isirasyk sampcac, ir saudyk normaliai o ne kreivom kulkom ir sampcac nes su aimu nesimato vedziojimu kai nenutaikai o tu cia greit saudai ir kulkos kreivai eina. Jei butum protingas isidiegtum sampcac ir saudytum, o ne kreivom kulkom
  4. Tu pažiūrėk kaip šaudai, net nenusitaikes iškart pagavai į šona. Kodėl sampcac nėra? Aimbota pasijunges ir viskas, kreivos kulkos matosi. Net nenusitaikes buvai.
  5. 1. Jūsų slapyvardis: Felero_Morcher2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Dwayne_Stevenson3. Užblokavimo priežastis?: Kreivos kulkos, aim4. Papildomi komentarai: 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  6. Jūs net filmuojat žaidima su frapsais, nes nėra galingos plokštės integruotos kaip geforce, amd, ir panašiai. Čia jau vienas faktas, antras faktas jog nesvarbu ar geras kompiuteris, tam ir yra FPS UNLOCK, kad atrakintu fps kieki žaidime nesvarbu koks kompiuteris.
  7. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Felero_Morcher 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Mister_Adidasas 3. Užblokavimo priežastis?: FPS unlock 4. Papildomi komentarai: 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos) https://www.youtube.com/watch?v=qZCsmaHOW4s&feature=youtu.be
  8. Nes sampcac aimbotams tik, nėra skirtumo ar cac. Ahk failai ir exe veikia be, čia tik priedanga. Vis tiek ne Tu spresi.
  9. Jei toks žinovas esi, kam ta Sampcac kiši? Cleo failus jis tik, o tu ahk gali cbuginti ir exe failus.
  10. SampCAC tik nuo cleo failu, gali naudoti ahk cbug, jam nereikalingas sampcac cleo failams. Anketa tokia pat kaip Ryan Cortel, ir suviai tokie pat.
  11. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Felero_Morcher 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: John_Duke 3. Užblokavimo priežastis?: Auto cbug 4. Papildomi komentarai: Floodinimas pastovus, principas toks pat kaip ir čia. Ryan Cortel patvirtinta anketa - Karolis_Slimis 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  12. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Felero_Morcher 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Domis_Rembo 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas 4. Papildomi komentarai: 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): Labai liūdna tačiau, dingo įrodymai;x
  13. Anketos šablonas ieškantiems modifikacijos 1. Kokios modifikacijos ieškotės: Hud and font 2. Aprašykite modifikaciją (kuo išsamiau, jeigu įmanoma): Būtų geriau kuo naujesne, su realistiniu žemelapiu 3. Jeigu įmanoma, pateikite modifikacijos nuotrauką ar vaido įrašą:
×
×
  • Kurti naują...