Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | SUPER zvejybos valanda!

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Javier_Dalton

Nariai
  • Pranešimai

    38
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Javier_Dalton

  1. 1. Kokios modifikacijos ieškotės:Viso GTA-SanAndreas, arba modifikacijų. 2. Aprašykite modifikaciją (kuo išsamiau, jeigu įmanoma): Ieškau tokio GTA, kad nebūtų labai mažai FPS, ir kad atrodytų gražiai, nekibtų, eitų pašaudyt normaliai. 3. Jeigu įmanoma, pateikite modifikacijos nuotrauką ar vaido įrašą: >Paspausk< 4. Kompiuterio specifikacijos: 2.30ghz, 4gb ram, intel hd.
  2. 1. Jūsų slapyvardis: Javier_Dalton 2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Delcas_Samp 3. Jūsų kaltinimai: Reidas pajungtas po 22:00 valandos. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/a/2Wa24Ya
  3. Vaizdinės medžiagos neturiu, įspėjimą priimu.
  4. WTF, tikrai prieš. /bega statusas ir taip puse admin/vip komandų neleidžia naudot, o kad neleistų naudoti viešojo transporto, tai dumb idea, koks veiksmas bėgliui laukt kol privažiuos mentas /tplv ir surakins :D, ne tikrai prieš.
  5. Jesus, tikrai prieš. Jeigu Cbug'ą išimtų iš serverio, tai ir žaidėjų kiekis kristų. Ne Ačiū, tikrai nereikia.
  6. Renginių savaitė buvo gan įdomi, ir išskirtinė. Užuominos kaikurios buvo keistos, bet su kitų žaidėjų pagalba atradom moliūgus Laukiam kalėdų event'o @Max_Tosha.
  7. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde) serveryje: Javier_Dalton 2. Slapyvardis, kurį naudosite žaidžiant Kahoot: Fraggland 3. Ar tikrai būsite renginio laiku (2020.11.03 19:00)?: Taippppppp.
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Javier_Dalton 2. Susipažinote su lenktynių taisyklėmis ir jas žinote?: Taip, susipažinau. 3. Kuris laikas jums būtų tinkamiausias? (pasirinkite vieną, kelis ar visus laikus nuo 19:00 val iki 20:20 val ): Gėriausiai būtų apie 19:30 - 19:50. 4. Ar pasirinktu laiku tikrai būsite serveryje?: Taip, būsiu.
  9. Jūsų Vardas_Pavardė: Javier_Dalton Pasirinktas jūsų laikas (19:00 - 20:30h): Nėra skirtumo, svarbu dalyvaut. Susipažinote su informacija?: Taip! Ar tikrai būsite pasirinktų laikų?: Žinoma.
  10. Tvarkykit servą greičiau, noriu pažaist 🔯

  11. Gražūs skin'ai! Sudarai visa gta pagal norimus modus?
×
×
  • Kurti naują...