Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ponk_Mellii

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

3 Naujokas

Apie Ponk_Mellii

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

290 profilio peržiūros
  1. Labas, ne. Klausiau kodėl nebuvau iškalintas ir įkalintas tinkamu laiku kai pats teigi, kad neįsivaizduoji iš kur tas papildomas laikas atsirado gražiai tavęs paprašius. Neįsiskaitei matosi. O dėl serverio klaidų išnaudojimo - bandžiau įsėsti į tr. priemonę su "G". Wiso gereusio.
  2. Papeikimo anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Ponk_Melly 2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: Simas_Dev 3. Administratoriaus nusižengimas: Netinkamas įkalinimo laikas. Už ,,Relog nuo teisėsaugos" nusižengimą yra dedama 120 minučių įkalinimo, tačiau gavau 245min. įkalinimą. Paklausus administratoriaus gražiai per /ats ar galėtų iškalinti ir įkalinti tinkamu laiku - atsakė ,,Niekas tavęs neunjailins" (o dar po to nuo šio teisėsaugininko gavau užtildymą už tiesiog tiesą). Neveltui teisėsauga. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/a/TQC5G40
  3. Dwayne_Stevenson - šaudė abu klanus, ir tai daugiausiai mus. chatlog.txt, kad šaudė ne tik Jus, bet ir mane ir kitus esančius grobime žmones (kadangi vaizdo medžiagos neturiu). All you got?
  4. Atsakysiu už klano vadą bei klano narius, nes tai yra tiesiog durnas papeikimas; Į grobimą neatvažiavo trys klanai; atvažiavo du. Tracy_Martinez yra civilis, Jeffrey_Dahmer yra Made In China narys. Tokios taisyklės, kad pašaliniai negali būti grobime - nėra. Yra taisyklė, kad pašalinius reikia nužudyti su administratorių komanda (/kill). Jei neturite administratorių savo klane - paremkite Las-Venturas.LT projektą - /paslaugos, arba paprašykite kitų administratorių. Jei pašaliniai atvažiuoja į veiksmą - grobimas nėra išlaikytas automatiškai. Pats Klanų Prižiūrėtojas pasakė (per /klr kurį mato visi klano vadai, pavaduotojai), kad tokios taisyklės (paaiškinta viršuje) nėra, todėl grobimas nebuvo išlaikytas automatiškai. Dar pateik /vadai ir /klanai nuotrauką, ačiū.
  5. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Ponk_Melly 2. Administratoriaus slapyvardis?: Petras_Rimkus 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinymas bbž 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/a/EJQkvJB o šeip galetum ir netrint temos už tiesa:))))))
×
×
  • Kurti naują...