Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Cat_Soup

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

22 Pradedantis siekti tikslų

Apie Cat_Soup

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

540 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų slapyvardis: Cat_Soup 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Ray_Lilliard 3. Užblokavimo priežastis?: Cytinimas (silentAIM) 4. Papildomi komentarai: https://www.youtube.com/watch?v=5Hj_RIyUqt0 0:16 1:03 - PATAIKO I DEZE IR I ZMOGU KEISTA ANE? BISKI KEISTAI... 1:48 0:21 irgi kreiva grn toks pat silentaimas, (miss probability) - galimybe kulku missinti ir nepataikyti zaidejui i kuna arba pasirinkta targeta. ( Miss probability - probability of miss. Just a probability, not a guaranteed miss! at 100% smear will be even at point-blank range, but this does not mean that no bullet will fall. range - atstumas nuo kurio silentas veikia SUSILETINKIT, VDIEKA JEIGU NEMATOT AKIMIS. 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  2. 1. Jūsų slapyvardis: Cat_Soup 2. Administratoriaus slapyvardis?: Jonas_Slash 3. Užblokavimo priežastis?: cytinimas. kai gavau pirmai bana atsiblokavau uz krd ir toliau zaidziau ir jokiu priekaistu nebuvo. dabar ieinu i serveri ir matau ban ant savo sienos. o ban anketos jokios nera. 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  3. Atsiprašau dėl šio įvykio pinigus tau gražinau, o dėl mašinų/-os sprodinimo tiesiog dėl mano žaidimo kažkas blogai ir viskas daug kartu jau keičiau žaidimą (default,modintas visoks kitoks) tiesiog nežinau. kaip ir sakiau žaidimė jeigu atsitiks dar toks pats dalykas gražinsiu pinigus už mašiną.
  4. Cat_Soup

    Dėl deaglo.

    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Cat_Soup 2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: Manau, kad serveris 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuo kaltinate: Norejau parduoti deagla, ginkla ir padariau RR ir atsirades tpvip iskarto miriau su 11k deaglo rankoje. 4. Ar patyrėte žalą, jeigu taip, kokią?: taip, 11k deaglo praradau. 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): [22:41:52] • Iš bagažinės pasiėmėte {66cc99}Desert Eagle{FFFFFF} ginklą su {66cc99}3,000{FFFFFF} kulkų. [22:41:36] • Vienu metu galima pasiimti nuo 1 iki 8,000 kulkų. [22:41:43] • Iš bagažinės pasiėmėte {66cc99}Desert Eagle{FFFFFF} ginklą su {66cc99}8,000{FFFFFF} kulkų.
  5. Pirkėjo anketa 1. Jūsų slapyvardis: Cat_Soup 2. Jūsų perkamas retas daiktas (iš /retidaiktai)(iš /lagaminai)?: retikdaitai. 3. Siūloma kaina: 1/2 limonu.
  6. Žaidimas visiškai švarus be jokiu CLEO/SAMPFUNCS ar dar kažko. nežinau ką dar galiu ištrinti nebent 0.1b isirašyti SA:MP versija.
  7. 1. Jūsų slapyvardis: Cat_Soup 2. Administratoriaus slapyvardis?: Dominykas_Miguel 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas (jau ne pirma karta, taip vyksta vakar irgi buvo tas pats, kad buvo pranešta, kad naikinimu mašinas nors AFK ar /tplv zonose stoviu ir viskas. 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  8. Anketos šablonas: 1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord): Serveriui. 2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Daugiau veiksmo gaujoms. 3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti): „IDĖJA“ Turbūt kaip dauguma žinote esate žaidė Grand Theft Auto (GTA) žaidimą, ir vienoje misijoje kurioje yra traukinys yra kitas GTA veikėjas „Ryder“ Šis veikėjas turi gaudyti dėžės kurias aš mėtau iš važiuojančio traukinio surinkus tam tikra kiekį, dėžių misija nesibaigia dėžės reikia nuvesti į tam tikrą vietą, (svarbu, kad jos neiškristu ir nenusprogtu). Šioje misijoje kaip ir turbūt nepaminėjau pradžios misijoje yra, NPC botai Ballas kurie bando apsaugoti traukinį nuo GS gaujos, kad jis nebūtų perimtas jie turi būti nužudyti GS narių jeigu nori, kad traukinys priklausytu kitai gaujai, (kad būtų įmanoma krauti dėžės). “IDĖJA„ mano yra tokia, kas kiekviena valanda (gal rečiau) padaryti, tam tikrame taške kur atsirastu tas traukinys ir ant jo būtų padėtos sprogstamos dėžės kaip ir (GTA „Catalyst“ mission) Dėžės reikėtų sukrauti į tam tikra furgoną (Gauja galėtu jį nusipirkti už tam tikra tašku kiekį) dėžių kiekis būtų ribotas kraudami dėžės juos puldinėtu NPC botai “Ballas„ , kad pats veiksmas atrodytu gan sunkesnis, su laiku Ballas (NPC BOTŲ) didėtų bei didetų rizika nemirti ir kuo daugiau sukrauti dėžių į furgoną, kuris būtų nuvežtas į gaujos baze ir iškrautas kaip ginklų paketas arba į Ginklų prekeivių kurie paskui galėtu pardavinėti juos. NPC BOTAI turėtu paprastus ginklus AK/M4A4/Sniper (Snaiperis būtų ypatingas kadangi jis šaudytu nuo tam tikro stomatologo taip trukdymas krauti dėžės gaujai). Jeigu visas veiksmas pavyksta gauja įsiveža visas dėžės (gal ne) ir pristatoma jas į baze. Traukinys keistųsi bei keistųsi NPC botai. Policijos pareigūnai galėtu kištis į šį įvyki jiems tektu irgi tą pačia kančia kaip ir gaujai atkovoti traukinį pasiimti furgoną gaujos arba viską visas dėžes perkrauti į savo furgoną (specialu) ir pervežti viską į A51 zona sunaikinti nelegaliu ginklus. Tarp šio karo būtų tam tikra riba pažymėta kur veiksmas vyktu. Kaip ir minėjau visas veiksmas vyktu Los Santos / Miesteliai traukinys keistųsi kas kiekviena valanda kai prasideda šis naujas maratonas. NPC gali būti ne vien „Ballas“ gali būti ir daugiau tokie kaip San Andreas Gangs Grove Street Families Ballas Varrios Los Aztecas Los Santos Vagos San Fierro Rifa San Fierro Triads Da Nang Boys The Mafia Other Gangs [!] Žinau, kad viskas nėra dar tobulai išdestyta siūlykit savo idėjas. [!]
×
×
  • Kurti naują...