Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.7


Jerome_Genuine

Nariai
  • Pranešimai

    48
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

89 Pažengęs

Apie Jerome_Genuine

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

427 profilio peržiūros
  1. Anketos šablonas Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: jerome genuine Ką veiksite su laimėtais pinigais: paaukosiu benamiui kentukui papajukui, o ir elkai šuns ėdalo reikia
  2. Asmens įtraukimas į Juodąjį sąrašą 1. Asmens slapyvardis, kuris turi patekti į Juodąjį sąrašą: Zhenka_Aweiro 2. Patekimo priežastys: Čytinimas esant klane / čytinimas būnant klano vadu 3. Vaizdinė medžiaga: 4. Įrodymai kad žaidėjas klane: įrodymai, kad klane, /klanai nuotrauka (dėl vado)
  3. ką tu čia bandai pasakyt? papeikimas toks pat kaip anas (nuoroda įkelta), kuris yra atmestas, ne free-post'inam, ačiū.
  4. labas, pirmiausiai - antra, Lokys_Grizlis yra Slaptosios Policijos direktorius; visada buvo remiamąsi grobimuose /direktoriai lentelės nuotrauka, kuri yra čia (abu direktoriai yra prisijungę, o dar on top of that Lokys); https://imgur.com/a/jKDUtGa
  5. Anketos šablonas (čyteriams pranešti): 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Jerome_Genuine 2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: Arminas_Carleone 3. Kaip asmuo čytino?: aim ar kažkas pnš. 4. Ar patyrėte žalą, jeigu taip, kokią?: ne, tačiau norėčiau pamatyti vaizdo įrašą 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  6. Anketos šablonas (čyteriams pranešti): 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Jerome_Genuine 2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: Anton_Costa (Mantis_Jumexo) 3. Kaip asmuo čytino?: aim, kaip ir aną kartą (norėčiau kokybiškos vaizdinės medžiagos, jei įmanoma aišku) 4. Ar patyrėte žalą, jeigu taip, kokią?: - 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://streamable.com/5cbfk1
  7. Atsiusk ultrafuck settings seni

    1. Jerome_Genuine

      Jerome_Genuine

      quantum naudoju,,, dangyro klausk

  8. galbūt ir gražu, tačiau reikėjo pamažinti arba black screen'o kiekį arba pačio drift'o
  9. ANKETOS ŠABLONAS 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Jerome_Genuine 2. Klano pavadinimas: Melianeros 517 3. Peikimo priežastys: Klano pavaduotojas gavo užblokavimą už čytinimą (Arma_Info); 4. Vaizdinė medžiagai: Viršuje.
  10. žiauru žiūrėt; 0:03 per trumpą stuną lock'as ant manęs https://imgur.com/a/Js4Mg8S 0:10 lockas ant Vegos (vėl per tą patį trumpą stuną) https://imgur.com/a/cdVHatQ 0:07 tas pats su Shotgun'u https://imgur.com/a/x44ORJ1 ką žinau, paprastas f10 vedantis CTNH.cs (galima pasibandyt jei norėsit, ;p)
×
×
  • Kurti naują...