Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Big_Star

Nariai
  • Pranešimai

    62
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Big_Star

  1. Anketa Vardas_Pavardė:Big_Star Kurios dienos vykdai?Sekmadienio Įrodymai: https://imgur.com/a/VsaGCCl
  2. Papeikimo anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Big_Star 2. VIP nario @Vardas_Pavarde: @Vita_Lija 3. Peikimo priežastis: Atvažiavau į iškvietima, užpyliau degalu, ji rašo pala išlipo ir sušaudė mane.Šaudė su vip ginklais. + pati įžeidinėja per /sms, manau neverta jai būti VIP narę. 4. Vaizdinė medžiaga (būtina): https://streamable.com/jfq1yj
  3. Anketa Vardas_Pavardė:Big_Star Kurios dienos vykdai?Šeštadienio [Turiu tik tokia nuotrauka, nepasidariau kaip išmetė, žinute kad praleidau 60min] Manau nebus problemos. Įrodymai: https://imgur.com/a/ErB5DcZ Redaguota pridėta /info lentelė nuotrauka.
  4. Sveiki jaunimas, kaip išsilaike?

  5. Visai patiko eventas, nors pirma karta šiame projekte tai buvo, man didelis iššukis ties karstais.Veiklos buvo, tiek iš RO, tiek iš komandos nariu, visokiausi eventai, tiek forume/tiek žaidime ju rengimas buvo aktyvus.Tad nieko blogo nebuvo, gal su tais saldainiais biški buvo reikalu.Tikėkimės Kalėdos bus panašios kaip helovyno šventę.
  6. Sveikas prašau štai įrodymai tavo, daugiau nieko neturiu ko pridurt. https://streamable.com/zf0zm3 Dar pridėsiu, dėl ko gavai už relog -
  7. Labas rytas ! Komentuok o šiandien 13:00h Išrinksiu laimingajį, kuriam atiteks 788kreditų !

  8. Malonu susipažinti, esi paprastas žmogus įdomi asmenybė. Tikiuosi daugiau laikui, bėgant pašnekėti su tavimi !.
  9. Esu nors ir naujas veidas, bet patinka žaist, ne del to kad for fun pažaist.O Man tenkina normalios sistemos, darbų direktoriai suprantą, situacijas firmose.Duoda visiems pasireikšti.Tai didelis noras yra, tobulėti darbe, ar žaisti vedant, visokiausius eventus, juose dalyvaujant. Kaip ir buvo sakyta, jūsų žaidimo kokybė - Mums prioritetas. Tai daug ką pasako, nors projektas jau beveik 10-tuką ieina, bet idomu kiekviena diena.
  10. Šaunus atnaujinimas, reikės išbandyti.Gero vaibo visiems, ir jaukios Helovyno šventės !
  11. Anketos šablonas 1. Kokios pagalbos reikia?: Susiduriau su problema, noriu prisijungti prie discord platformos, kitaip tariant programėlės.Bet iškilo bėda, viskas vakar veikė puikiai, bet šiandien atsijungus ir prisijungus, ivedus pasworda viskas ok, bet išmeta lanka autentifikavimo kodai.Ju neturiu nei telefone negavau, nei el paštu. 2. Apibūdinkite iškilusią problemą:Viskas susija su discord autentifikavimu, nieko nedariau nei dveju faktoriu pajunges nieko apsoliūčiai.Nei telefone negaunu atsarginio kodo, nei gmaile. 3. Papildomas komentaras, vaizdinė medžiaga (nebūtina): Padėjusiam susitvarkyti problema žaidime atsilyginsiu 250.000€ serverio valiuta !
  12. Šaunaus evento visiems, sėkmingų moliūgų rinkimų personos !
  13. Vat už šita idėja, tikrai už pats maščiau, kaip galėtu būti pardavimai ties retais daiktais.Šaunu palaikau, spaudžiu dešinę, tikėkimės bus įgyvendinta.
  14. Labas rytas su savaitgalių visus !

    1. Justin_Sobieski

      Justin_Sobieski

      Labas, ir tave!

       

    2. Visma_Wtf

      Visma_Wtf

      Labas, tave irgi!

  15. Sugražinti EPI darbą, bent jau mano manymų, atsirastu daugiau žmonių ''Neesu tikras, bet kiek skaičiau, ir važinėjausi pasigėdau seno darbo Elektroninių Prekių Išvežiotojų''. Kuom tai būtų naudinga? - Jie galėtu pristatyti prekęs, visas susijusias su Elektronika, tarkime Audio sistemos, namams namų savininkas, galėtu užsisakyti forume skiltyje darbo, užsakomų sąrašę ko tiksliai reikės. Tai būtų kur kas sudetingiau, atlikti darbą ir progresa įgyvendinti būtent šiai įmonei. Tikrai daug galima prigalvoti, tiek užsisvajotu dalykų, ir baigiant atnaujinimais/idėjomis. Šiuo metu pastebiu, kad gerbiamieji Pgr.Administratoriai, daugiau telkia laika, būtent pasiulymai/idėjos klaidos. Klausimas jūms - ar jūs atsirenkate tai kas jūms būtiną įgyvendinti?Aš manau kad dauguma serverio žaidėjų žaidžia čia, nes jiems patinka.Bet pagalvokite jūs Administracija, mes žaidėjai. Dauguma žaidėjų, žino ko reikia ko nereikia. Viliuosi pamatyti naują temą, kurioje būtų išdėstyti būsimi darbai, galite net padaryti apklausą, tikrai manau nuspręsite greičiau, negu skaitysite komentarus šioje temoje. Nors esu naujokas, bet domiuosi nuo 2014metų šiuo projektų. @Invision_White
  16. Ačiū už išsakyta nuomonė, man tai pat malonu su tavimi susipažinti.Ačiū už ryžtą siekimą, kad esu pastebimas net komandos narių. Gražaus penktadienio, ir savaitgalio.
  17. Labas Rytas Mantai, visų pirmą tai visiškas męlas, gaila kad naujokai ir meluoja. 1. Stabdžiau bėglį, kuris buvo naujokas, tu privažiavai, ir trugdiai man dirbti, kitaip tariant, daužytis pradėjai, su ''Kastuvų''. Galėjau duoti už užpuolimą, bet pagailėjau ir daviau už trugdymą dirbti. 1.1 Gavai už ižeidinėjimus įtarimą, toliau plūdaisi gavai mute. 2.Kaip uždėjau tau, pradėjai mandravoti, save išsikelti, rašyti papeikimus, dar parašyk papeikimą kad blogai mute daviau. 3. Kita kart nemeluok o rašyk tiesą, nes tikrai ne TPLV buvai ribose. [O už jū] Kaip parašiau kad, reikia jūms taisyklęs pasimokinti, buvau grubiai ižeistas, už tai sulaukiai mute Įrodymai: https://streamable.com/lhhua5 https://streamable.com/utmacu 4. Už trugdymą dirbti teisėsaugai, arba užpuolima pareigūno baudos nesuteikiame.Patiems reikėtu nuostatus pasiskaityti, ir tuo pačiu daugiau isigilinti taisykles. Nes tas ''Naujoko Statusas'' Jūms suteikia tokiu galiu, kuriomis ir naudojates.
  18. Sveikas man, tai pat, malonu susipažinti. Man tai pat malonu, Mariau jei toks tavo tikras vardas.Ir tau sekmės.
  19. Kiek bendravau visad su savo humoru.girdejau gandu kad adminus paduodi tai jei ka rasysiu.na cia juoko forma.sekmytes reiks susitikt real.
×
×
  • Kurti naują...