Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Sam_Derumo

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

Viskas, kas paskelbta nario Sam_Derumo

  1. 1. Kokios modifikacijos ieškotės: Gta 2. Aprašykite modifikaciją (kuo išsamiau, jeigu įmanoma): apaciojj, kazkada turejau bet kai čytus triniau ir gta ištryniau 3. Jeigu įmanoma, pateikite modifikacijos nuotrauką ar vaido įrašą:
  2. Nebejuokink Nebejuokink Nebejuokink Nebejuokink Vienu žodžiu, bradiagos.
  3. Sake pava duos tai labai labai laukiu, dėl to ir kūriau.
  4. Kakoj nesaugi zona? Pažiurėk imgur nuotraukose, aiškiai apačioje parašyta "Saugi Zona,,
  5. 1. Jūsų slapyvardis: San_Derumo 2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Carl_Phelps 3. Jūsų kaltinimai: Surakino saugioj ne tik mane, Value_Rule Ir dar Ryzha Eleganda, ateme narkus ir t.t. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/a/h2ci6Zu
  6. ANKETOS ŠABLONAS Slapyvardis (Vardas_Pavarde), Discord kontaktai Atsakymas: San_Derumo Derumo#2515 Aktyvumas serveryje Atsakymas: 120-360 Kodėl nori tapti RO? Atsakymas: Norėčiau išmėginti kažko naujo, gal būt kas man labiau padėtu serveryje apsiprasti. Tarp RO srities, neturiu patirties, kuri man dabar tikrai praverstu ir galėčiau išmokti daugiau ir daugiau. Taip pat kai pastebėjau jog vyksta ši atranka, rimtai susimaščiau ar tikrai verta pildyti, ar aš turėsiu motyvacijos ir darysiu įvariausius renginius. Serveryje pasistengčiau atrasti kuo daugiau veiklos sau ir kitiems žaidėjams, kurie važinėja su darbinėm non-stop ir kelia alga. Kokius renginius organizuotum dažniausiai? Įvardink bent 3 ir paaiškink, kaip jie vyktų Atsakymas: 1. "One Shot": Šiame renginyje dalyviai susirinks prie sienų, dalyviams naudojant ./sms žinute pranešiu 2-3 kitus dalyvius kuriuos turės pašalinti naudojant ginklus Sniper/Sewed-Shotgun ir t.t.. Prieš vedant renginį kaip ir visur kitur išpasakosiu renginio taisyklės kurių dalyviai privalo laikytis, kitaip bus diskvalifikuoti. Prizai bus įvairus, automobiliai, hašišas/krekas, deagle/shotgun, piniginiai priza. 2: "Komandinės Dvikovos". Forume bus registraciją į šį event'ą su Forumo Taisyklėmis/Renginio Taisyklėmis. Bus 2 komandos ir 2 komandų lyderiai kurie privalės surinkti 6 dalyvius bei vieną atsargini komandos narį ir privalės juos užregistruoti iki paskirtos datos. Tuomet visi užregistruoti susirinks paskirtu laiku, ir dar kartelį bus išaiškintos taisyklės, kokie bus naudojami ginklai ir t.t. 3: "Kahoot, Galvok Ir Atsakyk" Forume bus registracija/taisyklės laikas ir t.t. Bus klausimai ir spalvos su atsakymais, ir dalyviams reikės atsakyti į teisingus atsakymus bei surinkti kuo daugiau taškų, jog pavyktu laimėti. Kokį nematytą renginį turi pasiūlyti? Plačiai aprašyk savo idėją Atsakymas: "Žudyk Kol Nenužudė" Kiekvienas dalyvis užsiims sau pozicija, ir bus duoti ginklai Benzopjuklas ,beizbolo lazda, kastetas ir t.t. Renginio metu vyks 3 etapai.. Pirmame etape visi dalyviai pradės žudyti vienas kitą iki kol liks mažiau dalyviu, 2 etape visiem bus palikti 2 šaltieji ginklai ir viskas vyks kaip pirmame etape. 3 Etape dalyviai nebus pagydyti, ir bus su tiek gyvybiu kiek liko 2 etape, kodėl? Jog renginys vyktu šiek tiek greičiau ir dalyviai labiau stengtusi neišnaudoti visų gyvybių. Kodėl reikėtų pasirinkti tave? Atsakymas: Esu dar jaunas žmogus, 15 metų ir noriu įgauti patirties tarp Renginių Organizavimo, galbūt prisijungės prie RO, labiau galėčiau susipažinti su serverio komandą/žaidėjai. Vyksta Colt kovos renginys, žaidėjas dėl techninių problemų atsijungė ir prisijungęs atsirado renginio vietoje. Jau nedalyvaujantis žmogus turi savo asmeninį Desert Eagle ginklą ir sušaudo dalyvaujantį žaidėją. Kokie tavo veiksmai? Atsakymas: Buvusį dalyvi pasodinčiau į jail'ą už event trugdymą, o nukentėjusiam duočiau kompensaciją. Papildomi komentarai (nebūtina) Atsakymas: Gero vakaro/dienos 2021-09-18
  7. Pirmas bandymas susukt videka :DD
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavarde: San_Derumo 2. VIP nario @Vardas_Pavarde: @Armis_Wtf 3. Peikimo priežastis: Naujoko Trigdymas/trugdymas, https://prnt.sc/1s9p7at 4. Vaizdinė medžiaga (būtina):
  9. Serveryje vos nepagrindinis šaudymo metodas yra, naudojant cbug. Tad iškilo šioks toks klausimėlis, ar pasiliktumėte jei išimtu CBUG? Pagrįskite savo atsakyma.
  10. Šaunu, ir vėl naujas atnaujinimas.. Labai patiko kyšio sistema, sekmės.
×
×
  • Kurti naują...