Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Earlas_Džonsonas

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

7 Naujokas

Apie Earlas_Džonsonas

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

281 profilio peržiūros
  1. Smagu, kad per dvi paskyras pasikomentavai, kad pasiūlymas geras, ir sutinki su juo. Malonu. Viskas paaiškinta Klanų Prižiūrėtojo, yra klanų užduotys dėl pinigų, ir yra sistema serveryje su kuria galite gauti taškų (/klanai). O Invis, žinant jį, tikrai nedės bereikalingų sistemų į serverį, kai viskas jau yra sukūrta. Visapusiškai prieš.
  2. Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Earl_Johnson 2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: kazkoks max_tosha nzn 3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?: Trugdymas teisėsaugai dirbti, bei surakino hp zonoj, įsodino ir pasodino į kalejimą ė če nesamone BAUSKIT BAUSKIT BAUSKIT maziau korumpuotu mentu če šitam mieste 4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimą: https://imgur.com/a/8PgeUkQ
  3. dėl NON-RP sure, to nepastebėjau net, BET niekur nemačiau nuostatuose, ar niekur kitur realiai, kad traiškymas su tr. priemone yra traktuojamas kaip užpuolimas ir už tai galima dėti įtarimą. Sakyčiau tai labiau linktų tolyg "Trukdymas teisėsaugai dirbti" įtarimo.
  4. Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Earl_Johnson 2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: Simas_Dev 3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?: NON-RP, Teisėsaugininko/civilio užpuolimas 4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimą: https://imgur.com/a/dsm2wYd Teisėsaugininko/civilio užpuolimas [10 įtarimo] Pažeidėjas šaudosi, mušasi ar pagrobia teisėsaugininką. Pažeidėjas šaudo, muša civilį. Norėsiu pamatyti kaip aš šaudžiau teisėsaugininką/civilį, nes aš tikrai neprisimenu (to net nedariau) darant tai. NON-RP [10 įtarimo] Vairuotojas pažeidžia kelių eismo taisykles. Pažeidimas galioja tik Las-Venturas mieste. Norėsiu pamatyti kaip aš pažeidžiau KET taisykles, nes irgi tuo momentu nedariau NON-RP, nebent įrodymai būtų iš šiek tiek seniau.
×
×
  • Kurti naują...