Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.7


Earl_Johnson

Nariai
  • Pranešimai

    164
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Earl_Johnson

  1. Laikykite dešinį pelės mygtuką; Šaukite su kairiu pelės mygtuku; Tuo pačiu metu, kai šaunate su kairiu pelės mygtuku, spauskite ,,C" raidę; kartokite šiuos žingsnius vis greičiau, kol pavyks. Patiko? +R3P!
  2. [Balsuoju už ,,NE"] Žiūrint į tai, kad pasiekiame per veiksmus 80-90 žaidėjų, tai nebūtų protinga sąvininkų atžvilgiu, o taip pat ir pačių žaidėjų, kadangi kuo mažiau žmonių žaidžiančių - tuo mažiau noro yra žaisti tokiame projekte. Taip, manau, kad iš tų 45-55 klaniškių per veiksmus 10 kokie pasiliktų, tačiau tai būtų didelis žaidėjų minusas, kadangi kiti išeitų. Kaip ir sakė - ankščiau būtų padarę tai gal ir liktų, o dabar kai jau įsivažiavom, tai taip ir liekam, nemanau, kad kažkas kažką norės keisti, o ypač, kai tai rizikingas pasirinkimas. Jei nemokat to CBUGo, go on, pasimokykit, o jei Jums nėra svarbu šaudymas (daugiausiai neutralūs žaidėjai), tai tuomet jūsų tai neliečia, bet tuomet manau, kad Jūsų nuomonė irgi nėra tokia svarbi, kokia yra veiksmuose dalyvaujančių žaidėjų.
  3. Sveikinu, žiūrėsim kaip kas, o kas negavo - nenusiminkit ❤️
  4. Girdėjau @Thouxanban__Fauni @Thouxanban_Fauni @Thouxanban_Faunii mėgsta vyrus, susisiekit jei jums taip pat

    image.png.f15c21274986a003a1050e9a4fddf2ea.png

  5. Nuo metų mediko iki metų šaulio kaip pirmam video, tai tikrai gerai sumontuotas, keep it up
  6. wistiek neįkėlėi geriausių dalių kur rėki dq už weiksma, geras wideo
  7. man tai juokinga, kai tokie visokie Gižai tokie pasipūtę palikę, buvau valdžioje, turėjau nemokamą administratorių - buvau geriausias draugelis. šiais laikais su manim elgiasi kaip šiukšle, nes pats turi pareigas. gan juokinga, eilinė lv žaidėjo istorija nardyti, kai yra maža žuvytė, o po to daryti diktatūrą iš samp serverio. dar juokingiau, jog šis paturėjo adminą pora mėnesių, išėjo, po poros mėnesių vėl prinėrė atgal į komandą, pasiekė DPi, užsidirbo pinigų kaip ir Montecarlo ir dabar ramus mafijos karus žaidžia. jis ant mafijos karų išleidęs pora šimtų eurų tai tikrai, turbūt leis iki kol nebebus pinigų iš DPi laikų. dabar tai išvis, tiesiog laiko tą administratorių, nors ir nežaidžia serveryje. grąsina mute, banais ir pnš, tiek ir begali šiais laikais, tačiau, mano manymu, šias pareigas laiko norint užtikrinti administratoriaus prižiūrėtojo postą. tai pasiekęs, šis neužsidirbs kaip iš DPi laikų, tačiau sulauks karts nuo karto pinigėlių už specialiai atmestus papeikimus. o visi tie, kurie jam nardo, irgi siekia tos pačios lemties. o dar norit prikolą? Gižas per šią atranką pasisakys už tokius asmenis, kadangi tikisi, jog jo likimas po pareigų Las-Venturas.lt serveryje nebus kaip mano. išvis neįsivaizduoju, kaip gali tokia korupcija vis dar bręsti, turim netgi du pagr. administratorius, vienas iš jų kūrė šį serverį, o kitas jau nuo senų laikų turi pareigas. serveris gyvuoja virš aštuonių metų, pats serveris, o ne forumas, bet pažiūrėkit į darbartinę situaciją. mes turėtume kilti į viršų su visa sukaupta patirtimi, o ne žemėn su tokiom šiukšlėm kaip Ernestas Gižas. viliuosi, jog pagr. administratorius Artūras susivoks, kas vyksta už jo nugaros. manau, jog reikia visiem sukilti prieš tokią betvarkę mūsų projekte, jeigu taip ir toliau - rytojaus neišvysime.

  8. @Jeo_Vega Kada sekanti atranka į darbą? Laukiu labai

  9. wisiskai pritariu, peilio idejimas pakels serveri iki geriausio lietuwoje serverio sanp platformoje ps. gali pre to pacio perdarit tas ginklines, isimt kolt ar ten nereikalingus daiktelius ir idet koki m4 kad eitu i klamunisije laiswalaikio klanelem det, tik seip sakau jei jeu skaitai
  10. Sveikinimai, Martynai, ilgai lauktas ir well-deserved direktoriaus statusas. Sekmės Tau darbuose, nenuvilk ir stenkis palaikyti aktyvią firmą.
  11. sveikinu, Jeo, vienas iš normalesnių kuris, tikėkimes, paduos veiksmo, o ne šoks ant pickup'o rinkdamas narkus kai klaniškiai atvaro
  12. Už. Pats dirbu Ginklų Prekeiviu, ir matau, kaip darbe nėra daug sistemų, ir nesenai įdėtas Sanchez yra naudojamas tik skubiems atvėjams, jei išvis naudojamas. Manau, kad tai būtų puiki sistema Ginklų Prekeivių darbui.
  13. Nusivylęs jau antrąjį kartą Dianos analizėm, tai 2/2, nežinau kaip tas Query gavo direktorių jei per serverius laksto tik dėl pareigų, prieš savaitę mačiau į DPi kitam serveryje pildė, dabar jau čia direktorius, nu nesvaikit, Bank'as geresnis variantas, kad ir ką jis ten sakė, nes po kelių dienų dabar taisykles Query įves teisėsaugai palankias, ir čia bus a hundredo procento, net nesveikinu.
  14. Anketos šablonas: Jūsų vardas_Pavardė žaidime: Earl_Johnson Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: Prieš. Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: Pirmiausiai, tai turbūt daugumai užkliuvo Tavo vadovavimas firmai. Rašai temoje, kad išnaudotum inventorių, tačiau jo neišnaudoji Policijos Depertamente (niekada nematęs naudojant laivo ir/ar sraigtasparnio), tad kažin, ar tai bus ir Spec. Pajėgose. Firmos darbuotojai iš Tavo firmos specifically yra tik keli, kurie važiuoja į veiksmą, pastąrosiomis dienomis, grobimui likus 7-8 minutės, Tu, liepei darbuotojams nevažiuoti, o atvažiavo tik tie, kurie tikrai važiuoja į veiksmus DĖL veiksmo, o ne statistikos kėlimo (Tu nebuvai vienas iš dalyvių). Antra, man užkliuvo tavo papeikimų rašinėjimas forume. Kaip ir sakiau, kad pastąrosiomis dienomis iš teisėsaugos pusės daug veiksmo nėra, tačiau dar daugiau absurdiška, kai PD direktorius kelia veiksmą ne serveryje, veiksmuose, bet forume, papeikimų skiltyje, ir tai galima matyti dažnai, o tai nerodo gero įvaizdžio Projekto Žaidėjams iš teisėsaugos pusės. Trečia, tavo bendravimas su paprastais Serverio žaidėjais, nesvarbu ar per /vch, ar ne. Ketvirta, Tu neparodai, kad esi pastovintis už save, ir vertas šio direktoriaus posto, ir net nesakau tai iš klaniškių/Ginklų Prekeivių pusės, tiesiog žvelgiant iš manęs, kaip paprasto Projekto žaidėjo, kuris mato teisėsaugos įvaizdį. Jūsų klausimas man ?: Ar bus galima matyti tave pasikeičiant jei gausi Spec. Pajėgų direktoriaus postą? Ar bus galima pamatyti tave įrodant, kad esi vertas šio posto ateinančiomis dienomis? Ar tikrai nebus galima matyti atvėjų, kai teisėsauga nevažiuoja į veiksmus nes sričių direktoriai liepia jiems to nedaryti? Ar tikrai bus galima matyti aktyvią, stiprią teisėsaugos komandą, nes kolkas netikiu, kad tavo, cituoju, ,,svajonių komanda" bus tokia, ir tu tai tik rašai. Šiam kartui tiek, jei ką parašysiu antrą pranešimą.
  15. Papeikimo anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Earl_Johnson 2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: Wandaliux_Opa 3. Administratoriaus nusižengimas: Administratoriui draudžiama šaudyti į civilius ir šaudytis saugiose zonose [1 įspėjimas] (x3 = 3 įsp.) 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/a/bZVEGSK
  16. Taip! Pilnai sutinku su šia įdėja. @Invision_White tikrai neturėtų būti taip sunku įdėti saugią zoną į pastatą, kad jame niekas nerakintų be priežasties kaip ir ginklinėje, o šiaip tai būtų gerai ir nuostatas ( @Dominykas_Miguel) jei nebūtų įdėta serveryje saugia zona artimiausiu metu, kad nebūtų tokių nesąmonių.
  17. Kad ir gera įdėja (iš dalies, reiktų patobulinti), jos reiktų laukti bent 4 metus, tai yk
  18. Keli būdai: Restartuoti kompiuterį; Ištrinti serverį iš savo ,,Favorites" TAB'o sąrašo ir tada pridėti; samp.exe programą paleisti administratoriaus teisėmis. Jei šie būdai nepadės - parašyk, gal bus kitokia problema.
  19. gaila, kad taksofonų nėra. vien del to trash atnaujinimas
×
×
  • Kurti naują...