Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Edvaa_Bmw

Nariai
  • Pranešimai

    44
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Edvaa_Bmw paskutinį kartą laimėjo Rugsėjis 18 2020

Edvaa_Bmw turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

33 Pradedantis siekti tikslų

Apie Edvaa_Bmw

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Sidabrinis
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Vieta:
    Lietuva
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

470 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Burega_Tiross 2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: Mode_Kurk 3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?: Nušove nors nesu jei Gp nei karo klane ... nesiulė net 3 kart baudos ... iš kart nušove ir i jaila sėdau .. 4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimą: https://imgur.com/a/Vburb8m
  2. Kaip žaidime mazinais taip ir čia mazinies i tave šaudžiau tu su admin komanda healinies laikas matosi šone irodymai ne 1 minute tegalioja senelyzai vis vien matosi kad healinies su admin komanda neišsisuksi matosi chate šaudau i tave o tu floodini heal komanda ir tada kai išlipai pradėjai gaudyti /tplv panaudojau ir pasidariau ss nes butum surakines mane ir dejas star o tada i jail nors butum pats kaltas Geros dienos !!
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Burega_Tiross 2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: @Gandzia_Sampp 3. Administratoriaus nusižengimas: healinasi kai i ji saudoma su admin komanda ... 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/a/BPheJtR
  4. Suletinimno pradžia paspaudei šauti i žmogu neatsisukes kulka i ji nuskriejo .. Ir be to pažiek vidose visur taikaisi o ne sauni
  5. 1. Jūsų slapyvardis: Burega_Tiross 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Gunce_Boss 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas 4. Papildomi komentarai: 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  6. Užblokavau vien dėl to, nes žiūrėdamas kaip jis šaudo atrodė čytas. Tada kai baneeda pildžiau paprašiau iš jo perspektyvos video. Nematau čia nieko blogo paprašyti video iš užblokuoto asmens...Žmogus apsigynė man atrode kad jis Macro yra bet kai iš savo pusės įkėle video mano nuomonė pasikeitė Jūs visada sakydavot tai ko game nefilmuoji ,, Atmazinies kad fps nėra '' ,,Kompas grybas'' ir t.t tai todėl ir paprašiau video iš jo puses
  7. Nu mldc kad iš savo pusės video numetei.. Gerbiu !!
  8. 1. Jūsų slapyvardis: Burega_Tiross 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Andrej_Sovetov 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas 4. Papildomi komentarai: Macros ! Nu sakei filmuoji save visados tai laukiu iš tavo puses video Andriuška ! 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  9. 1. Kokios modifikacijos ieškotės: Gtaškes ! 2. Aprašykite modifikaciją (kuo išsamiau, jeigu įmanoma):kad šaudyt būtu maloniau ! Ir be fps drop'o 3. Jeigu įmanoma, pateikite modifikacijos nuotrauką ar vaido įrašą: Nu jau jus ikelkit pasirinksiu pora Vaizduške - 3072MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (MSI)
  10. Baisei čia musarus nūbaudėt malačiai !!!
  11. Jei butinybė galiu duoti Aurimui arba jo kolegai pc patikrinti Čyti nenaudoju jokiu su gta default drožiu ir + be jokiu cleo ir t.t failiuku..!!
  12. https://imgur.com/a/WXM0Zoz cj kad ten ss nesimato tai nauja linka imesiu del viso pikto
  13. 1. Jūsų slapyvardis: Burega_Tiross 2. Administratoriaus slapyvardis?: Aurimas_Bosas 3. Užblokavimo priežastis?: bbž čytinimas 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/a/KEo3er2 Nhj Bosai užrakini tema pasireikšt žmonėms neleidi ? Atrakink tema ikelsiu video kaip šaudžiau už nieka vpš banini !!!
×
×
  • Kurti naują...