Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Pilnas_Dvylika

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

3 Naujokas

Apie Pilnas_Dvylika

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. nenoriu prisigaudyti virusu is kazkokiu neaiskiu svetainiu
  2. Koki video jeigu jis pats mane paliko su bega ir /ist komandos nepanaudojo :DDD
  3. Apie kokia nauja paskyra koki kesta lempauska :DD tu kalbi as esu naujas zaidejas siame projekte esu persiskaites pagrindines taisykles ir viska ka tureciau zinoti tad atsitiko jog mane pradejo gaudyti pareigunas is spec pajegu mane pagavus paprase savo kolegos jog nuvestu mane i kaleima ane bet juk teisesaugoje dirbantis zaidejai turetu zinoti kaip ir pavaduotojas visas taisykles bei pagarbiai bendrauti bet pastebejau jog esate labai izulus pavaduotojas ir toks nerimtas tad nedvejojant parasiau jums papeikima linkiu jums geros dienos manau netersime sios temos kaip ir Pd papeikimu skilties nes bandote kazka irodyti per tuos papeikimus atsakinejant nepagarbiai ir sau leidziant taip elgtis geros dienos laukime konkretaus atsakymo ir pavizdingo administratoriaus !
  4. 1. Jūsų slapyvardis: Pilnas_Dvylika 2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: @Porn_Star @DygIas_Fingeris 3. Jūsų kaltinimai: uzsiregistravau i projekta neesu daug zaidziantis veikejas bet pastebejau jog Policijos departamento direktorius nemoka issirinkti savo Komandos Pavaduotojo (kitaip tariant) pavaduotojas nemoka Darbu nuostatu ir taisykliu parasius papeikima ju Pd ofisio darbuotojui pavaduotojas izulei pakomentuoja kaip nelieciamas asmuos (bus 4Punkte:) 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Pilnas_Dvylika 2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: @Justin_Sobieski 3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?: Nubaude mane nepaziurejas /info lentele esu naujokas neprazaides 7val ir kaip matosi chate gaila nespejau nufilmuoti bet mane gaude su Efka_Rodz ant jo masinos kuri buvo jester nezinau bausit uz sita ne bet video paziurekite 4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimą:
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Pilnas_Dvylika 2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: @Jeffrey_Watson 3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?: esu naujokas nepatikrines /info lenteles isveze i kaleima 4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimą
×
×
  • Kurti naują...