Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | SUPER valanda!

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Edva_Bmww

Nariai
  • Pranešimai

    55
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Edva_Bmww

  1. Dėl ižeidimu buvau nubaustas jau mute uždėjai del Kraujo maišelio.... O del bano mano akimis atrode kad čytina bet pasirodo kai vide opadariau užbaninau video ne koks gavosi bet kiek mačiau atbanino žmogu...
  2. 1. Jūsų slapyvardis: Edva_Bmw 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Arminas_Elegy 3. Užblokavimo priežastis?: čytas 4. Papildomi komentarai: Auto 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  3. 1. Jūsų slapyvardis: Edva_Bmw 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Domis_Rembo 3. Užblokavimo priežastis?: čytas 4. Papildomi komentarai: - 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  4. 1. Jūsų slapyvardis: Edva_Bmw2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Payne_Droke3. Užblokavimo priežastis?: čytas4. Papildomi komentarai: Aimas matosi kai elegy miršta ir jis pirma kulka nrml išove o antra nuskrido i jau mirusi elegy nutempe biški ir taip nuo jo čhata floodina kad aimas jis ..Srr kad toks gta nes fps bšk dropina .5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  5. 1. Jūsų tikrasis vardas: Edvinas2. Kiek jums metų?: 173. Jūsų gyvenamoji šalis: Lietuva4. Jūsų gyvenamasis miestas: Venta5. Kokioje klasėje/kurse mokotės?: Nebesimokau6. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai): Šiaip dažna laiką pralėidžiu SkatePark su draugais bet ir Samp atrandu laiko ir šiaip žaidžiu Kaši..7. Gal ką lankote? Jei taip galite parašyti: Krepšini,Tinklini8. Jūsų zodiako ženklas: Šaulys9. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?: Anglija10. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: Turiu 2 seses. Vienai 24metai o kitai 22 metai11. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką: Turiu, bet tingiu fotkinti ji 12. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Siaubo,Veiksmo.13. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai): 14. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje: Kūno Kultura15. Jūsų gyvenimo tikslas: Baigti profke išvažiuoti i užsieni susikurti šeima ir turėti gera darba ..16. Apibūdinkite savo charakterį: esu lengvo charakterio jei kažka man ne to pasako atsakau tuo pačiu nenusileidžiu. 17. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): Kurie nera pasikele ir paprasti.18. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės): Pasikelusiu, Savanaudžiu, dviveidžiu.19. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?: Esu eilinis Ginklu Prekeivis gaudau čyterius 20. Kokie jūsų planai gyvenime?: 15 Klausimas21. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 2 ( jeigu norite daugiau talpinkite į imgur.com talpyklą):https://imgur.com/a/68Pcm0Y https://imgur.com/a/LmEVnb6
  6. Kokiom 4 hp nesimazink tu jau prota pisi davai numesk ss kad buvai su 4hp davaice žodžiai kaip žodžiai irodymus numesk kad su 4hp buvai tu..Ir jau ne pirma karta taip priemi ir išmeti..
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Edva_Bmw2. Klano pavadinimas:17st-avenue-grove3. Peikimo priežastys: Prieme i kl tada pajemem zona Trinitarios krč gryžom i klano baze, jis nušove lyg ir Jareda ar ka ten ir paliko kl žmogus galvoju aš Deivida pagazdinsiu net nenužudžiau jo o nujemiua šhield ir puse hp o jis išmete pasislepes iš klano ir dar nužude dabar i joki klana 6h jasna vpš...Laikas tam darželiuj užsidaryti..4. Vaizdinė medžiagai:https://imgur.com/a/wIcAShl
  8. 1. Jūsų slapyvardis: Edva_Bmw2. Administratoriaus slapyvardis?: Petras_Rimkus3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas,bet jau mačiau kad nepriimtas tai baneda pildau.4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):https://imgur.com/a/mOJv2ok
  9. susiletink video tu ar nemoki ir to padaryti ? matosi kaip i siena nueina kulkos o kur desinej eina nekalbu apie tas uz lord kulkos eina ir rodo hp nusijema atidžiai pažiūrėk.
  10. Tai kad tu ankščiau naudojai irgi ta aima ir šrate visusr taigi buvau pagaves taves kai dar nebuvau adm d-žiaukis irodymai buvo pasibaige 100k dar sumokejai nepameni ??
  11. Tu pažiūrėk vaikuti su dgl kai šaudai kulkos i siena pataiko bet hp nusijema laisvas gandriuk.
  12. Ka žinau ar jis švarus ar ne dabar ne apie ji kalba eina o kad tu su aimu droži tik atėjau i šrata kritai visada tada atejo lord jau mane nusiemi sausa tai ka čia maiznes.
  13. Papildau : https://imgur.com/a/w1mCf4o Agirdi tu kame barisi susiletink video matosi su trassa kai šauni kulkas gi i siena nueina dar efektas kai sienoj kulka isimuša o lordui hp nusijema tai apie ka čia šnekam... Ir idomu jei nesi kaltas kodėl unbano nepildai
  14. 1. Jūsų slapyvardis: Edva_Bmw2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Deividass_Deividass3. Užblokavimo priežastis?: Čytas4. Papildomi komentarai: AimBot susiletinkit video matosi kaip kulkos eina pro šali Išauna i siena patiko rodo žala padare 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  15. Puse servo žmonių sako kad švarus yra bet pasirodo ir cleo papkese idomiu dalyku turi Tai va gali neberašyt. Laisvas.
  16. Ble kreivos kulkos skraido gali nesimazint .Niekam tas tavo pc neidomus kaip ir aiškinau Harda pasijungi ir žaidi ramus ... tai gali net nesiukyti tikrinti.
  17. 1. Jūsų slapyvardis: Edva_Bmw2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Lil_Makaras3. Užblokavimo priežastis?: Čytas4. Papildomi komentarai: F12 pajungė žmogus man praneše kad kreivom eina šiaip vienoje vietoje matosi kaip i šona velka stovejo vieotj šaude pradėjo begt ir gunas sukasi ten pat. Nuo 1:53 dar pažiūrėkit iki pat galo nusitaike ir velka taikinukas palei žmogu.5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  18. 1. Jūsų slapyvardis: Edva_Bmw2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Romka_Polaiptais3. Užblokavimo priežastis?: Netinkamas V_P4. Papildomi komentarai: 23h užblokavau su laiku bšk suklydau .5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):https://imgur.com/a/tZt4EJX
  19. 1. Jūsų slapyvardis: Edva_Bmw2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Jonukas_Latriuga3. Užblokavimo priežastis?: Reklamavimas4. Papildomi komentarai: Reklamuoja5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/a/5bGpRbp
  20. Kodėl man reikia ilgiau filmuoti jei tikslei matosi kad iejai nesileido fps o kilo kaip tik ir pradėjo stovet buvai pagautas ir viskas tuom pasakyta nebesimazink.. Nes nieko nebepades leistinas fps limitas 105 tau buvo virš jo todėl tu turi būti nubaustas..Adminu darbas Padėti kitiems ir apsaugoti serveri nuo čyteriu ... @Karolis_Slimis @Max_Tosha
  21. Tokie dalykai neturi buti pro akis praleisti nes galvos dabar išsisukau ir t.t Todėl noriu kad šis banedas butu patvirtintas ir kita karta pasimokytu žmogus ir susipažintu su Frame Limiter.
  22. Jei dažniausiai 92 fps tai kodel bazei 40-50 ? i interjera ilindai 140 sukilo tai jei toks geras pc Frame Limiter on padaryk ir žaisk Visi galim pasakyti geras PC .
  23. 1. Jūsų slapyvardis: Edva_Bmw2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Jeremy_Osamaa3. Užblokavimo priežastis?: Fps unlock4. Papildomi komentarai: Pažiūrėkit nuo 0:45 iki galo nesvarbu kad tu buvai hude tuo atveju jei kyla fps tam yra Frame Limiter.. ,,Šiame serveryje Fps Unlock nera leistinas''.5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  24. Mane /pzu dare ? :DDDDDD Pasigavai velnias aš kaip tik tave /pzu dariau ir ne pas Deivida klane esu Sukilo spaudimas nebežinai ka atrašyti ane ?
  25. Tau visi viską pasako,tai jei toks kietas esi numesk iš savo puses video kad tikrai tuo metu nečytinai Reiktu taisykle padaryti kekvienas klaniškis veiksmo metu lai filmuoja pažiūrėsim kaip tada viska matysit .
×
×
  • Kurti naują...