Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Katinas_Skrybelius

Nariai
  • Pranešimai

    353
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Katinas_Skrybelius

  1. Anketos šablonas Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Katinas_Skrybelius Ar paspaudei subscribe mygtuką?:+
  2. Mmhhh savam stiliui čiuvakas mldc žaidėjas, nekaip kiti :)
  3. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kayanas_Skrayanas Kokią transporto priemonę parduodate?: Infernus "Street King" užraras reiškiantis "Gatvės karalius" Pradinė kaina: Parašot į apačią jai patiks kaina parduosiu, jai ne pasiūsių žinot kur Ar domina mainai? Kokie?: + Transporto aprašymas: Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie transportą:
  4. Siulau Infernusa Užrašas vienintelis ždž kas jį žino tai žino kad vertyngiausias serve iš infu, ždž jai nori siulua keitima bet turi damokėti irgi nemažai
  5. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Katinas_Skrybelius Kokią transporto priemonę perkate?: Su užrašu kuris nedingtu niekad, arba reta Jūsų siūloma kaina: iki 30mil standart priklauso nuo tr.priemonės, Dominanti rida:
  6. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Katinas_Skrynelius Kokią transporto priemonę perkate?: sk iki 80m arba kitas car rimtesnes iki 50mil Jūsų siūloma kaina: Dominanti rida:
  7. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Katinas_Skrybelius Kokį nekilnojamą turtą parduodate?: Versla Tplv kioska Pradinė kaina: 28.8m Yra idetas /pardavimai>Verslai Ar domina mainai? Kokie?: Taip i reta masina Dune, Burrito, Bloodringa Nekilnojamo turto aprašymas: Nesa pelna gera, verslas *cenzūra* toks neblogas parduodu nes *cenzūra* zaist nebezinau ar vps kiek losiu Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie nekilnojamą turtą:
  8. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Katinas_Skrybelius Kokią transporto priemonę parduodate?: Xheetah 3Stage Pradinė kaina: 3m Ar domina mainai? Kokie?: Taip į reta car + damoku dešimtim (m) Transporto aprašymas: cheetah 3Stage traukia 260 , Rida 3,5k daužta nėr Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie transportą:
  9. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Katinas_Skrybelius Kokią transporto priemonę perkate?: Retas tiktais Jūsų siūloma kaina: iki 35m p.s butu geriau kuo greiciau nusipirkti nes poto nepirksiu laiko truksiu nebelosiu tad grc siulot jai norit parduot
  10. 1. Asmens slapyvardis, kuris turi patekti į Juodąjį sąrašą: Gustas_Vairuotojas 2. Patekimo priežastys: Padeda teisėsaugai Bendradarbiavimas su teisėsauga - [ 800,000€ serverio valiutos ] 3. Vaizdinė medžiaga: dar https://ibb.co/9sJ6ZS9 https://ibb.co/0q4q4xp https://ibb.co/9vn2cW7 https://ibb.co/3vDkbs9 Video šitam atsisukit 0:10-0:20 4. Įrodymai kad žaidėjas klane:https://ibb.co/3cj5Kf3
  11. Bėga užmetei kaip su vėliku variau ir be star, Ir neklaninis, ir dar kue greičio viršijimas, kur non rp, ir ką veikia klaninis Gustas_Vairuotojas?
  12. @Project_Ekko @Just_Ricka mane iš oro stabdė žėkit visas fotkes, free starai free bėgas , ir nušovė
  13. Tu biški apsirakink čia kiek pridyrbai man iš oro viskas Bėgas , starai, dar nužudėt mane ir dar Gustas prisidėjo karo tipo klaniškis, @Project_Ekko
  14. 1. Jūsų slapyvaris (Vardas_Pavardė): Katinas_Skrybelius 2. Kaltinamo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Antanas_Deep ir Burtinikas_Veiperis 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuo kaltinate: Daug viskas screenuose, Non rp, greičio viršijimas, bėgimas nuo teisėsaugos, + free bėgas + bendradarbiaujamas su karo klaniškiiu Gustas_Vairuotojas4. Ar patyrėte žalą, jeigu taip, kokią?: Taip free jailas ir free starai ir bėgas free ir bendradarbiavo su klanu poto mane nužudė su mašina nors ne klanas buvau @Project_Ekko 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://ibb.co/Nxx6kW2 https://ibb.co/9sJ6ZS9 , https://ibb.co/9w2kcbb https://ibb.co/3cj5Kf3 https://ibb.co/3vDkbs9 https://ibb.co/0q4q4xp https://ibb.co/zZVz6Gg https://ibb.co/485RdpH https://ibb.co/9vn2cW7 https://ibb.co/3Fgb408
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Katinas_Skrybelius 2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: Antanas_Deep ir Burtinikas_Veiperis 3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?: Daug viskas screenuose, Non rp, greičio viršijimas, bėgimas nuo teisėsaugos, + free bėgas + bendradarbiaujamas su karo klaniškiiu Gustas_Vairuotojas DAR MANE Burtinikas_Veiperis kaip išėjau į foruma pertrenkė ir nužudė su mašinai ir atsiradau jaile 2x daugiau https://ibb.co/3Fgb408 4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimą: https://ibb.co/Nxx6kW2 https://ibb.co/9sJ6ZS9 , https://ibb.co/9w2kcbb https://ibb.co/3cj5Kf3 https://ibb.co/3vDkbs9 https://ibb.co/0q4q4xp https://ibb.co/zZVz6Gg https://ibb.co/485RdpH https://ibb.co/9vn2cW7
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė: Katinas_Skrybelius • Darbuotojo Vardas_Pavardė: Antanas_Deep • Dabuotojo nusižengimas ( pažeistos taisyklės ), nuosekliai papasakokite situaciją: Free b4ga važiuoju su dviračiu bėga užmetė ir išvažiavo į nark • Įrodymai. (nuotrauka (imgur.com), video):
  17. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Katinas_Skrybelius 2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: Jeo_Vega 3. Administratoriaus nusižengimas: Free mute, už išplaukusi užmutino, Pasižėkit net žodyna naąąą , Dar unmutes prašyčiau ir jam isp už netinka mute @Swed_Makar Ne, vartotini „Fizikos terminų žodyne“ (Vilnius, 2007), „Radioelektronikos terminų žodyne“ (Vilnius, 2000) teikiami terminai: neraiškus vaizdas, neryškus vaizdas (angl. fuzzy image). Dar žr. Terminų banką. Taip pat galėtų būti susiliejęs vaizdas, blankus vaizdas. 4.Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  18. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Katinas_Skrybelius Kokią transporto priemonę parduodate?: Infernus 2s Pradinė kaina: 1.25mil Ar domina mainai? Kokie?: ne Transporto aprašymas: Screen'e viskas Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie transportą:
×
×
  • Kurti naują...