Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Never_Shutdown

Nariai
  • Pranešimai

    466
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Never_Shutdown

  1. Ivni nebestumk atrašyk į pm arbą skype neiggnoruokkk...

  2. Marlboro Gold ir Touch Blue visai nieko, Winston XS, LM Tamsus ir šviesus, dar retkarčiais LOFTAS.
  3. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Never_Shutdown 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: SERVERIO SISTEMA 3.Kodėl buvote užbanintas: Dėl tipo neleistino įsėdimo į tr priemonę, buvau su diržu ir išlipau iš mašinos paspaudęs du kartus ENTER. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Never_Shutdown Ar susipažinote su visa pateikta informacija, taisyklėmis ir pažadate jų laikytis (TAIP/NE): TAIP.
  5. Pardavimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė: Never_Shutdown Kokią transporto priemonę parduodate?: Tractor Visa jos info: Raudonas, su geltonais lietnykais Vaizdinė medžiaga (BŪTINA): Nuo kiek siūlyti kainą?: Siūlykit kitas brangias mašinas ar kažką pan pradinė kaina nuo 1 mil.
  6. * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Never_Shutdown * Ar susipažinote su visa informacija ir pažadate laikytis taisyklių: Taip.
  7. Gerai šaudai P.S numesk serverio ip'ą į pm'ą noriu ir aš pašaudyt
  8. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Never_Shutdown 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Serverio robotas 3.Kodėl buvote užbanintas: Fake kill tipo ligoniniai gi visiem ten gryba pjovė. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  9. Jūsų V_P ? Never_Shutdown iš kokio miesto esate ? Tauragės <3
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Never_Shutdown Ar susipažinote su visa informacija ir pažadate laikytis taisyklių: Taip
  11. Nu fainulką Direktorė sutvarko firmą ir viską žino apie variklius Ne šeip maladieč čiūvaks P.S Myliu :****
  12. Vardas_Pavardė: Never_Shutdown Jūsų gimtadienio data: Sausio 23d.
  13. * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Never_Shutdown * Ar susipažinote su visa informacija ir pažadate laikytis taisyklių: Taip
  14. Šaunu, bet kur žadėtos mechanikų mašinos? Mes turim tik 7 septynias ,o aktyvių darbuotojų būna po 10...
  15. * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Never_Shutdown * Ar susipažinote su visa informacija ir pažadate laikytis taisyklių: Taip.
×
×
  • Kurti naują...